.: پوستر نمایشگاه آثار گرافیکی :.

Mandana

Active Member
شهروم من یه سری عکس پروانه رزولوشن 300 قاطی عکسهام یافتم.
287.gif
ببین کدومش به دردت میخوره همونو برات آپ کنم( اخه هر کدوم 1.5 تا 2 مگ ئه.تنبلیم شد
cry2.gif
)

موفق باشی

NAKOOT

Well-Known Member
درود !
نمیگم که رنگ متن عوش شه ولی من بودم اینو هم امتحان میگردم
داخل م و ه و ف رو خالی میکردم
بین متن و قسمت قرمز رنگ یه فاصله 1 و نیم پیکسلی مینداختم

البته فقط واسه امتحان چون به نظرم این طرح تو گرافیست پسنده و برای عموم سنگینه یه کم
اون متن پایین هم میشه جاشو تو صفحه تغییر داد و مثلا دو قسمتش کرد و بینش یه خط! به همون رنگ قرمزی که استفاده بکنی !
طرح پشت پروانه ها هم میتونه پروانه باشه به همون رنگی که هست !

اقا اینا همه نظر من بودا
شما خودت استادی دادا
چاکریم . .!

درود بر تو مرد پارسی
رنگ متن رو سارا هم گفت که عوض بشه ... اونجوری هم امتحان می کنم ...
داخل م و ه و ف پر بود... خالیش کردم ... فکر کنم اینجوری مناسب تر باشه...
بین متن و قسمت قرمز رنگ اگر فاصله باشه دیگه متن کاملا مفهمومه ... اگر یکم در هم باشه مخاطب براش جالب می شه که اونجا چی نوشته ... برای همین سعی می کنه بخونش ... در نتیجه تو خاطرش می مونه ... به این می گن کلک گرافیستی ...
ایده متن پایین هم خیلی خوبه ... امتحانش می کنم ...
ممنون رفیق ...
شما سروری ، تاج سری ...

آهاين !
خوب چيز كن !‌
اون افكت "دود "‌ رو توي كار"Request" يا "‌Moon"ات بود رو مي توني قرمزش رو بذاري زير پروانه ! ؟

همچنان موفق باشي

خيلي مخلصيم!

سلام داش امیر
اون افکته دوده سایزش کوچیکه ... بیاد تو کار باید بزرگ شه ... هیچی ازش نمونه ... دی:
زمین خوردتیم داش امیر.

سلام:

شهرام جون این کارای سریه دوم رو اگه یه شماره ای چیزی میزاشتی صواب که داشت هیچ خیلی هم خوب داشت !.
اول یه سوال !من بعد از اینهمه سابقه ی درخشان در امر اینترنت هنوز نمیدونم 3 یه 3 نقطه رو چطوری میشه نوشت با کیفورد !!
یکی بگه صواب داره به خدا جایه دوری نمیره ... سه تا بچه دارم همشون ماشا ا...بخور .............
دیگه دارم از بحس خارج میشم.
در آخر هم از اینکه نتونستم 3 یه 3 نقطه بنویسم "عضر خاهی" میکنم !!!
موفق باشی
حامد

والا خواستم شماره بذارم ...
بعد دیدم سایته یه امکانی داره که می شه اینجوری عکسها کنار هم باشن ... منم خواستم امتحان کنم ... گول خوردم ... دی: ... خلاصه شرمنده...
ث رو با E می نویسن ... یعنی روی کیبورد جای E هستش ...
ممنون از انتخابت ... منم یکی از کارها رو می پسندیدم که تو هم همون رو انتخاب کرده بودی ... رو همون کار می کنم ...
ممنون از توجهت حامد .

چقدر خوب شده شهرام. خیلی قشنگ شده. فقط چند نکته رو برادر جان رعایت کن ببین رستگار میشی یا نه؟!

