پوستر

star designer

New Member
میخوام نظرتون رو درباره ی کارهام بدونم. تو رو خدا نظر بدین.

پیوست ها

• ae-1 ddd.jpg
    ae-1 ddd.jpg
    72.2 کیلوبایت · بازدیدها: 36

alireza-metal

Active Member
دوست عزیز کار شما به هر چیزی شباهت داره جز پوستر !!!

و به نظر من کل کارتون ایراد داره ! شما هدف خاصی داشتید از زدن این طرح ؟!

چون قالب بندی مشخصی نداره ! فضای سفیدی که باقی مونده به چه صورته ؟! اصلا اون طرح چیه ؟ نوشته هات ؟ به هیچ عنوان چیزی مشخص نیست و هدف خاصی در این کار دیده نمیشه جز یه 2-3 تا shape که رو هم انداختی و یه نوشته لاتین که اونم اصلا دیده نمیشه و نا منظم بودن قرار گیری اجزا !

kambiz-g

Member
موافقم نوشته ها كه اصلا مشخص نيست
در ضمن اصلا پوستر چي هست

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اتفاقا من از بعضی از این طرحای شلوغ پلوغ خوشم میاد. البته تو این طرح یکمی اگر اصول بیشتر رعایت بشه میشه کار قشنگی از توش دراورد. اون قسمت بالای طرحت که یه حالت سوراخ سوراخ شده رو بهتر میتونستی کار کنی. کلا به نظر من اونا رو برداری بهتره. در کل یکمی روش کار کنی میتونی طرح قشنگی از توش دربیاری.

موفق باشی.
فعلا

lpi

مدیر انجمن اصول چاپ
سلام دوست عزيز من
دوست خوبم من به خاطر اين كه در طرحت به جستجو پرداختي احساس خوبي بهم دست داد. راستش گاهي كه فكر مي كنم مي بينم دوستانمون اينجا با چه شور و ذوقي كاراشون رو عرضه مي كنن. در حقيقت همه اونها يه هدف رو دنبال مي كنن. شايد توضيح اين هدف كمي مشكل باشه و سرانجام ما رو به بازي با كلمات سوق بده ولي واقعا من دوست دارم اونرو توضيح بدم. وقتي شما اين طرح رو مي زدي من مطمئنم كه كاملا احساس شور و شوق ، جستجو و در نهايت كشف بهت دست داده. اين احساس خيلي زيباست اما اجازه بده ببينيم چرا اين احساس شما رو به عرضه اين اثر و خواستن نظر از ما مي كشونه. من قول مي دم كه شما واقعا نمي خواي نظر آفرين خيلي خوبه هم از ما بشنوي شما دوست عزيز من تنها انتظاري كه از ما ها داري اينه كه شاهد و سهيم باشيم بر كشف شما و اون احساس خوبي كه بهت دست داده. اما حيف كه همه ما در سطوح مختلفي از افكار هستيم . همه ما ماهي هايي هستيم كه هيچ وقت در يك عمق از آب شنا نمي كنن!!! .
راستش من وقتي طرح شما رو ديدم بيشتر اين به نظرم رسيد كه شما داريد دنباله خودتون مي گرديد و در واقع من متوجه شدم كه طرح شما يك مبارزه با اونچه كه به عنوان هنر به شما معرفي شده و اونچه كه خود شما اونرو هنر مي دونين بوده . اينجا نتيجه گرچه از ديد يك پوستر چيز درستي نيست اما دستت درد نكنه دوست من .
با تشكر
امين زردوزي(lpi)

جدیدترین ارسال ها

بالا