اخه اسم جشنواره فیلم فجر و به مناسبت انقلاب شکوهمند!!!! اسلامی!!!! بر'گزار میشه.
اونوقت ربط این جشنواره با محرم چیه رو نمیدونم
برای مثال این پوستر اسکار 2008 هستش .شما خودتون مقایسه کنید
راستی این پوستر چطوری انتخاب شده . برای مسابقه می زارن یا نه خودشون یکی رو انتخاب می کنن . شاید زیر میزی .
فکرکنم این حاج خانوما دیگه دنباله اینجور پوسترا نرن .
چون کار بعد از طراحی و اجرا باید توسط یه سری اساتید این رشته تائید بشه بعد نمایش داده بشه. 100% مواردی هست که شاید به ذهن من نوعی نرسه. بنظرم باید یکمی صبر کنیم تا ببینیم چه توضیح و بازتابی داره این کار.
البته من هنوز سر حرفم هستم که پوستر، پوستر بدی نیست.
ولی به اندازه ی سطح فکر خودم میگم که کار عیبهایی هم داره.
استفاده نکردن از عناصر بصری مناسب بزرگترین ایرادشه.
البته اصلا درست نیست که جشنواره فیلم فجر رو با جشنواره ی اسکار مقایسه کنیم!!!
من نمیدونم دلیل این مقایسه چی بود شاید چون تو هر دوتاش فیلم نشون میدن!! :دی
جشنواره ی فیلم فجر یه جشنواره ی داخلیه که یه بخش کوچیک هم به فیلمای خارجی اختصاص میده ولی کلیت کارش فیلمای داخلیه ولی جشنواره ی اسکار یه جشنواره ی کاملا بین المللی و شرکت کننده هاش در سطح کل دنیا هستن و شرکت کننده ی خاص نداره.
پس نباید پوسترا با هم مقایسه بشن.
در ثانی الان این پوستر اسکار 2008 که این دوستمون گذاشت به نظر شما واقعا در سطح بزرگترین جشنواره ی فیلم کل دنیا هست؟! بنظر من که ضعیفترین پوستر خارجی ای که تا حالا دیده بودم همین بوده.
مخصوصا استفاده از اون فیلتر Lens که پشت اسکار انداخته و بسیار هم ناشیانه بوده!
در کل همیشه یه کاری که در سطح عمومی به نمایش در میاد مخالف و موافق زیاد داره و هر کسی نظر شخصیش رو میگه ولی باید به این هم توجه کرد که این کار همینجوری از تو کوچه یکی رو پیدا نکردن و کار ازش بخوان. حتی اگر فرض کنیم که این 2 تا استاد دانشگاه کارشون در حد جشنواره نبوده و ضعیف بودن ولی نمیتونیم ادعا کنیم که فیلتری که این کار ازش رد شده هم ضعیف بوده. چون کار بعد از طراحی و اجرا باید توسط یه سری اساتید این رشته تائید بشه بعد نمایش داده بشه. 100% مواردی هست که شاید به ذهن من نوعی نرسه. بنظرم باید یکمی صبر کنیم تا ببینیم چه توضیح و بازتابی داره این کار.
بابا الكي به كسي تهمت زير ميزي نزن
اون دنيا جواب بايد بدي ها
خداییش جواب دندون شکنی بود
من که دندونم شکست !!! میگین نه ؟
دهنمو باز میکنم نیگاه کنید . دندونای پایینیم :دی