1- مگه اینکار تخصصی نیست؟ قراره نمایشگاه برای گرافیست جماعت باشه دیگه؟ خوب چه دلیلی داره تو خودت رو این همه به زحمت بندازی که مثلا حتما نقطه ی نمایشگاه دیده بشه؟!! خوب دیده نشه! دلیلش هم اینه که اولا کار تخصصیه. دوما کسایی که میان اونجا میدونن که نمایشگاه، نمایشگاه گرافیکه. نمایشگاه ماشین که نیست! پس به نظر من حتی اگر چند تا نقطه هم نذاری بازم چون مخاطبت خاصه مشکلی پیش نمیاد.
من تو این جور پوسترای تخصصی فقط و فقط به زیبایی کار فکر میکنم. حتی اگر 2 تا نقطه هم از متنم حذف کنم به شرطی که کارم رو قشنگ کنه حذف میکنم! دلیلشم همون تخصصی بودن کاره. البته تو طرح تو اون نقطه ها خیلی هم کار رو بد نکردن ولی یه بار هم حذفشون کن ببین چطوره؟

2- رنگبندی عالیه. منتها همین طرح رو یه بار کرم + قهوه ای کار کن ببین چجوری میشه؟

3- اون ی رو که درست کردی خوب شده منتها خیلی بسمت چپ اومده یکمی ببرش سمت راست که خیلی هم از متنت جدا نباشه.

4- پسر جان تو هم درباره عکس می نالی؟!!! تو که اون تاپیک به اون عظمت رو به اسم خودت کردی خوب یه پروانه هم درخواست میدادی بهت میرسوندم. فقط من یه نظری دارم. من یه سری براش پروانه دارم که سایزشون هم بزرگه. من میگم زمینه طرحت رو حالت بافت بهش بده بعد روش با براش پروانه کار کن. فکر میکنم بدک نشه. به امتحانش میارزه فقط حجمش یخورده زیاده (9.5 مگ)
لینک براش پروانه

5- توی اون متن زیر پوستر خط آخرش رو درست نوشتی؟ محل نمایشگاهی درسته یا محل نمایشگاههای؟

موفق باشی.

ممنون از اینکه خوشت اومد... دی:
1. اینکه نقطه ها رو حذف کنم ایده خوبی هستش ... چشم حتما امتحان می کنم ...
2. رنگ هم ایده خوبی هستش ... اونم امتحان می کنم ...
3. آخه زیادی توی ک نمی ره ؟
4. یادم رفت اونجا درخواست کنم ... اونقدر کار ریخته سرم و برای هرکدوم چندتا عکس لازم داشتم ، پروانه توشون گم شدش ...
براش هم ممنون ... ما دیگه با دیال آپ انس گرفتیم ... عادت کردیم ...

5. آره محل نمایشگاهی درسته ... غلط هم باشه من که نگفتم ... سفارش دهندش گفته ... دی:
ممنون سارا از توجهت.

سلام
من كلا با كار حال كردم خيلي جالب شده. فكر كنم دوستان همه چيز رو گفتن كه به ذهنم اومد . (چيزي براي من نزاشتن)
موفق باشي
راستي يه چي يادم اومد بگم اگه از خط ثلث هم استفاده كني فكر كنم به كارت بياد. البته شما خودتون استاديد.

خوشحالم خوشت اومده دوست جان ...
ثلث زمانی استفاده می شه که کار برای خوشنویسی با اینجور جاها باشه ...
ممنون از توجهت کامبیز.

شهروم من یه سری عکس پروانه رزولوشن 300 قاطی عکسهام یافتم.
287.gif
ببین کدومش به دردت میخوره همونو برات آپ کنم( اخه هر کدوم 1.5 تا 2 مگ ئه.تنبلیم شد
cry2.gif
)

موفق باشی

l059.gif

h.khafan

Active Member
ث رو با E می نویسن ... یعنی روی کیبورد جای E هستش ...

بسی خجل شدم از خودم که برای چه من آن دکمه ی مربوط به حرف "ث" رو روییت نکرده بودم.

(لحظهای که فهمیدم با e تایپ میشه یاد این میمونا افتادم که ملاجشونو میخارونن !!)

ای خدا آخه چرا من تا حالا ندیده بودمش ؟:cry:

-
من تو این جور پوسترای تخصصی فقط و فقط به زیبایی کار فکر میکنم. حتی اگر 2 تا نقطه هم از متنم حذف کنم به شرطی که کارم رو قشنگ کنه حذف میکنم! دلیلشم همون تخصصی بودن کاره. البته تو طرح تو اون نقطه ها خیلی هم کار رو بد نکردن ولی یه بار هم حذفشون کن ببین چطوره؟

موافقم

ilovet0

Member
سلام
من یه بار در مورد طرحهای بقیه نظر دادم ، کار به دعوا کشید :cry:
اما تو فرق می کنی :oops: نه بابا فکر بد نکن
اولا می ترسم در مورد طرحهای تو نظر بدم چون این عکس شده بلای جونمون
psNo1.gif

