چقدر خوب شده شهرام. خیلی قشنگ شده. فقط چند نکته رو برادر جان رعایت کن ببین رستگار میشی یا نه؟!
1- مگه اینکار تخصصی نیست؟ قراره نمایشگاه برای گرافیست جماعت باشه دیگه؟ خوب چه دلیلی داره تو خودت رو این همه به زحمت بندازی که مثلا حتما نقطه ی نمایشگاه دیده بشه؟!! خوب دیده نشه! دلیلش هم اینه که اولا کار تخصصیه. دوما کسایی که میان اونجا میدونن که نمایشگاه، نمایشگاه گرافیکه. نمایشگاه ماشین که نیست! پس به نظر من حتی اگر چند تا نقطه هم نذاری بازم چون مخاطبت خاصه مشکلی پیش نمیاد.
من تو این جور پوسترای تخصصی فقط و فقط به زیبایی کار فکر میکنم. حتی اگر 2 تا نقطه هم از متنم حذف کنم به شرطی که کارم رو قشنگ کنه حذف میکنم! دلیلشم همون تخصصی بودن کاره. البته تو طرح تو اون نقطه ها خیلی هم کار رو بد نکردن ولی یه بار هم حذفشون کن ببین چطوره؟
2- رنگبندی عالیه. منتها همین طرح رو یه بار کرم + قهوه ای کار کن ببین چجوری میشه؟
3- اون ی رو که درست کردی خوب شده منتها خیلی بسمت چپ اومده یکمی ببرش سمت راست که خیلی هم از متنت جدا نباشه.
4- پسر جان تو هم درباره عکس می نالی؟!!! تو که اون تاپیک به اون عظمت رو به اسم خودت کردی خوب یه پروانه هم درخواست میدادی بهت میرسوندم. فقط من یه نظری دارم. من یه سری براش پروانه دارم که سایزشون هم بزرگه. من میگم زمینه طرحت رو حالت بافت بهش بده بعد روش با براش پروانه کار کن. فکر میکنم بدک نشه. به امتحانش میارزه فقط حجمش یخورده زیاده (9.5 مگ)
لینک براش پروانه
5- توی اون متن زیر پوستر خط آخرش رو درست نوشتی؟ محل نمایشگاهی درسته یا محل نمایشگاههای؟
موفق باشی.