سلام به همه دوستان پوستر جشنواره اینفوگرافیک فارسی. :paint:
milad-malekei Well-Known Member May 29, 2012 #1 سلام به همه دوستان پوستر جشنواره اینفوگرافیک فارسی. پیوست ها miladmalekei.jpg 252.6 کیلوبایت · بازدیدها: 258 © MILAD MALEKI 12.jpg 232.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7 آخرین ویرایش: Nov 9, 2012
ArTaBaZ Well-Known Member May 29, 2012 #3 سلام دوست عزیز به نظر من که طرح خیلی خوبی شده ، خوشمان آمد موفق باشید
AliReza Bahrami مدیر انجمن May 29, 2012 #4 کار خیلی خوبی شده خسته نباشید لطفا لینک سایت فارسی رو توی هیچ پستی قرار ندید ممنون یه نکته هم به نظرم اون اعداد 25% و 8 و 9 و .. اگر یه ترتیب با داینامیک بهتری میگرفت که بهتر بشه خوندش بهتر میشد موفق باشید
کار خیلی خوبی شده خسته نباشید لطفا لینک سایت فارسی رو توی هیچ پستی قرار ندید ممنون یه نکته هم به نظرم اون اعداد 25% و 8 و 9 و .. اگر یه ترتیب با داینامیک بهتری میگرفت که بهتر بشه خوندش بهتر میشد موفق باشید
rohnaz Well-Known Member May 29, 2012 #5 سلام کار خیلی زیبا شده. تاپو گرافیت توی اجرا یکمی مشکل داره.توی گردشات یکمی لبه هاش خشنه که باید نرم بشه
سلام کار خیلی زیبا شده. تاپو گرافیت توی اجرا یکمی مشکل داره.توی گردشات یکمی لبه هاش خشنه که باید نرم بشه
support.onlin Member May 29, 2012 #6 سلام میلاد جان خیلی عالی شدن تبیریک میگم / کارت حرف نداره موفق باشی
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه May 29, 2012 #8 پوسترهای قشنگی شدن. من طرح سمت راستی رو بیشتر دوس دارم. با اجازه میذارمش تاپ گالری. موفق باشید.
MohammadGh Well-Known Member May 29, 2012 #9 هر دو تا عالی شده و جذاب شده تاپ گالری هم تبریک .. موفق باشی
MOSTAFA کاربر فعال May 29, 2012 #11 کار جالبی شده، خسته نباشی فقط توی تایپو کشیدگی "ک" و "سی" میتونست بهتر باشه کلیت کار خیلی خوبه موفقیتـ
کار جالبی شده، خسته نباشی فقط توی تایپو کشیدگی "ک" و "سی" میتونست بهتر باشه کلیت کار خیلی خوبه موفقیتـ
milad-malekei Well-Known Member May 29, 2012 #13 gfx master گفت: پوسترهای قشنگی شدن. من طرح سمت راستی رو بیشتر دوس دارم. با اجازه میذارمش تاپ گالری. موفق باشید. کلیک کنید تا باز شود... خواهش می کنم منت میذارید
gfx master گفت: پوسترهای قشنگی شدن. من طرح سمت راستی رو بیشتر دوس دارم. با اجازه میذارمش تاپ گالری. موفق باشید. کلیک کنید تا باز شود... خواهش می کنم منت میذارید
mayapower Well-Known Member May 31, 2012 #17 سلام تایپوش قشنگ شده رنگ آبی بیشتر بهش می یاد تشعشعات نوری کمک میکنه بهتر بشه اون پاکت اگه مشخص تر بشه بهتره و حروفش هم بهتر میتونه باشه اونایی که تو رنگ داره قاطی میشه میشه یه پاشیدگی پارتیکلی یه ذهره رنگ بپاشه و اینا در کل قشنگه تبریک تاپ یا علی
سلام تایپوش قشنگ شده رنگ آبی بیشتر بهش می یاد تشعشعات نوری کمک میکنه بهتر بشه اون پاکت اگه مشخص تر بشه بهتره و حروفش هم بهتر میتونه باشه اونایی که تو رنگ داره قاطی میشه میشه یه پاشیدگی پارتیکلی یه ذهره رنگ بپاشه و اینا در کل قشنگه تبریک تاپ یا علی