ممنون از راهنماییهاتوناز ترکیب رنگ بین آبی و زرد ( مایل به نارنجی ) خیلی خوشم اومد ...
فقط کلمه "تبلیغات" بهتره رنگش با اون دفترچه یکی بشه .. زردی که الان هست به نظرم مرده به هستش !
این علامت ">" ( تو پرش ) بهتره سایه ای داشته باشه که با نوشته کنارش بیشتر مچ شه !
توضیحات تتیر وار با بکگراند آبی بهتره مثل بکگراند عنوان به کنار بچسبند ... یا اونی که چسبیده به هم حالتیه اینا در بیاد ... ( البته اینجوری هم یک مدل.... )
فونتها یکی باشند خیلی بهتر جلوه می کنه اینکه آدرس های زیر رو با یک قلم و بالایی "سردشت ..... " یکی دیگه .. فونت جمله ی " سردشت .... " بهتره ..
در مورد جمله " کسب .... " بهتره فونتش عوض بشه چون این فویشه ( به شخصه ازش بدم میاد :دی ) .... یکم روش تایپوگرافی بشه شاید بهتره باشه !
موفق باشی
راستش زیاد وقت نداشتم و گرنه حتما ....روی لیبل سی دی یکم مانور بدی بد نیس لیبلش بی جون شده
راستش اول خاکستری هم گذاشتم ولی نمیدونم چی شد عوض کردمکلا خوبه ...
اما از یه رنگ متمایا به خاکستری استفاده می کردی بهتر بود..(منظورم رنگ فونت های روی cd و کتاب هست)
ممنون از نظرت صادق جانسلام بر دوست خودمان
اول که نگاه میکنم تو سفیدی نوشته ها گم میشم چون همشون سفیده و از نظر من یجوریه حالا شما رو نمی دونم !
مرسی از نظرتون :دیسایز فونتها خیلی زیاده و بد جوری پوستر تون شلوغ شده
در اولین نگاه به پوستر خیلی زود خسته شدم (فقط تیترش رو خوندم و کنجکاو نشدم بقیه متن تون رو بخونم )
البته این نظر من بود![]()
ممنون محمد جانخوب شده
با نظر دوستان موافقم
ولي در كل خوبه
موفق باشي
ممنون از نظرت صادق جان
راستش نمیدونم .... مثلا از چه رنگهایی و کجا استفاده میکردم؟![]()
راستش خودمم نمیدونم این فونت چیه آخه من استفاده کردمکار شاد و قشنگی شده ، آفرین
بنظر من هم کمی شلوغ شده
و فونت آدرس و تلفن ها رو هم دوس نداشتم (نظر شخصی)
ممنون مصطفی جانبا رفلکت هایی که میدی خیلی حال میکنم ( البته اسم دقیقشو نمیدونم ، بهم نخندی:دی)
ممنون دوست خوبموالا بیشتر باید خودت بازی کنی باهاش چون سورس کار رو داری، ولی میتونی از color libraries استفاده کنی که خیلی بهتره
حالا از این چند کد هم واسه تیتر ها استفاده کن ببین چجوریه
#fbe200
#ffc0fb
#ffcc00
البته پایین کار رو نگاه میکنم (سه خط پایین همون آدرس ) هم شلوغی بد جور احساس میشه
ممنونخوب شده +
یه خورده فونتها بزرگ هستند ، این کار برای چاپ روی بنر مناسبه
سعی کن به ترتیب اولویت سایزهاشون رو عوض کنی
موفق باشی
ممنون مدیر جان
خیلی تنوع فونت تو طرح هست ! 1/3 بالای کار رو میشه یکمی خلوت ترش کرد !![]()