سلام .
من یه بار در مورد طرحهای بقیه نظر دادم ، کار به دعوا کشید
امیدوارم ایندفعه کار به دعوا نکشه
اما تو فرق می کنی نه بابا فکر بد نکن
فکر نمی کنم با بقیه فرق داشته باشم !!
اولا می ترسم در مورد طرحهای تو نظر بدم چون این عکس شده بلای جونمون
من هرچی می کشم از دست همین عکس هستش ...
از روزی که اومد زیر یوزرم، احساس می کنم از همه جدا شدم . اثراتش توی همین پست تو هم پیداست...
همه روزهای اول بهم می گفتن استاد
خنده دار بود برام
خودمو کشتم تا متوجهشون کردم از این اسم متنفرم ...
الان با خودت داری می گی :" بابا شکست نفسی" ...
ولی نه اینو جدی گفتم ...همه به یه دید دیگه بهت نگاه می کنن ...
هرچند تا حالا به شوخی هم شده به مدیرها گفتم اینو بردارن ...
بگذریم ...
بحث ما چیزه دیگه ای هست ...
حالا می گم چرا تو فرق می کنی به خاطر اینکه ، خیلی به طرحهای بچه ها گیر می دی و بابا بزرگ بازی در میاری ( ناراحت نشو )
جدی همچین حسی داری ؟!
اینم جزو اثرات همون عکس هستش ...
الا منم خیلی مودبانه و شسته و رفته ، نظرمو میگم ، انشاالله که ناراحت نشی
نه آقا برا چی ناراحت بشم ... ما مخلصیم ...
1 ==== در حالت کلی قشنگه ، اما نمیشه مخاطب این طرحو گرافیست دونست ( چون اینجوری که شما میگی ساده باشه و به قول سارا خانم نقطه هم نزاری ، خوی همون بکگراندو خالی بده بره چاپ ، چون مخاطب گرافیسته )
این رو بسپار به نظر گرافیستها ...
==== در مورد رنگ تقریبا قرمزی که استفاده کردی میشه اینو گفت که :
دانشمندان آمريكايي و آلماني دريافتهاند كه رنگ قرمز ميتواند بر چگونگي عملكرد افراد تاثير داشته باشد و مانع نهايت تلاش افراد در آزمونها شود.
به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس از روچستر، محققان "دانشگاه روچستر" و "دانشگاه مونيخ" با بررسي تاثير رنگ قرمز بر عملكرد ذهني دريافتند كه اگر افراد قبل از آزمون حتي ذرهاي رنگ قرمز ببينند ، عملكرد آنها به اندازه چشمگيري تحت تاثير قرار خواهد گرفت.
پروفسور "اندرو اليوت" روانشناس در دانشگاه روچستر كه رياست محققان را در اين مطالعه بر عهده داشت گفت، پژوهشگران دريافتند زمانيكه افراد قبل از آزمون حتي ذرهاي رنگ قرمز مشاهده كنند آنها اين رنگ را با خطاها و شكستها ارتباط ميدهند و در عوض در آزمون ضعيف عمل ميكنند.
ايليوت گفت، مشخصا رنگ ارزش زيبايي دارد اما ميتواند حامل معناي ويژه اي باشد و اطلاعات خاصي را انتقال دهد.
اين تحقيق در مجله "روانشناسي تجربي" منتشر شده است.
فکر کنم به استناد متن بالا میشه اینو گفت که شما برای استفاده از رنگ قرمز دلیلی داری . در نمایشگاهی که مخاطب گرافیسته ، فکر کنم یه کم مهم باشه که رفتار مناسبی نسبت به دیدن این طرح داشته باشند
این رنگ از قرمزی خیلی فاصله داره ... این جیگری هستش ...
پروفسور ها نگفتن که رنگ قرمز در کنار رنگ های مکملشون چه تاثیری دارن ؟!
3==== خوب می رسیم به اون فلوچارت و نظره جالبت در مورد شاخ پروانه و دیدن متن و ...
آخه پسره خوب این استدلات رو از کجا آوردی ؟ من خودم اصلا ندیدم پروانه شاخ داره چه برسه که مسیره شاخ هاشم دنبال کنم . این خوروندن نظره خودت به بقیس ، یا به معنای دیگه استدلال غیر منطقی برای درست جلوه دادن افکار خودمون
من همونجا هم گفتم نظر شخصیه منه ...
چیزی رو نخواستم اثبات کنم ...
من اگه می خواستم اون رو اثبات کنم الان شما این حرف رو نمی زدی ... چون شما هم اون رو قبول کرده بودید...
من خودم اصلا ندیدم پروانه شاخ داره
حدس می زنم عینک هستی ! (ناراحت نشو،شوخی بود
)
==== پروانه ، پروانه ، پروانه
نمیدونم چرا اینقدر ملزمی که از پروانه توی طرحت استفاده کنی
درسته پروانه نماده نوعی از هنر گرافیکه اما در کل نماد سایت مجید آنلاینه، و در طرحه تو نوعی تعصب ایجاد شده ، به خاطره وجود پروانه
این اولین طرح من بود که از پروانه توش استفاده کردم ... شما کارهای قبلی من رو دیده باشی اثری از پروانه توشون نیست ...
اینم بی دلیل نبوده ... شاید احساس کردم مناسب این کار هستش ...
چون نماد مجید آنلاین پروانه هستش ، استفاده کردن از پروانه تو کارها حرام هستش ؟!!
==== خوب میرسیم به رنگ بندی کلی پروانه ها
تنها چیری که نظره منم جلب کرد همین بوده و اینو می رسونه از رنگ بندی یه چیزایی میدونی
پروانه کوچیکتر آبیه ( تیره )
پروانه بزرگتر نارنجی ( روشن )
این دو رنگ با کوچک بودن پروانه تیره و بزرگ بودن پروانه روشن باعث ایجاد نوعی فضا میشه ، که سطحی دارای افقو نمایش میده ، که البته اگه این کارو بتونی بخوبی انجام بدی و افقی برای طرحت در نظر بگیری ، این تکنیک رنگی که گفتم بیشتر خودشو نشون میده و باعث ایجاد فضای تغریبا سه بعدی میشه
شاید به دلیل همون چند واحدی هستش که از "مبانی رنگ شناسی و تصویر سازی" پاس کردم ...
و .....
در کل نمیدونم از نظرای من ناراحت میشی یا خوشحال و یا عصبانی
این بارم فقط چون شما طرحت رو برای نمایشگاه می خواستی منم نظر دادم که انشاالله به عنوان یه کاربر سایت مجید آنلاین و طراح ، آبرو نگه داری کنی اونجا
آرزوی موفقیت برات دارم
ناراحت و عصبانی که نشدم ...
اتفاقا خیلی خوشم اومد از نظرت ... از اینکه رک هستی خوشم میاد ...
امیدوارم توی نظرخواهی کارهایی بعدیم هم تو رو ببینم
امیدوارم ناراحت نشده باشی ...
حداقل من قصدم این نبودش ...
پاینده باشی رفیق