حالا می گم چرا تو فرق می کنی به خاطر اینکه ، خیلی به طرحهای بچه ها گیر می دی و بابا بزرگ بازی در میاری ( ناراحت نشو :) ) حالا منم خیلی مودبانه و شسته و رفته ، نظرمو میگم ، انشاالله که ناراحت نشی
خوب میرسیم به طرحت
=============
1 ==== در حالت کلی قشنگه ، اما نمیشه مخاطب این طرحو گرافیست دونست ( چون اینجوری که شما میگی ساده باشه و به قول سارا خانم نقطه هم نزاری ، :neutral: خوی همون بکگراندو خالی بده بره چاپ ، چون مخاطب گرافیسته )

2 ==== در مورد رنگ تقریبا قرمزی که استفاده کردی میشه اینو گفت که :
دانشمندان آمريكايي و آلماني دريافته‌اند كه رنگ قرمز مي‌تواند بر چگونگي عملكرد افراد تاثير داشته باشد و مانع نهايت تلاش افراد در آزمون‌ها شود.
به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس از روچستر، محققان "دانشگاه روچستر" و "دانشگاه مونيخ" با بررسي تاثير رنگ قرمز بر عملكرد ذهني دريافتند كه اگر افراد قبل از آزمون حتي ذره‌اي رنگ قرمز ببينند ، عملكرد آنها به اندازه چشمگيري تحت تاثير قرار خواهد گرفت.
پروفسور "اندرو اليوت" روانشناس در دانشگاه روچستر كه رياست محققان را در اين مطالعه بر عهده داشت گفت، پژوهشگران دريافتند زمانيكه افراد قبل از آزمون حتي ذره‌اي رنگ قرمز مشاهده كنند آنها اين رنگ را با خطاها و شكست‌ها ارتباط مي‌دهند و در عوض در آزمون ضعيف عمل مي‌كنند.
ايليوت گفت، مشخصا رنگ ارزش زيبايي دارد اما مي‌تواند حامل معناي ويژه اي باشد و اطلاعات خاصي را انتقال دهد.
اين تحقيق در مجله "روانشناسي تجربي" منتشر شده است.

فکر کنم به استناد متن بالا میشه اینو گفت که شما برای استفاده از رنگ قرمز دلیلی داری . :) در نمایشگاهی که مخاطب گرافیسته ، فکر کنم یه کم مهم باشه که رفتار مناسبی نسبت به دیدن این طرح داشته باشند

3==== خوب می رسیم به اون فلوچارت و نظره جالبت در مورد شاخ پروانه و دیدن متن و ...
آخه پسره خوب این استدلات رو از کجا آوردی ؟ :eek: من خودم اصلا ندیدم پروانه شاخ داره چه برسه که مسیره شاخ هاشم دنبال کنم . این خوروندن نظره خودت به بقیس ، یا به معنای دیگه استدلال غیر منطقی برای درست جلوه دادن افکار خودمون :-?

4==== پروانه ، پروانه ، پروانه
نمیدونم چرا اینقدر ملزمی که از پروانه توی طرحت استفاده کنی
درسته پروانه نماده نوعی از هنر گرافیکه اما در کل نماد سایت مجید آنلاینه، و در طرحه تو نوعی تعصب ایجاد شده ، به خاطره وجود پروانه

5==== خوب میرسیم به رنگ بندی کلی پروانه ها
تنها چیری که نظره منم جلب کرد همین بوده و اینو می رسونه از رنگ بندی یه چیزایی میدونی
پروانه کوچیکتر آبیه ( تیره )
پروانه بزرگتر نارنجی ( روشن )
این دو رنگ با کوچک بودن پروانه تیره و بزرگ بودن پروانه روشن باعث ایجاد نوعی فضا میشه ، که سطحی دارای افقو نمایش میده ، که البته اگه این کارو بتونی بخوبی انجام بدی و افقی برای طرحت در نظر بگیری ، این تکنیک رنگی که گفتم بیشتر خودشو نشون میده و باعث ایجاد فضای تغریبا سه بعدی میشه :wink:

و .....

