پوستر 3

h-akhavan

Member
سلام دوست عزیز:)
حتما تا حالا دیدی، وقتی یه پوستری رو آدم تهیه میکنه یا میخره تا یه مدتی جذابیت خاصی براش داره، بعد آروم آروم جذابیتش رو از دست میده! ولی فکرر کنم این پوستر کمتر جذاب بمونه! دلیلش هم به نظر من رنگ بندیشه. یه جوریه، مردهست انگاری.
ولی راجع به طراحی باید بگم فوق العادست. خسته نباشی:oops:

leili1

Active Member
به نظر من رنگ بندیش خوبه به موضوعش می خوره
طرحتم حرف نداره

mostafa_az

Well-Known Member
هرچی سعی کردم نتونستم از توش ایراد بگیرم. از نظر من حرف نداره :)

مخلصیم
مصطفی

Soldier

Member
زیبا مثل همیشه ! منم نتونستم ایراد بگیرم دوست من
490gy9c.gif

میشه بپرسم دقیقاً پوستر چی هست ؟ مصرفش چیه ؟
ugly_confused2.gif

AhadGD

Well-Known Member
طراحي خيلي ملايم و آرام بخشي بود در عين حال پر محتوا.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار خوبي شده يه توضيحم درباره ي موضوعش ميدادي ديگه تكميل ميشد.

موفق باشي.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
قشنگه ... ولي پوستر و بنر، اندازه هاي استانداردي دارند. ايني كه شما زدين بيشتر تو قطع والپيپر هست....

black_man

Member
سلام
1.ببین دوست من وقتی این همه عناصر بصری (عکس / فونت ها بزرگ / بافت / رنگ از نوع خیلی تیره) رو یک طرف کادر قرار میدی سعی کن حد اقل (شده با یک نقطه) کمپوزیسیون کار خودت رو کنترل کنی.

2.یک ریتم شکنی توی گوشه ی سمت راست بالا کردی که واقعا ایولا داره (همون نوشته رو میگم که در میان نگاه رو به پایین مرد . نوشته های به طرف پایین رفته / رنگ های تیره که پایین جمع شدن خودش تنها به طرف بالا رفته) ولی ظاهرا نتونستی کنترلش کنی چون چشم رو با خودش به بالا و وسط کادر به بیرون میبره (یکی از مهمترین مواردی که باید توی پوستر رعایت کنی کنترل و حفظ چشم توی کادر هست / چشم نباید به این راحتی ها از پوستر فرار کنه و اگر ریتم شکنی ی هم صورت میگیره باید در جهت همین هدف باشه)

4.ترکیب رنگی که استفاده کرده خیلی مناسب و بجا هست . آفرین

5.آنالیز شدن تصویر هم خیلی به قدرت کارت کمک کرده . باز هم آفرین

6 . جایی که برای قرار دادن امضات انتخاب کردی شاید بتونم بگم بدترین جایی که هست که میشد . (همین قرار دادن امضا توی کار یک مبحث مهم توی گرافیک هست . )

در جواب P.a.y.t.o.n هم بگم که . نه!! .شاید .والپیپر و بنر قطع مشخص داشته باشه ولی پوستر ...
پوستر رو توی هر قطعی میشه کار کرد .
حرف شما درست ه (از جهت ی) . این قید و بند هایی که توی سایز پوستر داریم به دلیل مشکلات بعد از طراحی هست (لیتوگرافی / برش / سایز های کاغذ و ...)

موفق باشی

spedz

New Member
قدیمی ترین اسوره تاریخ بشری گیلگامش (گیل گمش است او انسانی نیمه خدا بود و....
نشانه های این اسوره در تمدن اسپیدز در ایران کشف شده استhttp://WWW.SPEDZ.PERSIANBLOG.IR

آخرین ویرایش توسط مدیر:

galagoola

Active Member
در جواب P.a.y.t.o.n هم بگم که . نه!! .شاید .والپیپر و بنر قطع مشخص داشته باشه ولی پوستر ...
پوستر رو توی هر قطعی میشه کار کرد .
حرف شما درست ه (از جهت ی) . این قید و بند هایی که توی سایز پوستر داریم به دلیل مشکلات بعد از طراحی هست (لیتوگرافی / برش / سایز های کاغذ و ...)
موفق باشی

محسن آقا جون خوبی

همین عوامله بعد از چاپه که باعثه استاندارد بودنه سایزه پوستر میشه..

دخالته منو می بخشید
فلن

black_man

Member
galagoola
سلام عزیز خوبی ؟
ببخشیندا ولی من با این حرفت 200% مخالفم .
ببین طراحی گرافیک رو باید از چاپ جدا کنی .
یک موقع بوده که بشر پوسترهاشون را با چه مصیبتی توی دستگاههای پر از دردسر و محدودیت چاپ میکردند . اون موقع غیر از محدودیت سایز محدودیت رنگ و تونالیته هم بوده ولی الان محدودیت رنگ با ظهور چاپ آفست حل شده (پس 100 سال پیش میتونستن بگن استفاده از رنگهای صاف و تخت استاندارد طراحی گرافیک هست ؟ چون توی چاپ باید اینجور باشه؟؟؟!!!!)
پس شاید هم تا چند سال دیگه دستگاههای برای چاپ آمد که محدودیت سایز رو به طور کامل برداره .
پس نتیجه میگیریم که این محدودیت ها نسبی هستند و چون نسبی هیتند استاندارد نیستند

امیدوارم توسنته باشم متقاعدت کنم ....

galagoola

Active Member
محسن آقا جون ممنون از جوابت
در اینی که این محدودیت ها نسبی هستند و تکنولوژی به طوره تدریجی در حاله پیشرفته شکی نیست
اما برای اینکه ما در عصر حاضر زندگی میکنیم بایستی از استانداردهای زمانه پیروی کنیم
البته جدا رفتن از استانداردها و محدودیت ها امکان پذیره ولی مواردی که طی تجربه بدست اومده تعاریف اولیه یه کار رو به ما میدن
حالا برای این که بحث تاپیک منحرف نشه و ام آر جان هم شاکی نشه اگه خاصی بحث رو تو پ خ ادامه بدیم
خوشحال میشم
به هر حال تویه هر بحث و مناظره ای انسان دو تا چیزه بدرد بخور یاد میگیره
من نظرم اینه و بهش اعتقاد دارم
مرسی
از آم آر و مدیران هم پساپیش عذر می خوام
فلن

جدیدترین ارسال ها

بالا