پنجره لرزه با 4.9.8.13 ريشتر!

ubuntu

Member
سلام مجدد.......
يکي از قابليت‌هايي که ويندوز هفت داره و به نظرم خيلي هم بامزه و مفيده اينه که وقتي شما يه پنجره رو بگيرين و اون رو به چپ رو راست تکون بدين (يه چيزهايي تو مايه‌هاي ويبره!) بقيه پنجره ها خود به خود مي‌رن زير و فقط پنجره مورد نظر مي‌مونه بالا. و اگه دوباره همون پنجره رو تکون بدين پنجره‌هاي قبل بر‌ميگردن سر جاشون. اين قابليت وقتي به درد مي‌خوره که مقلاً 10- 12 تا پنجره باز باشن و شما مجبورين تک تک همه رو بندازين زير!
خوب اين امکان ويندوز هفت رو من با MMB 4.9.8.13 براي XP هم درست کردم شايد به دردتون بخوره. بعد از اجرا آيکون برنامه‌ تو تسک بار نمايان مي‌شه و هي چپ و راست مي‌ره!
راستي اگه کسي مي‌تونه تو ويستا امتحانش کنه ببينيه کار مي‌کنه يا نه!
يه چيز ديگه اين که از کساني که پلاگ‌اينشون تو اين برنامه استفاده شده تشکر مي‌کنم.
لطفاً نظرتون رو راجع به ابن برنامه بگين. متشکرم...:):wink::rose:
attachment.php

پیوست ها

• WinShake!.rar
    853.9 کیلوبایت · بازدیدها: 142
  • About.jpg
    About.jpg
    16.1 کیلوبایت · بازدیدها: 59

m javad

کاربر متخصص
خیلی باحاله

با سلام خدمت شما:rose:
برنامه ی با حالیه .کلی کارو راحت میکنه. اگه سرعت ماکزیمایز کردنش بهتر بشه خیلی بهتره
ممنون که برامون گذاشتیدش. فرموده بودید تو ویستا امتحان کنیم. من امتحان کردم.هم تو xp و هم تو ویستا جواب میده.
بازم ممنون:oops:

behjati mohamma

کاربر VIP
آقا ما یا نفهمیدیم چه جوری کار میکنه یا اینکه کار نرد
لطفا نحوه کار کردن رو بیشتر توضیح بدید چون وقتی که من روی پنجره زیرین کلیک میکنم خودش روی بقیه پنجره ها قرار میگیرد

ubuntu

Member
خوب مشخصه رو بقيه پنجره‌ها قرار مي‌گيره! شما بايد پنجره‌ي مورد نظر رو بگيرين و به طرف چپ و راست تکون بدين.

جدیدترین ارسال ها

بالا