در کل نمیدونم از نظرای من ناراحت میشی یا خوشحال و یا عصبانی
این بارم فقط چون شما طرحت رو برای نمایشگاه می خواستی منم نظر دادم که انشاالله به عنوان یه کاربر سایت مجید آنلاین و طراح ، آبرو نگه داری کنی اونجا :oops:
آرزوی موفقیت برات دارم :)

NAKOOT

Well-Known Member

سلام .
121fs725372.gif

من یه بار در مورد طرحهای بقیه نظر دادم ، کار به دعوا کشید

امیدوارم ایندفعه کار به دعوا نکشه
905.gif

اما تو فرق می کنی نه بابا فکر بد نکن

فکر نمی کنم با بقیه فرق داشته باشم !!
iq.gif

اولا می ترسم در مورد طرحهای تو نظر بدم چون این عکس شده بلای جونمون

من هرچی می کشم از دست همین عکس هستش ...
4628.gif

از روزی که اومد زیر یوزرم، احساس می کنم از همه جدا شدم . اثراتش توی همین پست تو هم پیداست...
همه روزهای اول بهم می گفتن استاد
4448.gif

خنده دار بود برام
905.gif

خودمو کشتم تا متوجهشون کردم از این اسم متنفرم ...
الان با خودت داری می گی :" بابا شکست نفسی" ...
ولی نه اینو جدی گفتم ...همه به یه دید دیگه بهت نگاه می کنن ...
kos.gif

هرچند تا حالا به شوخی هم شده به مدیرها گفتم اینو بردارن ...
بگذریم ...
smile.gif
بحث ما چیزه دیگه ای هست ...

حالا می گم چرا تو فرق می کنی به خاطر اینکه ، خیلی به طرحهای بچه ها گیر می دی و بابا بزرگ بازی در میاری ( ناراحت نشو )

جدی همچین حسی داری ؟!
292.gif
اینم جزو اثرات همون عکس هستش ...

الا منم خیلی مودبانه و شسته و رفته ، نظرمو میگم ، انشاالله که ناراحت نشی

نه آقا برا چی ناراحت بشم ... ما مخلصیم ...
1 ==== در حالت کلی قشنگه ، اما نمیشه مخاطب این طرحو گرافیست دونست ( چون اینجوری که شما میگی ساده باشه و به قول سارا خانم نقطه هم نزاری ، خوی همون بکگراندو خالی بده بره چاپ ، چون مخاطب گرافیسته )

این رو بسپار به نظر گرافیستها ...
==== در مورد رنگ تقریبا قرمزی که استفاده کردی میشه اینو گفت که :
دانشمندان آمريكايي و آلماني دريافته‌اند كه رنگ قرمز مي‌تواند بر چگونگي عملكرد افراد تاثير داشته باشد و مانع نهايت تلاش افراد در آزمون‌ها شود.
به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس از روچستر، محققان "دانشگاه روچستر" و "دانشگاه مونيخ" با بررسي تاثير رنگ قرمز بر عملكرد ذهني دريافتند كه اگر افراد قبل از آزمون حتي ذره‌اي رنگ قرمز ببينند ، عملكرد آنها به اندازه چشمگيري تحت تاثير قرار خواهد گرفت.
پروفسور "اندرو اليوت" روانشناس در دانشگاه روچستر كه رياست محققان را در اين مطالعه بر عهده داشت گفت، پژوهشگران دريافتند زمانيكه افراد قبل از آزمون حتي ذره‌اي رنگ قرمز مشاهده كنند آنها اين رنگ را با خطاها و شكست‌ها ارتباط مي‌دهند و در عوض در آزمون ضعيف عمل مي‌كنند.
ايليوت گفت، مشخصا رنگ ارزش زيبايي دارد اما مي‌تواند حامل معناي ويژه اي باشد و اطلاعات خاصي را انتقال دهد.
اين تحقيق در مجله "روانشناسي تجربي" منتشر شده است.
فکر کنم به استناد متن بالا میشه اینو گفت که شما برای استفاده از رنگ قرمز دلیلی داری . در نمایشگاهی که مخاطب گرافیسته ، فکر کنم یه کم مهم باشه که رفتار مناسبی نسبت به دیدن این طرح داشته باشند

این رنگ از قرمزی خیلی فاصله داره ... این جیگری هستش ...
پروفسور ها نگفتن که رنگ قرمز در کنار رنگ های مکملشون چه تاثیری دارن ؟!
126fs3281498.gif

3==== خوب می رسیم به اون فلوچارت و نظره جالبت در مورد شاخ پروانه و دیدن متن و ...
آخه پسره خوب این استدلات رو از کجا آوردی ؟ من خودم اصلا ندیدم پروانه شاخ داره چه برسه که مسیره شاخ هاشم دنبال کنم . این خوروندن نظره خودت به بقیس ، یا به معنای دیگه استدلال غیر منطقی برای درست جلوه دادن افکار خودمون

من همونجا هم گفتم نظر شخصیه منه ...
چیزی رو نخواستم اثبات کنم ...
من اگه می خواستم اون رو اثبات کنم الان شما این حرف رو نمی زدی ... چون شما هم اون رو قبول کرده بودید...
من خودم اصلا ندیدم پروانه شاخ داره

حدس می زنم عینک هستی ! (ناراحت نشو،شوخی بود
47b20s0.gif
)

==== پروانه ، پروانه ، پروانه
نمیدونم چرا اینقدر ملزمی که از پروانه توی طرحت استفاده کنی
درسته پروانه نماده نوعی از هنر گرافیکه اما در کل نماد سایت مجید آنلاینه، و در طرحه تو نوعی تعصب ایجاد شده ، به خاطره وجود پروانه

این اولین طرح من بود که از پروانه توش استفاده کردم ... شما کارهای قبلی من رو دیده باشی اثری از پروانه توشون نیست ...
اینم بی دلیل نبوده ... شاید احساس کردم مناسب این کار هستش ...
چون نماد مجید آنلاین پروانه هستش ، استفاده کردن از پروانه تو کارها حرام هستش ؟!!
121fs725372.gif

==== خوب میرسیم به رنگ بندی کلی پروانه ها
تنها چیری که نظره منم جلب کرد همین بوده و اینو می رسونه از رنگ بندی یه چیزایی میدونی
پروانه کوچیکتر آبیه ( تیره )
پروانه بزرگتر نارنجی ( روشن )
این دو رنگ با کوچک بودن پروانه تیره و بزرگ بودن پروانه روشن باعث ایجاد نوعی فضا میشه ، که سطحی دارای افقو نمایش میده ، که البته اگه این کارو بتونی بخوبی انجام بدی و افقی برای طرحت در نظر بگیری ، این تکنیک رنگی که گفتم بیشتر خودشو نشون میده و باعث ایجاد فضای تغریبا سه بعدی میشه

شاید به دلیل همون چند واحدی هستش که از "مبانی رنگ شناسی و تصویر سازی" پاس کردم ...
3772.gif

و .....

در کل نمیدونم از نظرای من ناراحت میشی یا خوشحال و یا عصبانی
این بارم فقط چون شما طرحت رو برای نمایشگاه می خواستی منم نظر دادم که انشاالله به عنوان یه کاربر سایت مجید آنلاین و طراح ، آبرو نگه داری کنی اونجا
آرزوی موفقیت برات دارم

ناراحت و عصبانی که نشدم ...
2mo5pow.gif

اتفاقا خیلی خوشم اومد از نظرت ... از اینکه رک هستی خوشم میاد ...
امیدوارم توی نظرخواهی کارهایی بعدیم هم تو رو ببینم
47b20s0.gif

امیدوارم ناراحت نشده باشی ...
حداقل من قصدم این نبودش ...
4628.gif

پاینده باشی رفیق
toyou.gif

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته شهرام خودش فکر کنم ابهامات دوستمون رو حل کرد ولی چون تو پست ایشون اسمی از منم برده شده یه توضیح کوچولو موچولو میدم (حال کردید چطوری خودمو انداختم وسط بحث!!)
6177.gif

==== در حالت کلی قشنگه ، اما نمیشه مخاطب این طرحو گرافیست دونست ( چون اینجوری که شما میگی ساده باشه و به قول سارا خانم نقطه هم نزاری ، خوی همون بکگراندو خالی بده بره چاپ ، چون مخاطب گرافیسته )
فکر نمیکنید یکمی غیرحرفه ای صحبت کردید؟!
2chvsky.gif
حذف کردن نقطه تو یه طرح یا اضافه کردن نقطه های بیشتر یکی از تکنیکهای خط و گرافیکه. مثلا تو بعضی از طرحای نقاشی خط اگر دیده باشی یه کلمه ای که باید نقطه داشته باشه اصلا نقطه نداره! و این فقط برای زیباتر شدن طرح هست. مثلا کلمه گرافیک اگر نقطه ای هم برای (ف) و (ی) نذاری هیچ وقت باعث بدخوانی و کج فهمی حتی تو بیننده عام هم نمیشه چه برسه به بیننده خاص.
47np3k4.gif

