پوستر (Graphic Harmony)

Ps.Dude

Well-Known Member
سلام.
یک کار تایپوگرافی با نام Graphic Harmony هستش.
منتظر نظر دوستان هستم.
(این تصویری که گذاشتم طرح نهایی نیست و هنوز دارم روش کار میکنم.)

ce97afm21bbpcxjzm6.jpg

پیوست ها

• Untitled-22.jpg
    Untitled-22.jpg
    701.6 کیلوبایت · بازدیدها: 17

main

Well-Known Member
دوست عزیز روی کار ناقص نمیشه نظر قطعی داد کاش اول کلر رو تکمیل میکردید بعد داخل انجمن می گذاشتید.
موفق باشید.

Ps.Dude

Well-Known Member
دوست عزیز روی کار ناقص نمیشه نظر قطعی داد کاش اول کلر رو تکمیل میکردید بعد داخل انجمن می گذاشتید.
موفق باشید.
.
سلام.
کاملا حق با شماست اما اگه قرار بر تکمیلش باشه خیلی تغییر نخواهد کرد.
شما نظر قطعی ات رو بگو.
قربانت سپهر.

hdnsoft

Well-Known Member
سلام خسته نباشی دوست من :paint:
پوستر زیبایی شده
میتونم خواهش کنم یک توضیح کوچیک یا یک لینک آموزش در مورد این نوع طراحی پوستر ضمیمه کنین ؟
سپاسگذارم:rose:

Ps.Dude

Well-Known Member
سلام خسته نباشی دوست من :paint:
پوستر زیبایی شده
میتونم خواهش کنم یک توضیح کوچیک یا یک لینک آموزش در مورد این نوع طراحی پوستر ضمیمه کنین ؟
سپاسگذارم:rose:
سلام.
بله حتما.
اجرای کار + تفکر برای ایده چیزی حدود 2 الی 3 ساعت وقتمو گرفت.
اول از همه باید بدونید که هنر "تایپوگرافی" چیه. بعد از اون "ایده ی نو" حرف اول رو میرنه در کارتون.
حالا توضیحاتی در مورد هود کار:
اول از همه گشتم و یک فونت مناسب (اون چیزی که تو ذهنم ازش انتظار داشتم) رو پیدا کردم.
بعدش 2 تا براش با حروف و ساین های مختلف ساختم.
درون حروف "G" و "H" رو با براش پر کردم. (+یه سری افکت و پالت Brsuh رو تغییر Scatter و Size و Angle میدادم.)
اول خواستم عبارت We Love Typography رو بنویسم که با اندکی تدبر! کلمه ی Hate رو وارونه کردم که معنای ضد اون یعنی Love رو بده.
چون خواستم تم کاریم قهوه ای رنگ باشه، از Texture ای تو این مایه ها استفاده کردم.
کلمه ی Harmony هم نمود بصری اش رو در خطوط باریکی که در تصویر میبینید به نمایش گذاشتم.
و ....
من آموزش Typography تو این مایه ها ندارم. (کلا در مورد Typo آموزشی ترجمه نکردم.)
امیدوارم توضیحاتم کمکت کرده باشه (هر جا سوالی بود حتما بپرس.)

اینم تاپیک قبلی تایپوگرافی من.

hsajj

Member
Ps.Dude عزیز همیشه کاراتو دوس داشتم
خلاقیت خوبی داری
این کار هم به نظر من زیبا شده (انتخاب فونت عالیه !)
موفق باشی :rose:

سلام
سلام استاد! چون موضوع جالبه نظرات شخصیمو میگم. چون کار کامل نیست هم گمانه زنی هست ولی خوب انتقادامو به حساب پیشنهاد بذار.
:rose:
کارتون از دور قشنگتره. از نزدیک میشه رو جزئیات بیشتر کار کرد. از ظرفیتهای فونت برای تزئینات چشمنوازتر میشه استفاده کرد. اون لبه های محو حروف درشت به نظر من میتونه روش کار بشه . اگه قرار ه آزاد باشه میتونه شعاعهای نور یا حرکت باد یا ادامه نوشته ها باشه. از هارمونی حرف زدین خب رنگها آره ولی فرمها و تکسچر فونتی داخل حروف شلوغ و بی انتخابه. اون حروف تاکیدی و درشت که زیر کار هست سنگینی خوبی داره اما زورش کمی زیاد شده. برای هارمونی بیشتر ، یه حرکت قدرتمند تر میتونه کار رو بیشتر کنترل کنه. از اجزایی که تو کار هم انتخاب میکنید برای هدف یشتر کار بکشید. خطوط منحنی خوبه ولی کار بازم کمی خالیه. من دوست دارم از یه کولاژ بیشتر به یه پیوستگی نزدیک بشه.
از پررویی شاگردای کم سواد هم که ناراحت نمیشین ...
امیدوارم نتیجه کار خیلی خوب و بهتر از انتظارم باشه.
یا علی

