پيشنادات و تعرفه قيمت شمابه برگزيده برترين سايت تجارت الكترونيكي ايران چيست

لطفاْ از سايت بازار اينترنتي شركت تسهيل گستر بطور دقيق بازديد كرده و براي ما ارسال كنيد كه چه كارهايي را براي بهبود اين سايت ميتوانيد انجام دهيد و با چه قيمتي؟ ما از پيشنهادهاي خوب استقبال ميكنيم و بودجه لازم را براي ارتقاي سايت مزبور در اختيار مجري مربوطه قرار ميدهيم.لازم به ياد آوري است كه اين سايت در دومين همايش تجارت الكترونيكي كه در خرداد 83 توسط وزارت بازرگاني برگزار شد به عنوان برترين سايت تجارت الكترونيكي ايران انتخاب شد و موفق به اخذ لوح تقدير از وزير بازرگاني گرديد.
http://www.wwwbazar.com

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام دوست عزيز آقا رضوان
به نظر من صفحه اول اين سايت بايد خيلي خلوت تر و سبكتر از اين باشه ! كاربرايي رو كه با سرعت پايين وصل ميشن رو در نظر بگيريد. شما تمامي خدمات عمده را در صفحه اول گذاشتيد كه درست نيست!
شرحي از خدمات را در صفحه اول بنويسيد و كلا يك لينك به صفحه ديگر بديد كه حاوي home Page فعلي باشه. و در ضمن فكر ميكنم اگه خدمات رو دسته بندي بكنيد بهتر باشه! مثلا : الكترونيك ، صنعت ، املاك ، و...
فعلا تا بعد . زياد نتونستم خوب نگاه كنم چون وقت ندارم. شرمنده.
موفق باشيد
سايان

ghamnevis گفت:
سلام دوست عزيز آقا رضوان
به نظر من صفحه اول اين سايت بايد خيلي خلوت تر و سبكتر از اين باشه ! كاربرايي رو كه با سرعت پايين وصل ميشن رو در نظر بگيريد. شما تمامي خدمات عمده را در صفحه اول گذاشتيد كه درست نيست!
شرحي از خدمات را در صفحه اول بنويسيد و كلا يك لينك به صفحه ديگر بديد كه حاوي home Page فعلي باشه. و در ضمن فكر ميكنم اگه خدمات رو دسته بندي بكنيد بهتر باشه! مثلا : الكترونيك ، صنعت ، املاك ، و...
فعلا تا بعد . زياد نتونستم خوب نگاه كنم چون وقت ندارم. شرمنده.
موفق باشيد
سايان
متشكرم بسيار بجاست و حتما لحاظ خواهد شد.

Ghamnevis

Well-Known Member
خواهش ميكنم، در هر زمينه اي هم كه كاري داشتيد من در خدمتم. گرافيك ، انيميشن ، برنامه نويسي وب و...
سايان

پيغام هاي تابلوي خبر سر جاي خودشون نيستند و از روي متون ديكر عبور مي‌كنند.

لينك هاي سمت چپ و راست نبايد Underlined باشند چون خوندنشون به علت كوچكي متن سخت شده.

طراحي سايتتون هم به قول معروف JFS (جوات فول سيستم) است و نياز به كار زياد داره مخصوصا او جا هايي كه نوشته فوق‌العاده.

ولي خداييش از نظر مطالب سايت فوق‌العاده اي است.

در مورد طراحي و اجرا اگه مايليد مي‌تونم كمكتون كنم ( اولين چيزي كه در يك بيننده تمايل به خواندن مطالب ايجاد مي‌كنه شمايل بصري سايت است )

جدیدترین ارسال ها

بالا