در مورد رنگبندی گفته بودی. البته حرف شما کاملا درسته که دیدن رنگ قرمز برای مدت حتی کوتاه هم روی بیننده اثر میگذاره. ولی همونطور هم که خودت گفتی دیدن رنگ قرمز قبل از آزمون باعث اختلال میشه وگرنه اگر قرار بود آدم با دیدن رنگ قرمز کلا حال و احوالش چپندر قیچی بشه باید برای چراغ راهنما سبز و زرد و مثلا آبی انتخاب میکردن!!! چون رنگ آبی باعث آرامش میشه! پس روانشناسی رنگها رو نباید 1 بعدی نگاه کرد و گفت چون رنگ قرمز روی بیننده اثر میذاره پس استفاده ازش ممنوع!
2v9z0q1.gif
بعدشم بقول شهرام مبحث رنگ مکمل یکی از مباحث مهم رنگ شناسیه. همین رنگ قرمز وقتی کنار رنگ سفید قرار میگیره یه ترکیب استثنایی رو میسازه.

این 2 تا مورد بنظر من لازم بود که روش بحث بشه در موارد دیگه هم به شخص شخیص استاد شهرام برمیگشت که جواب دادن!
300.gif

omidsas

Member
وای نصف صبح شد تا همه این مطالب رو خوندم چقدر زیاد بود.
طرح خوبه . سادگیش هم خوبه . اون ی رو یکم ببر سمت راست بنظر میرسه داره سرکشی میکنه خوب نیست :d . اما من یه نظری دارم اونم در مورد پروانه هات هستش به نظر من تو این طرح اینجور پروانه طبیعی جای زیادی نمیتونه داشته باشه اگه بتونی به وکتور تبدیلش کنی ببریش تو مایه های دارک آرت شیک میشه تو بانک شیپ پروانه هست اونم چندتا همین. در ضمن نمایشگاه هم خوبه من دوست دارم :)

NAKOOT

Well-Known Member
وای نصف صبح شد تا همه این مطالب رو خوندم چقدر زیاد بود.
طرح خوبه . سادگیش هم خوبه . اون ی رو یکم ببر سمت راست بنظر میرسه داره سرکشی میکنه خوب نیست :d . اما من یه نظری دارم اونم در مورد پروانه هات هستش به نظر من تو این طرح اینجور پروانه طبیعی جای زیادی نمیتونه داشته باشه اگه بتونی به وکتور تبدیلش کنی ببریش تو مایه های دارک آرت شیک میشه تو بانک شیپ پروانه هست اونم چندتا همین. در ضمن نمایشگاه هم خوبه من دوست دارم :)

ی رو توی آخرین کار آپلود شده یکم آوردم سمت راست ... بیشتر میاوردم با ک قاطی می شد ... دی:
اگه پروانه ها شیپ بود دیگه کار خیلی یک دست می شد ...
اینجوری پروانه ها فضای خشک رو شکوندن (البته به نظر من)
راستی نمایشگاه خوبی هم هست ... حتما اگه وقت کردید بیاید ... مخصوصا اونا که کرج هستن ...:wink:
ممنون از توجهت رفیق.

ilovet0

Member
->>پروفسور ها نگفتن که رنگ قرمز در کنار رنگ های مکملشون چه تاثیری دارن ؟
:neutral: بازم بهانه :oops: ولی در کل منم از جوابت خوشم اومد
->>این رو بسپار به نظر گرافیستها ...
اگه قراره گرافیستا نظر بدن ، چرا اینجا گذاشتی :neutral: قرار نشد دیگه از این حرفا بزنیا :oops:

و به سارا خانم
->>فکر نمیکنید یکمی غیرحرفه ای صحبت کردید؟! حذف کردن نقطه تو یه طرح یا اضافه کردن نقطه های بیشتر یکی از تکنیکهای خط و گرافیکه. مثلا تو بعضی از طرحای نقاشی خط اگر دیده باشی یه کلمه ای که باید نقطه داشته باشه اصلا نقطه نداره
اون نقاشیه ، این گرافیکه
فکر کنم شما غیر حرفه ای صحبت کردید ، که نقاشی هنر دستو ، با گرافیک هنره ذهن یکی میکنید
اگه نقاش بودین این حرفو نمیزدین :cry:
حالا برای چی میزنی :cry:

من نمیخوام جنجال کنم
همین جا این بحثو تمومش می کنم ،
در ضمن
هیچی بابا ولش کن
:oops:

Mr_Yeganeh

Member
دوست عزيز
بايد كار خوبي باشه كه همه روش نظر مي دن
ولي نمي دونم چرا من نمي تونم كارت رو ببينم