Ps.Dude

Well-Known Member
عزیز همیشه کاراتو دوس داشتم
خلاقیت خوبی داری
این کار هم به نظر من زیبا شده (انتخاب فونت عالیه !)
موفق باشی :rose:
متشکر مرسی.
شما لطف دارید.
ساده و زيــــبا
موفق باشي
ممنون.
مرسی.
سلام
سلام استاد! چون موضوع جالبه نظرات شخصیمو میگم. چون کار کامل نیست هم گمانه زنی هست ولی خوب انتقادامو به حساب پیشنهاد بذار.
کارتون از دور قشنگتره. از نزدیک میشه رو جزئیات بیشتر کار کرد. از ظرفیتهای فونت برای تزئینات چشمنوازتر میشه استفاده کرد. اون لبه های محو حروف درشت به نظر من میتونه روش کار بشه . اگه قرار ه آزاد باشه میتونه شعاعهای نور یا حرکت باد یا ادامه نوشته ها باشه. از هارمونی حرف زدین خب رنگها آره ولی فرمها و تکسچر فونتی داخل حروف شلوغ و بی انتخابه. اون حروف تاکیدی و درشت که زیر کار هست سنگینی خوبی داره اما زورش کمی زیاد شده. برای هارمونی بیشتر ، یه حرکت قدرتمند تر میتونه کار رو بیشتر کنترل کنه. از اجزایی که تو کار هم انتخاب میکنید برای هدف یشتر کار بکشید. خطوط منحنی خوبه ولی کار بازم کمی خالیه. من دوست دارم از یه کولاژ بیشتر به یه پیوستگی نزدیک بشه.
از پررویی شاگردای کم سواد هم که ناراحت نمیشین ...
امیدوارم نتیجه کار خیلی خوب و بهتر از انتظارم باشه.
یا علی
سلام.
درمورد محو شدگی حق به شما داده میشه و جای کار داره.
در مورد Harmony ، تکسچر روی فونت ها زیاد تاثیر نذاشه که. ( اتفاقا قست هایی از تکسچر که روی حروف قرار میگرفتن رو با Eraser پاک کردم که حالت Glow بگیره کار.)
در مورد نکته ی دومی که اشاره کریدید، بر میگرده به اینکه کار هنوز کامل نیست. حرفتون کاملا درسته. چوت اسم کار Graphic Harmony هست ولی نمود Typography بیشتر به چشم میاد.
در مورد خطوط، خودم از نظر تعداد راضی ام ولی باشه نظر شمارو هم امتحان میکنم.
بسیار ممنون از نظراتت.

Ps.Dude

Well-Known Member
افتادي تو خط تايپو ؟ :d
حالا چرا انگليسي تايپو كار مي كني ؟
من که فقط دوتا کار تایپوگرافی تو این سایت گذاشتم!
من تایپوگرافی با حروف فارسی رو نمیگم دوست ندارم ولی علاقه ای بهش ندارم که انجام بدم و تا حالا چند تا کار بیشتر انجام ندادم.

Leoric

Active Member
از دور به نظر جلد کتاب های مصور انگلیسی میاد .نو و جالبه . هر چند به نظرم طرح آرامش بخشه . اما با وجود زیباییی هاش هنوز یرام مفهوم

نیست !منظور طرح رو نمی فهمم . به نظر من می تونستی رو نوشته های داخلی افکت Shadow رو اعمال کنی تا به نظر بیاد که نوشته ها رو

هم قرار گرفتن و یه حالت 3D به کارت می داد .یا حتی شفافیت رنگ و دستکاری کنی اما به نظر من کار در زمینه تایپوگرافی یکم خلوته

البته این نظر منه !

main

Well-Known Member
خلاقانه خوب شدهــ ولی همون طور که گفتم کاش کار کامل و تمام شدهــ میذاشتی .
موفق باشی

Ps.Dude

Well-Known Member
از دور به نظر جلد کتاب های مصور انگلیسی میاد .نو و جالبه . هر چند به نظرم طرح آرامش بخشه . اما با وجود زیباییی هاش هنوز یرام مفهوم

نیست !منظور طرح رو نمی فهمم . به نظر من می تونستی رو نوشته های داخلی افکت Shadow رو اعمال کنی تا به نظر بیاد که نوشته ها رو

هم قرار گرفتن و یه حالت 3D به کارت می داد .یا حتی شفافیت رنگ و دستکاری کنی اما به نظر من کار در زمینه تایپوگرافی یکم خلوته

البته این نظر منه !
در مورد مفهوم کار باید بگم که شما کلمه ی Graphic Harmony رو باید در ذهن داشته باشی و به تصویرنگاه کنی.
در مورد Shadow دادن، من نخواستم کار 3D بشه (و از جهتی هم خیلی سخت میشه این کار رو تو PS کرد.) و Shadow رو اعمال کردم و جالب نشد.
خلاقانه خوب شدهــ ولی همون طور که گفتم کاش کار کامل و تمام شدهــ میذاشتی .
موفق باشی
ممنون....

جدیدترین ارسال ها

بالا