ممنون از نظرات دوستان
در مورد "شلوغی" که تقریبا مورد اتفاق نظر همه بود؛
اینکه کار کمی شلوغ شده بله حرفی نیست
اما قطعا هر "شلوغی ای" برابر با لطمه زدن به کار نیست و قطعا منظورم شلوغی هدفمنده؛
مثلا یک سیاه مشق در خطاطی شلوغ کار میشه اما نمیشه بهش ایراد گرفت که چرا شلوغه؟! چون شلوغی ذات یک سیاه مشقه!
نمیگم شلوعی ذات یک پوستره نه...این "شلوغی ای" که در کار میبینید در راستای هدف پوستره
این یعنی من اون تار عنکبوت و طناب رو بر اساس هوا و هوس و از روی خوشی نگذاشتم در کار :ی
تاکید میکنم هیچکدوم از آبجکت ها بر اساس سلیقه و اتفاق و شانس و روی هوا چیده نشده
بلکه اگر هر یک از این ها (علی الخصوص همین تار عنکبوت بظاهر بی معنی و طناب) که دوستان اشاره کردن، حذف بشن کار صدمه میبینه.
(از این بگذریم که تمام قوت بصری و بار معنایی کار به همان طناب و تارعنکبوت است)
اون سنگ های کناری که از پایین تا بالا امتداد داده کارش فضا سازیه...بدون اون سنگ ها فضایی تداعی نمیشه و کار ابتر خواهد ماند.
یادآور میشم؛ رسالت پوستر یک نمایش صحنه ای، به تصویر کشیدن تکه هایی از پازل داستان نمایشه؛
یعنی وقتی تماشاگر به سالن میاد و کار رو میبینه به یاد پوستر کار بیفته و بالعکس وقتی
پوستر رو بعد از نمایش ببینه قسمت های خالی پازل رو پر کنه.
پاینده باشید
...البته اون بیل و طناب هم در شلوغی زیاد کار نقش دارن و یکم آدم رو یاد پوستر تبلیغاتی قبر کن میندازه!!! فکر میکنم اگه بعضی آبجکت های اضافی رو حذف کنی کار خیلی خوبی میشه، مخصوصا که از فونت و چیدمان و قرار دادن نقاط "جوشن" خوشم اومد کار جالبیه.
موفق باشی
سپاس دوست عزیز
حالا اگه من بگم دقیقا هدف این پوستر این بوده که شما رو به یاد یک قبرکن بندازه چی میگی؟ :دی
و اگه بگم که ما در این نمایش شاهد چندین قبرکن خواهیم بود که هر کدوم چندین و چند قبر میکنن اونوقت چی؟
جالب بود نه؟..پس تا 26 دی ماه
.