سلام - این پوستر رو واسه مسابقه ی cgcosity زدم . ممنون میشم نظر بدید و اشکالات رو بگید
M mo-hammad Active Member Sep 21, 2014 #1 سلام - این پوستر رو واسه مسابقه ی cgcosity زدم . ممنون میشم نظر بدید و اشکالات رو بگید
M mo-hammad Active Member Sep 21, 2014 #3 ممنون - من اصولا از کارای شلوغ خوشم نمیاد - کار تبلیغاتی به نظرم باید مختصر و گیرا باشه - تا از حوصله بیننده خارج نشه و با یه نگاه طرف مطلبو بگیره و رنگ بندی و فونت و .... جذبش کنه - ممنون
ممنون - من اصولا از کارای شلوغ خوشم نمیاد - کار تبلیغاتی به نظرم باید مختصر و گیرا باشه - تا از حوصله بیننده خارج نشه و با یه نگاه طرف مطلبو بگیره و رنگ بندی و فونت و .... جذبش کنه - ممنون
amir-cg Active Member Sep 21, 2014 #4 درسته.... ولی کاشکل لوگوی شرکت the foundry رو هم می زدی....اینطوری بهتر بود...
M mo-hammad Active Member Sep 21, 2014 #5 راستش نمیدونستم لوگوی ثابتش چیه - آخه واسه هر محصولش یه لوگو داره - اما من اطلاع نداشتم آیا خودش هم لوگوی ثابتی داره یا نه
راستش نمیدونستم لوگوی ثابتش چیه - آخه واسه هر محصولش یه لوگو داره - اما من اطلاع نداشتم آیا خودش هم لوگوی ثابتی داره یا نه
nima_dsnr کاربر VIP Sep 21, 2014 #6 کار ساده زمانی قوی هست که یک حرکت خفن توش زده باشن مثلا فونتی که وسط نوشتی رو خودت طراحی کنی که منحصر به فرد باشه این هم قشنگ شده امیدوارم مقام بیاری
کار ساده زمانی قوی هست که یک حرکت خفن توش زده باشن مثلا فونتی که وسط نوشتی رو خودت طراحی کنی که منحصر به فرد باشه این هم قشنگ شده امیدوارم مقام بیاری
M mo-hammad Active Member Sep 22, 2014 #7 درسته نیما - جان - ممنون من هدفم فقط محک زدن خودم وتمرین و پیشرفت هست برای مقام اوردن دوستان وهنرمندان خیلی حرفه ای تری اونجا هستند
درسته نیما - جان - ممنون من هدفم فقط محک زدن خودم وتمرین و پیشرفت هست برای مقام اوردن دوستان وهنرمندان خیلی حرفه ای تری اونجا هستند
amir-cg Active Member Sep 22, 2014 #8 mo-hammad گفت: راستش نمیدونستم لوگوی ثابتش چیه - آخه واسه هر محصولش یه لوگو داره - اما من اطلاع نداشتم آیا خودش هم لوگوی ثابتی داره یا نه کلیک کنید تا باز شود... ایناها اینم لوگوشه : http://www.google.com/imgres?imgurl...iact=rc&uact=3&dur=285&page=1&start=0&ndsp=22 --------- موفق باشی...
mo-hammad گفت: راستش نمیدونستم لوگوی ثابتش چیه - آخه واسه هر محصولش یه لوگو داره - اما من اطلاع نداشتم آیا خودش هم لوگوی ثابتی داره یا نه کلیک کنید تا باز شود... ایناها اینم لوگوشه : http://www.google.com/imgres?imgurl...iact=rc&uact=3&dur=285&page=1&start=0&ndsp=22 --------- موفق باشی...