اخه اسم جشنواره فیلم فجر و به مناسبت انقلاب شکوهمند!!!! اسلامی!!!! بر'گزار میشه.
اونوقت ربط این جشنواره با محرم چیه رو نمیدونم
برای مثال این پوستر اسکار 2008 هستش .شما خودتون مقایسه کنید
![]()
راستی این پوستر چطوری انتخاب شده . برای مسابقه می زارن یا نه خودشون یکی رو انتخاب می کنن . شاید زیر میزی .
فکرکنم این حاج خانوما دیگه دنباله اینجور پوسترا نرن .
چون کار بعد از طراحی و اجرا باید توسط یه سری اساتید این رشته تائید بشه بعد نمایش داده بشه. 100% مواردی هست که شاید به ذهن من نوعی نرسه. بنظرم باید یکمی صبر کنیم تا ببینیم چه توضیح و بازتابی داره این کار.
البته من هنوز سر حرفم هستم که پوستر، پوستر بدی نیست.
ولی به اندازه ی سطح فکر خودم میگم که کار عیبهایی هم داره.
استفاده نکردن از عناصر بصری مناسب بزرگترین ایرادشه.
البته اصلا درست نیست که جشنواره فیلم فجر رو با جشنواره ی اسکار مقایسه کنیم!!!
من نمیدونم دلیل این مقایسه چی بود شاید چون تو هر دوتاش فیلم نشون میدن!! :دی
جشنواره ی فیلم فجر یه جشنواره ی داخلیه که یه بخش کوچیک هم به فیلمای خارجی اختصاص میده ولی کلیت کارش فیلمای داخلیه ولی جشنواره ی اسکار یه جشنواره ی کاملا بین المللی و شرکت کننده هاش در سطح کل دنیا هستن و شرکت کننده ی خاص نداره.
پس نباید پوسترا با هم مقایسه بشن.
در ثانی الان این پوستر اسکار 2008 که این دوستمون گذاشت به نظر شما واقعا در سطح بزرگترین جشنواره ی فیلم کل دنیا هست؟! بنظر من که ضعیفترین پوستر خارجی ای که تا حالا دیده بودم همین بوده.
مخصوصا استفاده از اون فیلتر Lens که پشت اسکار انداخته و بسیار هم ناشیانه بوده!
در کل همیشه یه کاری که در سطح عمومی به نمایش در میاد مخالف و موافق زیاد داره و هر کسی نظر شخصیش رو میگه ولی باید به این هم توجه کرد که این کار همینجوری از تو کوچه یکی رو پیدا نکردن و کار ازش بخوان. حتی اگر فرض کنیم که این 2 تا استاد دانشگاه کارشون در حد جشنواره نبوده و ضعیف بودن ولی نمیتونیم ادعا کنیم که فیلتری که این کار ازش رد شده هم ضعیف بوده. چون کار بعد از طراحی و اجرا باید توسط یه سری اساتید این رشته تائید بشه بعد نمایش داده بشه. 100% مواردی هست که شاید به ذهن من نوعی نرسه. بنظرم باید یکمی صبر کنیم تا ببینیم چه توضیح و بازتابی داره این کار.
بابا الكي به كسي تهمت زير ميزي نزن
اون دنيا جواب بايد بدي ها![]()
خداییش جواب دندون شکنی بود
من که دندونم شکست !!! میگین نه ؟
دهنمو باز میکنم نیگاه کنید . دندونای پایینیم:دی