پوستر نمایشگاه ای تری

Vecto.Ps

Banned
سلام دوستان این پوستر رو امروز طراحی کردم ، اولین پوسترم هست

پیوست ها

• download.php?imgf=1338826071_e3.jpg
    download.php?imgf=1338826071_e3.jpg
    441.2 کیلوبایت · بازدیدها: 40

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
از نظر من که خوبه.
همینطوری برای خودت زدی؟ یا سفارش دادن؟

main

Well-Known Member
خوب شدهــ ولی روی متنت خیلی بهتر میتونستی کار کنی...

MOSTAFA

کاربر فعال
اول از همه پوستر بهتره که کادر عمودی داشته باشه، کادر افقی برای پوستر نه مناسب هست نه متعارف
وقتی صحبت از E3 میشه یعنی شور و هیجان، عنوان های بزرگ در عرصه گیم، یعنی اخبار داغ فنآوری و شرکت های بزرگ و پروژه های جدید اونها..که ما اینو توی پوستر مشاهده نمیکنیم، به عبارت دیگه کار شما از لحاظ جذابیت و اطلاع رسانی خیلی خوب عمل نکرده
طرح اسلیمی ایرانی در پوستر E3؟!!! به نظر من که اصلا همخونی نداره و کار رو بیشتر از سطح حرفه ای دور میکنه، دقیقا مثل دیزی و پیتزا در کنار هم هست!
از لحاظ روانشناسی رنگ برای طرح های فناوری، مخابراطی، تکنولوژی و عنوان هایی از این قبیل رنگ سیاه توصیه نمیشه و اغلب رنگ های روشن و سرد استفاده میشه...البته رنگ سیاه در عرصه گیم میتونه گزینه ی خوبی باشه به شرطی که خوب ترکیب بشه ولی چون این کار یک همایش و نمایشگاه گسترده هست و به فناوری هم نزدیک هست گزینه ی خوبی برای ترکیب رنگ نیست
استایل متن فارسی کمی تیره هست باید جذبه بیشتری داشته باشه، البته کادر افقی هم باعث شده از لحاظ بصری از انرژی متن کم بشه
طرح مواج، غیر از اون طرح اسلیمی که قبلا گفتم، ایده و گزینه خوبی برای این پوستر هست ولی هنوز خام هست و نیاز به خلاقیت بیشتر و البته رنگبندی بهتر داره
موفقیتـ:rose:

Mr.Doosti

Active Member
سلام دوست جان
با مصطفی کاملا موافقم.
دوست من ای تری که اسمش می یاد من به شخص انتظار یه طرح داغ رو دارم.
طرح شما زیباست ولی واسه کارها و طرحهای گراقیکی دوست من نه واسه ای تری!!!!
فونت فارسی ای تری خوبه ولی من به شخص طرح رو دوست ندارم واسه این نمایشگاه تو این طرح اثری از طرحی در خور نام برترین بازیهای رایانه ای نیست...ولی جاهای دیگه می تونی از این طرح قشنگت استفاده کنی دوست جان!!!!!!
(نظر شخصی بود کلاً نظرم)

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام خسته نباشید .
با مصطفی و نظراش موافقم .
فقط نکته ای که موند اینه که این رنگ بندی برای چاپ بسیار خطر ناک .
یعنی بسیاری از نقاط و ریزه کاری های اثر توی چاپ نمیفته و احتمالا کار برگشت میخوره .
اگه یه نسخه خروجی بگیری معلوم میشه :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا