H@DI-LI
Member
پوستر جشنواره تئاتر مهرورزان | نسخه سوم و چهارم!
سلام.
بالاخره اینم نسخه سوم پوستر جشنواره تئاتر مهرورزان!
ببینید این بار دیگه چه مشکلاتی رو باهاش آوردم...
البته ناگفته نماند که برای تیتر اصلی، با یک خطاط صحبت کردیم که بنده خدا تو شمال داشت شنا میکرد! گفت که تا سه شنبه میاد.
خوشحال میشم از نظراتتون این بار هم استفاده کنم.
از ماندانا خانم هم بخاطر احساس مسئولیت، توجه به آماتورها، کمک زیادی که به من کردن و... صمیمانه متشکرم.
البته یه عذر خواهی هم به ایشون بدهکارم که این همه زحمت کشیدن برای ما از وقتشون زدن، از اینترنتشون استفاده کردن (و...)، ولی من از اون دستی که برای من گذاشته بودن نتونستم استفاده کنم، آخر سر مجبور شدیم بریم خودمون از دست یه بنده خدایی عکس بگیریم.
آخه اون دستا اون فرم لازم رو نداشت و هر چی تلاش کردم، ماسک روش درست جا نمی خورد.
ماندانا خانم، خیلی شرمندم...

همین دقایقی پیش رفتم تو کار نسخه چهارم!!!
دومی رو بنگرید، اون نسخه چهارمشه...
سلام.
بالاخره اینم نسخه سوم پوستر جشنواره تئاتر مهرورزان!
ببینید این بار دیگه چه مشکلاتی رو باهاش آوردم...
البته ناگفته نماند که برای تیتر اصلی، با یک خطاط صحبت کردیم که بنده خدا تو شمال داشت شنا میکرد! گفت که تا سه شنبه میاد.
خوشحال میشم از نظراتتون این بار هم استفاده کنم.

از ماندانا خانم هم بخاطر احساس مسئولیت، توجه به آماتورها، کمک زیادی که به من کردن و... صمیمانه متشکرم.
البته یه عذر خواهی هم به ایشون بدهکارم که این همه زحمت کشیدن برای ما از وقتشون زدن، از اینترنتشون استفاده کردن (و...)، ولی من از اون دستی که برای من گذاشته بودن نتونستم استفاده کنم، آخر سر مجبور شدیم بریم خودمون از دست یه بنده خدایی عکس بگیریم.
آخه اون دستا اون فرم لازم رو نداشت و هر چی تلاش کردم، ماسک روش درست جا نمی خورد.

ماندانا خانم، خیلی شرمندم...

همین دقایقی پیش رفتم تو کار نسخه چهارم!!!
دومی رو بنگرید، اون نسخه چهارمشه...
پیوست ها
آخرین ویرایش: