سلام ... خوشحال میشم نظرای شما عزیزان و به ویژه انتقادادتون رو راجع طرح بدونم ... پیشاپیش ممنون ...
alirezan28 Member Mar 17, 2015 #1 سلام ... خوشحال میشم نظرای شما عزیزان و به ویژه انتقادادتون رو راجع طرح بدونم ... پیشاپیش ممنون ... پیوست ها Untitled-2.jpg 628.6 کیلوبایت · بازدیدها: 72
alirezan28 Member Mar 18, 2015 #3 mohammad moeini گفت: کار قشنگی شده کلیک کنید تا باز شود... ممنون از حضورتون... لطف دارید...
dashlat Member Mar 18, 2015 #5 نوشته های بالا که درهم هستن هرچه به بالاتر میرفت محو می شد به نظرم قشنگ بشه در کل عالیه
alirezan28 Member Mar 18, 2015 #6 MohammadGh گفت: خوبه عیدتون هم مبارک ! موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... با تشکر از حضورتون... ممنون... عید شما هم مبارک...
MohammadGh گفت: خوبه عیدتون هم مبارک ! موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... با تشکر از حضورتون... ممنون... عید شما هم مبارک...
alirezan28 Member Mar 18, 2015 #7 dashlat گفت: نوشته های بالا که درهم هستن هرچه به بالاتر میرفت محو می شد به نظرم قشنگ بشه در کل عالیه کلیک کنید تا باز شود... بله... اینم ایده خیلی خوبیه ... در کارهای بعدیم حتما عمل میکنم بهش... باتشکر از حضورتون...
dashlat گفت: نوشته های بالا که درهم هستن هرچه به بالاتر میرفت محو می شد به نظرم قشنگ بشه در کل عالیه کلیک کنید تا باز شود... بله... اینم ایده خیلی خوبیه ... در کارهای بعدیم حتما عمل میکنم بهش... باتشکر از حضورتون...
alirezan28 Member Mar 18, 2015 #9 nima_dsnr گفت: عیدتون مبارک اگر نستعلیق های بالا رو کمرنگ کنی بهتر میشه کلیک کنید تا باز شود... ممنون از حضورتون.. ولی بکگراند سبز رنگه به نظرت کمرنگ تر کنم، جالب به نظر میاد؟؟ تست اش کردم ولی خوب نشد... وگرنه حرف شما کاملا درسته....
nima_dsnr گفت: عیدتون مبارک اگر نستعلیق های بالا رو کمرنگ کنی بهتر میشه کلیک کنید تا باز شود... ممنون از حضورتون.. ولی بکگراند سبز رنگه به نظرت کمرنگ تر کنم، جالب به نظر میاد؟؟ تست اش کردم ولی خوب نشد... وگرنه حرف شما کاملا درسته....
AliReza Bahrami مدیر انجمن Mar 20, 2015 #10 خسته نباشید کار خیلی خوبیه با نظر نیما موافقم به نظر من تکست پشت رو کمرنگ کنید خیلی شلوغ شده چشم میچرخه داخل کار
خسته نباشید کار خیلی خوبیه با نظر نیما موافقم به نظر من تکست پشت رو کمرنگ کنید خیلی شلوغ شده چشم میچرخه داخل کار
ABOLFAZL-PS کاربر فعال انجمن فتوشاپ Mar 22, 2015 #12 سلام. کار خوبی شده. نظرات دوستان بجا بود. به نظرم یکبار رنگ سومی هم اضافه کن به طرح برای امتحان. یک مقدار هم فضای پایین خالیه. ترکیب وسط رو میتونی بیاری پایین تر تا یه جور تناسب هم داشته باشه. ------------ سال نو هم مبارک. به امید ظهور... یا علی
سلام. کار خوبی شده. نظرات دوستان بجا بود. به نظرم یکبار رنگ سومی هم اضافه کن به طرح برای امتحان. یک مقدار هم فضای پایین خالیه. ترکیب وسط رو میتونی بیاری پایین تر تا یه جور تناسب هم داشته باشه. ------------ سال نو هم مبارک. به امید ظهور... یا علی
asa.graphic Well-Known Member Mar 28, 2015 #13 سلام سال نو همه دوستان مبارک ... انشااله سال خوبی داشته باشید بسیار کار خوب و زیبایی شده موفق باشید ....
سلام سال نو همه دوستان مبارک ... انشااله سال خوبی داشته باشید بسیار کار خوب و زیبایی شده موفق باشید ....
vahidam73 New Member Mar 30, 2015 #14 سلام... آفرین پسر با موضوع خیلی حال کردم... طرحت عالیه... خسته نباشی...
M mohammad104 Member Apr 2, 2015 #15 سلام خدمت استادان عزیز و بزرگوار اگه میشه نمونه کار به اشتراک بزارید
alirezan28 Member Apr 2, 2015 #17 سلام ممنون از حضورتون... اگه دوبیت زیر رو دقت کرده باشید مشخص میشه... منظور حضرت مهدی (عج) هستن...
nader918 Well-Known Member Apr 7, 2015 #18 سلام عزیزانم دلم براتون تنگ شده بود سال نو همگی مبارک کارت خیلی قشنگه دادا مخصوصا از نظر رنگ بازی هم عالیه ببخشید دیر نظر دادم در پناه حضرت حجت یا علی مدد
سلام عزیزانم دلم براتون تنگ شده بود سال نو همگی مبارک کارت خیلی قشنگه دادا مخصوصا از نظر رنگ بازی هم عالیه ببخشید دیر نظر دادم در پناه حضرت حجت یا علی مدد
M mohammad104 Member Apr 23, 2015 #19 سلام من تازه وارد طراحی شده لطفا وخواهشا نظرتون خیلی مهمه،لطفا کمکم کنید. پیوست ها عمودی.jpg 117.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3 عمودیsyah.jpg 107.8 کیلوبایت · بازدیدها: 19
M mohammad104 Member Apr 23, 2015 #20 سلامی دوباره خدمت استادان عزیزم،اینم یه نمونه دیگه از طراحی هام.