<script>
function hidestatus(){
window.status=''
return true
}
if (document.layers)
document.captureEvents(Event.MOUSEOVER | Event.MOUSEOUT)
document.onmouseover=hidestatus
document.onmouseout=hidestatus
</script>
<script language="javascript">
function checkForm(form)
{
var validated = true;
if(form.username.value == "")
{
validated = false;
alert("Please enter your name.");
form.username.focus();
}
else if(form.password.value == "")
{
validated = false;
alert("Please enter your password.");
form.password.focus();
}
else validated=true;
return validated;
}
function getError()
{
srch = location.search;
if(srch .substring(srch.search('gawaberr=1')))
alert('Nope, not right. Please check your user name and password');
}
</script>
سلام دوست عزيز يك نفر چند روز پيش همين سپوال رو از من كرد فكر ميكنم خود شما بودي در چت كه من Dc شدم و ديگر نتوانستم خدمتشون باشم در هر حال شما به جز همين كاري كه كرديد راه ديگري نداريد ( البته با دستورات html )lsb گفت:وقتي يك hyperlink اضافه ميكنم ٬ در صورت اشاره موس فايل (پوشه محل ذخيره) در status bar نمايش داده ميشود. status bar را با massage پر كردم و راست كليك را هم بستم . ولي روي آن ميروند يك لحظه كوتاه نمايش داده ميشود .اصولا چطور ميتوانم جلوي نمايش سورس را بگيرم .
iRWEBDES گفت:سلام دوست عزيز يك نفر چند روز پيش همين سپوال رو از من كرد فكر ميكنم خود شما بودي در چت كه من Dc شدم و ديگر نتوانستم خدمتشون باشم در هر حال شما به جز همين كاري كه كرديد راه ديگري نداريد ( البته با دستورات html )lsb گفت:وقتي يك hyperlink اضافه ميكنم ٬ در صورت اشاره موس فايل (پوشه محل ذخيره) در status bar نمايش داده ميشود. status bar را با massage پر كردم و راست كليك را هم بستم . ولي روي آن ميروند يك لحظه كوتاه نمايش داده ميشود .اصولا چطور ميتوانم جلوي نمايش سورس را بگيرم .
در هر صورت اگر شما اين كار رو هم بكنيد كاربر راست كليك كرده و ميفهمد
اگر راست كليك رو هم ببنديد كاربر از سورس صفحه ميخونه
سورس صفحه رو ببنديد صفحه رو ذخيره خواهند كرد و در برنامه اي مانند فرانت پيچ يا دريم ويور لينك را پيدا ميكنند ...
تنها راه شما اينه كه هر 4 راه را ببنيديد كه من سخت مخالفم .
واقعا مخالفم !
در ضمن اگر در استاتوس بار 1 لحظه ديده ميشه كه مهم نيست كسي با يك لحظه نميفهمه كه آدرس كجاست !
<a href="reza.html" onclick="window.location='ali.html';return false">ali</a>