پوستر برای اسم "sonya"

fayazbahram

Member
این پوستر برای اسم سونیا طراحی شده
که بیس اصلی متن با cinema 4d در اومده و بقیه با فتوشاپ کار شده

امیدوارم خوشتون بیاد

پیوست ها

• sonya2.jpg
    sonya2.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 63

SajadCG

کاربر فعال
زیـــــبا شده.:paint:

ولی به نظرم :

1.اگه گل برگ های جلوی را به صورت معمولی(بدونه blur) و یکسری را دور تر قرار دارند را
صورت Blur شده قرار بدید پوسترتون یه جورای عمق پیدا میکنه که فکر می کنم قشنگ تره ،
به جای اینکه همشون را blur کنید.

2.برای گل های که روی حروف امده اگه سایه بزارید به نظرم طبیعی تر میشه و در نهایت قشنگ تر به نظر میرسه.
ولی در کل قشنک شده.:rose:

موفق باشیــــد

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
به نظر من هم گلبرگ جلويي اگر كوچك تر بود يا يه طرف كار رو فوكوس ميكردي خيلي بهتر ميشد
و اينكه glow سفيديه اسم خيلي زياده فكر ميكنم ميتونست كمتر باشه
در كل جالب شده

موفق باشيد:rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
+نظر دوستان در رابطه با glow شدید که فکر کنم با تغییر مد لایه بهتر بشه، و blur شدن گلبرگ ها،... فکر میکنم دوربری گل ها رو خیلی خوب انجام ندادید روی برگ ها رگه های قرمز مشخص هست و ... و این که از تصاویر تکراری خیلی زیاد استفاده کردید که باعث میشه توی همون نگاه اول مشخص بشه و از زیبایی کار میکاهه..
3 گلبرگ بلور شده خیلی بزرگ رو در جلو کار به کار بردید که فکر میکنم یکم زیادی توی کار اومدن و حاشیه کار رو به هم ریختن، اگه کمتر به سمت مرکز بیان بهتره
موفقیتـ

ArTaBaZ

Well-Known Member
+گیلاس ، مصطفی
گل کوچک = گلبرگ کوچک ، پس باید گلبرگ های ریز و درشت هم وجود داشته باشه
به نظر من باید یک سطحی هم وجود داشت تا گلبرگ ها بصورت ریز و درشت هم روی سطح زمین نشسته شده باشن . فکر میکنم بهتر بود
در بالای حرف "S" جالب نشده ، میتونست حالت انعکاس رنگ قرمز رو داشته باشه تا اینکه بلور بشه
در بعضی حروف فکر میکنم با استفاده از براش و بلور کردن آن ، قسمت های بلور شده سفیدی ایجاد کردین ، زیاد نرم کار نکردین ... ( مثل حرف "N") که به واضح در پایین این حرف مشخص هست
نظر شخصی بود
موفقیتـ :rose:

fayazbahram

Member
ممنون دوستای عزیز

هم از ابراز لطفتون و هم از نظرات خوبتون
همه نظرها هم به جا و خوب هستند ، و سعی میکنم در کارهای بعدیم به کار بگیرم
:rose: اینم برا همه شما دوستای عزیز

جدیدترین ارسال ها

بالا