پوستر تبلیغاتی نادری...

sina_sarabi

New Member
سلام این طرح پوستر تبلیغاتی برای شرکت نادری زده شده که در داخل یک کتابچه چاپ شدخوشحال میشم نظرشما دوستان رو در مورد این طرح بدونم.:wink:

.نادری.jpg

Adobe.Alavi

Active Member
كار ساده و خوبي هست .

ولي چون در مورد مواد غذايي هست بهتر بود يه جوري از محصول عكس ميگرفتيد و
از رنگهايي استفاده ميكرديد كه مناسب باشه و باعث انتقال حسهايي مثل اشتها و خوشمزگي و ... بده.

در نگاه اول شبيه 3 تا كتاب هستن يا سه تا پودر ماشين لباسشويي.
اون عكس سيب قطعه قطعه شده شاتر استوك هم خيلي جاها استفاده شده و به كار يك حالت تكراري ميده.

در آدرس هم به نظرم بهتر بود كلمه خيابان رو كامل مينوشتيد چون جاي كافي داشت.
خطهايي هم كه در پس زمينه كار هست بهتر بود درشت تر مي بود و يا ترام بيشتري داشت تا در چاپ كاملا مشخص باشه.

موفق باشيد

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام جالب و ساده شده!
اما
از رنگهايي استفاده ميكرديد كه مناسب باشه و باعث انتقال حسهايي مثل اشتها و خوشمزگي و ... بده.

اون عكس سيب قطعه قطعه شده شاتر استوك هم خيلي جاها استفاده شده و به كار يك حالت تكراري ميده.

خطهايي هم كه در پس زمينه كار هست بهتر بود درشت تر مي بود و يا ترام بيشتري داشت تا در چاپ كاملا مشخص باشه.
موفق باشیـــــ:rose:

sina_sarabi

New Member
كار ساده و خوبي هست .

موفق باشيد

مرسی بابت نکته بینی شما دوست عزیز حتما تو طرح های آینده این مسائل رو در نظر میگیرم.:wink:

ساده هست اما زیبا نیست
ببخشید که خیلی رک میگم
دوس دارم کم کم ریشه بعضی از تعارفات چیده بشه
امیدوارم که انتقادو خیلی دوستانه بپذیری
در حقیقت این تبلیغ درساده ترین حالت ممکن قرار داره.رنگ بندی اصلا اصولی نیست.آسمان و ابرها چه ارتباطی با کلوچه داره ؟
فونتی که باهاش اسم شرکت نوشته شده اصلا مناسب نیست
در نگاه اول میشه تشخیص داد برای تیتر اسم شرکت از این ستایل آماده های وب2 استفاده شده!
نمونه های بیشتری ببین ، موفق باشی

sina_sarabi

New Member
ساده هست اما زیبا نیست
ببخشید که خیلی رک میگم
دوس دارم کم کم ریشه بعضی از تعارفات چیده بشه
امیدوارم که انتقادو خیلی دوستانه بپذیری
در حقیقت این تبلیغ درساده ترین حالت ممکن قرار داره.رنگ بندی اصلا اصولی نیست.آسمان و ابرها چه ارتباطی با کلوچه داره ؟
فونتی که باهاش اسم شرکت نوشته شده اصلا مناسب نیست
در نگاه اول میشه تشخیص داد برای تیتر اسم شرکت از این ستایل آماده های وب2 استفاده شده!
نمونه های بیشتری ببین ، موفق باشی

lمرسی از شما دوست عزیز که خیلی رک تمام موارد گفتید و این رو هم بگم اتفاقا من خیلی خوشحال میشم که اینجور نظرات رو میخونم من تو ابتدای کار طراحی خیلی بیشتر نیاز به انتقاد دارم تا تعریف و تمجید که بتونم به اون هدفی که میخوام برسم.
مرسی

EndGrafix

Member
فکر کنم دیگه تمام ایرادها رو دوستان گفتن...
بنظرم باید بیشتر روی اینجور طرح ها کار کنید...
-------------------------------------------------------
موفق باشی...

جدیدترین ارسال ها

بالا