پورتالی مشابه این سراغ دارین

من دنبال یه سیستمی برای معرفی محصولات هستم...
چند وقت پیش سایت http://www.namavaran.com رو دیدم .
به نظرم نیاز منو برطرف میکنه .
میخوام بدونم همچین سیستم اوپن سورسی هست... یا ماژولی ، کامپوننتی برای سیتمهای موجود کسی سراغ داره؟ که بشه چند نمونه محصولات شرکتهای مختلف رو نشون بده...البته هدف تبلیغ یا فروش نیست بلکه فقط معرفیه محصولاته؟
ممنون.

amin.ir69

Member
راه حل شما پیش ماست.

سلام دوست عزیز ما نیاز شما را به طور کامل رفع می کنیم.

S4DEGH

Well-Known Member
amin.ir69 جان اينجا بخش بازار يابي نيست !!

خب دوست عزيز شما ميتوني با نصب كامپيونت فروشگاه مامبو بهترين امكانات براي فروشگاه رو داشته باشي ...

خيلي ها با عوض كردن اسم مامبو همين فروشگاهش رو بالاي 1 ميليون به مردم ميفروشن كه نهايت كلاهبرداريه !

amin.ir69

Member
خوب عزیزم ما این جا بازار یابی نمی کنیم.
عزیزمون سفارش شو بده ما هم اگه رایگان باشه براش ارسال می کنیم.
اگر هم وجود نداشته باشه یه نمونه براش طراحی می کنیم.
ما می خواهیم کار آقا راه بیفته اگر ایشون با من تماس بگیرن من چند نمونه رایگان دارم که بشون می دم ولی این جا برا دانلود نمی زارم هر کس میخواد باید یه آی دی من پی ام بده.
با تشکر

amin.ir69 جان اينجا بخش بازار يابي نيست !!

خب دوست عزيز شما ميتوني با نصب كامپيونت فروشگاه مامبو بهترين امكانات براي فروشگاه رو داشته باشي ...

خيلي ها با عوض كردن اسم مامبو همين فروشگاهش رو بالاي 1 ميليون به مردم ميفروشن كه نهايت كلاهبرداريه !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من از VirtueMart برای مامبو توی یه سایت دیگه ای استفاده کردم. ولی احساس میکنم برای این کار نمیشه( چون اصلا بحث خرید و فروش و پول و این جور چیزا نیست ).... شاید هم من نمیدونم چطوری سفارشی بکنمش...... اگه به نظر شما میشه لطف کنید یه توضیحی بدین....

این سیستم php نیست و Asp هست
اما خیلی شبیه Oscommerce هست ، فکر می کنم اگه بتونی سفارشی بکنی و ماژولای فروششو حذف کنی بتونی برای معرفی محصول ازش استفاده کنی
البته تو این سایت که دادی ثبت نام نکردم که ببینم امکانات داخلش چیه اما احتمالا Oscommerce کارتو راه بندازه

VirtueMart رو کی گفته پی اچ پی نیست ؟ اصلا مال جوملا و این چیزاست و به زبانی اچ پی هم نوشته شده و به نظر بهترین سیستم می تونه برای مدیریت فروشگاه باشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا