پورتال PHPBB

4shir

Member
سلام همونطور كه تا الان شنيديد با تعدادي از بچه هاي سايت خودمون و سايان عزيز شروع به كار روي بي بي كرديم و نتايج خيلي جالبي هم گرفتيم كه نمونش رو توي FIPA كه توي تالار مجيد انلاين هم گذاشتم ميتونيد ببينيد الان شروع به يك سري كاراي ديگه كرديم كه شامل بيرون دادن يك پرتال براي اين برنامه هستش كه الان داريم روش كار ميكنيم همينطور تعداد زيادي مودهاي جالب كه واقعا چيزهاي جالبي هستن و براي بعضي هاشون تا 40 دلار هم پول داديم اين عكس نسخه ازمايشي پرتال هست كه من اين نسخه رو از يكي از دوستان انگليسيم گرفتم و تغييراتي رو روش دادم هنوز اماده نشده ولي تا چند روز ديگه اماده ميشه براي ديدن عكسش هم ميتونيد به لينك زير بريد
portal.JPG

كسي ميتونست كمك كمه اعلام كنه

4shir

Member
خوب اين ميشه گفت خود اون هست اين نسخه اصلي برنامه هستش دارم روش كار ميكنم كلا ظاهرش و ... رو عوض ميكنم

4shir

Member
كجا توسط كي؟ و چطوري و با چه امكاناتي؟ ميتونيد لينكش رو بديد بهم؟ اگر فارسي شده باشه كار منو راحت تر كرده ميمونه تغييراتش ديگه نميخواد فارسيش كنيم ممنون ميشم لينكش رو بديد بهم

Ghamnevis

Well-Known Member
دانيال مطمئني ؟؟؟ من كه چيزي ازش نشنيدم تا الآن !

هيچ جايي هم نديدم ازش استفاده كنند !

يكم توضيحات از خودت تراوش كن ديگه :)

سايان

d@nial

Well-Known Member
لينك و ايناش رو ندارم

البته اگر phpbb2 باشه!!! زبونش رو رو هاردم دارم

کامی هم لینکش رو داره، تو این انجمن هم موجوده!!

:lol: اینم توضیحات

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

دانيال مطمئني ؟ اينا كه چيزي نگفتند اين تو ؟

كجا در موردش بحث شده ؟ لينك دقيق نداري ;) ؟

سايان

4shir

Member
خوب اول دانيال جان اين پورتال رو كه من گرفتم MX هست و نه PHPBB 2 و دوم اين چيزي كه اينا دادن براي فارسي كردنش كل صفحه رو ميريزه بهم خيلي چيزا كم داره بايد دستي اضافه كني و ... ولي بازم دستت درد نكنه جالب بود

جدیدترین ارسال ها

بالا