علی جان کار خیلی خوبی شده. تبریک میگم.
فضای خیلی خوبی هم برای ایجاد یک محیط رمزآلود ایجاد کردی.
فقط بنظرم اون تاریخ نمایش رو میتونستی هم جای بهتری بذاری و هم طوری بنویسی که بیشتر
به چشم بیاد. چون بنظرم تاریخ اجرای نمایش یکی از مهمترین عناصر پوستر هست و باید بیشتر
به چشم بیاد.
یه سوالم دارم که آیا دلیل خاصی داری که اسامی رو بصورت ریز و از همه مهمتر انگلیسی کار کردی!؟
چون تئاتر ایرانی هست بهتر نیست اسامی هم فارسی باشه؟!
سلام
دو موردی که اشاره کردی کاملا به جا و درسته...اسامی و تاریخ مهمن.
اما این پوستر یه جورایی پوستر comming soon.. هست و چون در مرحله گرفتن مجوز ارشاد هست لذا تاریخ خیلی اهمیتی نداره.
اما در ورژنی که قراره چاپ بشه و در معرض عموم قرار بگیره حتما تاریخ دقیق + ساعت اجرا اضافه خواهد.
در ورژن بنرش حتما تاریخ رو مشخص تر و بزرگتر خواهم کرد چون باید از دور دیده بشه اما همین اندازه برای پوستر فکر میکنم کافی باشه
چون پوستر معمولا از فاصله نزدیک دیده میشه و کسی که بخواد بیاد و نمایشو ببینه دنبال تاریخ میگرده و راحت پیداش میکنه.
ضمن اینکه سایز واقعی پوستر A2 هست یعنی چیزی حدود 10 برابر این سایز و اسامی و تاریخ بزرگ و نمایان دیده خواهد شد.
در مورد لاتین بودن اسامی عرض کنم که کلا توی این کار بر خلاف معمول خیلی تاکید روی اسامی بازیگران و عوامل (در پوستر) وجود نداره
بهمین خاطر عمدا لاتین و به سبک هالیودی نوشتم تا صرفا خاص تر و متفاوت تر بشه و جذابیت بیشتری داشته باشه.
سپاس