پورتال حرفه ای فروش هاستینگ - Php&MySql andd Ajax

siavashmusic

Active Member
لاینسس کامل رو توی فری لنسر فروختم پس نه از نظر قانونی و نه از نظر اخلاقی امکان فروش مجدد هست
هرکی میخواد باید سفارش بده تا براساس نیازهاش بنویسم چون چنین سیستمی رو ایران توان پذیرشش رو نداره

یا علی

ali-msh

Member
چون چنین سیستمی رو ایران توان پذیرشش رو نداره

بسه ديگه ،‌نه به اون ناز كردن خود آقا نه به اين چيزا

سرور هم ميخواستي اين همه بچه هاي هاستينگ اينجا هستن بيشتريام سرور دارن رو سرور اونا تستي نصب ميكردي

پذيرشش رو نداره ، ‌اينجا نميخرن ، ايرانيا فلا ،‌ ايرانيا بهمان‌ . . . اين حرفها چيه آقا

كرم از خود درخته

الان جندتا از دوستانی که عکس رو دیدن قبول کردن و پول رو ریختند 2 نسخه دیگه هم بفروشم کافیه
این سیستم میشه گفت تکه بابت همین زیاد توی بوق نکردمش حالا تا قسمت چی باشه

آخرین ویرایش:

siavashmusic

Active Member
شما چیزی رو که در جریان نیستی بی خورد ابراز وجود نکن

اون نسخه ای که فروختم نسخه بیسیک بود که برای یکی از بچه های همینجا نوشته بودم و باهاش معامله نشد و فروختم پولشم گرفتم
قابل توجه جنابعالی 2 نسخه نه 5 نسخه فروختم
اینی که اینجا دارم صحبتش رو میکنم چیز دیگه ای هست

سرور هم ميخواستي اين همه بچه هاي هاستينگ اينجا هستن بيشتريام سرور دارن رو سرور اونا تستي نصب ميكردي

برو خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه
من یه سیستم معمولی کلیکی رور روی نمایندگان ایران نصب کردم فردا دیدم با قیمت 100 هزار تومن دارند میفروشنش بعد میومدم . . .
سرور رو چند ماه پیش گرفتم و پولش رو هم دادم دمو رو هم فرستادم

طرف سیستم خدا تومنی و با کلی امکانات 500 تومن میگه زیاده این نشان از نا آگاهی افراد میده که هنوز نمیتونند دلایل رو حلاجی کنند
بهتره بری یه مقدار در مورد وب و تجارت الترونیک و رابطه با نرم افزارها کاربردش بخونی بعد بیای اینجا حرفای خنده دار بزنی

در مورد
كرم از خود درخته

هم چیزی بهت نمیگم چون در اندازه ای نیستی که بخوام برات تایپ کنم معمولا باید به آدم های سرخورده کمک کرد و منم با اینکارم سعی میکنم بهت کمک کنم
راستی صبح ها که از خواب پا شدی یه لیوان شیر بخور تا بزرگ بشی و انجمن عمومی رو با سر کوچتون اشتباه نگیری

ali-msh

Member
چی میگی بابا جان 7 صفحه س 70 نفرو مچل خودت کردی بعد میگی انجمن عمومی ؟ هی گفتم خودت تمومش میکنی ولی دیدم نه به محملاتت ادامه میدی

میدونی برای چی نمیتونی بفروشی ؟ بخاطر اینکه

بهتره بری یه مقدار در مورد وب و تجارت الترونیک و رابطه با نرم افزارها کاربردش بخونی

حالا این بار که گذشت برای دفعه بعد ببین برای چی میرم سیستم محسن که 800 تومن قیمتشه رو میگیرم ولی اصلا به سیستم جناب عالی که 300 تومن ارزون تره و به قول خودت امکانات فوق العاده داره فکر نمیکنم
بخاطر اینکه مشکل از خودته ،
ببین بعد این همه مدت باید میفهمیدی ولی دیگه گفتم این وسط بگم که 4 تا دیگم پند و اندرز بگیرن

فقط یه چیزی رو بگو ، کی تو کجای دنیا میاد برای یک سیستم که فقط چند تا عکس ازش دیده پول بده ؟ از گوگل اسکرین شات بگیرم بگم 10 هزار تومنه میای بخری ؟ با اون همه امکانات مفته ها

نه داداشم پیاده شو با هم بریم ، خیلی سرعتت بالاس میترسم سیستم فوق العادت خراب بشه

چون چنین سیستمی رو ایران توان پذیرشش رو نداره

الان این جملت به من برخورده ، یخورده دیگه دفاع کن تا از کوره در برم

همچین میگه هر کی ندونه فک میکنه Sun واسه ایشونه ، بلد نیست جنسو بفروشه میگه ایرانیا ظرفیت ندارن

YTERROR

Active Member
ببین برای چی میرم سیستم محسن که 800 تومن قیمتشه رو میگیرم ولی اصلا به سیستم جناب عالی که 300 تومن ارزون تره و به قول خودت امکانات فوق العاده داره فکر نمیکنم
بخاطر اینکه مشکل از خودته ،

به نظرم بهتره روی مال مردم شما یا هیچ کس دیگه قیمت نزاره شما حق انتخاب داری و ممکنه هر گرونی یا ..... به جا نباشه فکر نمی کنم دیگه این بخشش نیاز به گفتن باشه

+ هر کس سلیقه ای کار می کنه ولی تا جایی که می دونم سیستم ( محسن ) روی سایت هاست ایران نصب شده باشه که یک کپی خیلی غیر حرفه ای از سایت میهن نیکه که هر موقع یکسری از افراد که می خوان مثالی بزنند در رابطه با کپی برداری سوژه و طرح سایت هاست ایران رو با میهن نیک مقایسه می کنند ولی باز هم شما بعنوان یک خریدار و من و دیگران حق انتخاب داریم ولی اگه قانون کپی رایت تویی ایران رعایت می شد 100 درصد مشکلات الان نبود

لطفا بحثهای شخصی در پیام خصوصی باشه تا جو متشنج نشه + سیاوش و یا هر کس دیگه هر جور که علاقه و دوست داره می تونه عمل کنه و ......

+ واسه من عکسها ایمیل نشد

+ سیاوش تو هم تند می ری فروم همینه هر کس ممکنه یک نظرشو با استفاده از چند کلمه طوری بیان کنه که هر دو طرف ناراحت بشن و تند باشه + واسه همین بهتره آدم تویی فروم زیاد با افراد بحث نکنه

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
علی آقا! برادر توهین نداریما!!!
شما نمی خوای بخری، خوب باشه.نخر
اما دلیلی برای این طرز صحبت نمی بینم
لطف کنین کمی تجدید نظر کنین
wink.gif

موفق باشید

siavashmusic

Active Member
دموی پروژه رو 25 روز آنلاین گذاشتم تمامی دوستان دیدن اکثر دوستانم توی پرسین تولز هم دیدن
لیست ایمیل هایی که بچه ها گذاشته بودن 23 تا بود که برای همه اطلاعات رو ایمیل کردم !
مجددا اسکرین شات رو برای دوستان ارسال کردم

siavashmusic

Active Member
سلام

عادل جان مجددا برات فرستادم !!!
با اوت لوک فرستادم دیشب کلی وقت من رو گرفت چطور به دست شما نرسیده !!!
دوستانی که دریافت نکردن بگن که براشون بفرستم

جدیدترین ارسال ها

بالا