پورتال ملي کودک افتتاح شد

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6


کودکان ايراني براي اولين‌بار صاحب پورتالي شده‌اند که با استفاده از اين درگاه امکان دسترسي به تمام سايت‌هاي فعال در حوزه توليد محتواي کودک برايشان به وجود مي‌آيد.


به گزارش عصر ارتباط، اين پورتال که در واقع با هدف ساماندهي تمام سايت‌هاي مرتبط با کودکان راه‌اندازي شده قرار است در سه فاز تکميل شود.


در فاز اول تمام لينک‌هاي مرتبط با حوزه کودکان در اين پورتال قرار داده مي‌شود. در اين فاز لينک تمام سازمان‌هايي که به نحوي در امور کودکان فعاليت مي‌کنند همچون سازمان بهزيستي و وزارت آموزش و پرورش و موسسه‌هاي دولتي و غيردولتي و انجمن‌ها در پورتال قرار داده مي‌شود.


در دو فاز ديگر که تا پايان امسال نهايي خواهد شد، پايگاه خبري کودکان و پژوهشگاه کودک نيز راه‌اندازي مي‌شود. در پايگاه خبري، تمام اخبار کودکان به‌صورت متمرکز در دسترس خواهد بود. در اين پورتال بخشي هم به عنوان نمايشگاه مجازي کودک در نظر گرفته شده که هر شرکت و ارگاني مي‌تواند محصولات جديدش را به‌صورت رايگان در آن معرفي کند.


پورتال کودک با وجود آن‌که به عنوان يک پورتال ملي به جامعه معرفي شده اما هيچ‌يک از دستگاه‌هاي دولتي متولي راه‌اندازي آن نبوده‌اند، بلکه اين پورتال توسط مرکز همايش‌هاي طاپکو به عنوان بخش خصوصي و با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ايجاد شده و مديريت مي‌شود. تنها بخش‌هايي مي‌توانند لينکي در اين پورتال داشته باشند که به گونه‌اي در زمينه کودکان فعاليت دارند. لينک اين بخش‌ها بدون دريافت هيچ هزينه‌اي در پورتال کودک قرار داده مي‌شود. در رده‌بندي سني که براي پورتال کودک در نظر گرفته شده اين پورتال فقط نيازهاي کودکان زير 12 سال را برآورده مي‌کند. مجموعه‌اي که اقدام به راه‌اندازي پورتال ملي کودک کرده برنامه‌اي براي توليد محتواي الکترونيکي ندارد اما اين پورتال شرايطي را براي اصلاح محتواي الکترونيکي ديگر بخش‌ها به وجود مي‌آورد. هم‌اکنون دسترسي به 140 لينک در پورتال ملي کودک به آدرس ekid.ir به وجود آمده است.


مدارس کشور به شبکه رشد متصل مي‌شوند


باهور- مدير دفتر توسعه فناوري اطلاعات آموزش و شبکه رشد- در حاشيه مراسم افتتاح پورتال کودک الکترونيکي درباره اجراي پروژه اتصال مدارس کشور به شبکه ملي رشد از بستر اينترانت، گفت: در حال حاضر فاز اول پروژه در حال انجام است. در اين فاز با ظرفيت اسمي 20 هزار مدرسه از سراسر کشور، مدارس به شبکه ملي رشد متصل مي‌شوند. برنامه‌ريزي براي اجراي اين پروژه از سال گذشته آغاز شده بود. پروژه اتصال مدارس کشور به شبکه رشد از بستر اينترانت با مشارکت وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در سه فاز نهايي مي‌شود و در پايان اجرا، تمامي مدارس کشور به اين شبکه مي‌پيوندند. توليد نرم‌افزارهاي آموزشي مقاطع ابتدايي، راهنمايي و متوسط و همچنين توسعه محتواي زيرساختي و ملي مدارس از جمله فعاليت‌هاي شبکه رشد است.


برگزاري نمايشگاه کودک الکترونيکي


دومين کنفرانس و نمايشگاه کودک الکترونيکي روزهاي 17 تا 20 آذرماه امسال در مرکز آفرينش‌هاي هنري کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان برگزار مي‌شود. مصطفي بهمن‌آبادي- دبير اين کنفرانس- گفت: دومين کنفرانس کودک الکترونيکي با هدف توسعه و بهينه‌سازي اصلاح الگوي آموزش و پرورش با حمايت نهاد رياست جمهوري و ساير سازمان‌هاي دولتي و حکومتي برگزار مي‌شود.



منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا