پنجره در حال استفاده

BlueMMB

Well-Known Member
سلام به همگی .

دوستان می خواستم ببینم چطوری میشه فهمید که کاربر داره از پنجره فایل اجرایی ما استفاده می کنه یا با یه پنجره دیگه ای در حال کار هست .

با تشکر .

amin2dpr

Well-Known Member
یکم توضح بیشتر میدی میخای دقیقاً با این داده ها چیکار کنی؟

BlueMMB

Well-Known Member
لوسیفر جان خیلی ممنون ولی یه مشکلی هست :
اگه یه پنجره ی دیگه پنجره همنام با پنجره ما باشه و اون در حال استفاده باشه برنامه دچار مشکل میشه و می نویسه Focus .

اگه راه دیگه ای می دونید لطفا بگین .

m javad

کاربر متخصص
خب شما آدرس برنامتون رو که دارید
آدرس پنچره فعال رو بدست بیارید و با هم چک کنید
اگر یکی بود که برنامه حتما برنامه ی شماست
موفق باشید

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
من این رو قبلا و الان چک کردم و به هیچ وجه اشتباه تشخیص داده نشد حتی وقتی نام پنجره ها یکی بود میتونید یک نگاهی به عکسی که پیوست کردم بندازید متوجه میشین ولی برای اطمینان صدرصد میتونید یک یا چند اسپیس به بعد از اسم Title اضافه کنید.
و این کلا یک اشتباه محض از پلاگین Miscy بوده چون اینجور مواقع باید با هندل برنامه چک کرد نه Title برنامه که باز بنده تو چک کردن این پلاگین اشتباهی ازش ندیدم.

پیوست ها

• Sample.jpg
    Sample.jpg
    47.8 کیلوبایت · بازدیدها: 17

m javad

کاربر متخصص
و این کلا یک اشتباه محض از پلاگین miscy بوده چون اینجور مواقع باید با هندل برنامه چک کرد نه title برنامه که باز بنده تو چک کردن این پلاگین اشتباهی ازش ندیدم.
میشه یکم بیشتر توضیح بدید که چطوری هندل رو چک کنه
اصلا چک کنه، هندل یه عدد هست که با هر باز شدن پنجره تغییر میکنه، بعد حالا از کجا بفهمه کدوم هندل ماله کدومه
این چیزی که شما میفرمایید کلاس هست که میتونه کمک کنه که اون هم کاربر باید کلاس رو بهش بده
وقتی ما تنها داریم تایتل رو وارد میکنیم چه توقعی ازش میره!!!!!
که باز بنده تو چک کردن این پلاگین اشتباهی ازش ندیدم
بستگی داره اولین بار کدوم پنجره رو به عنوان پنجره اصلی بگیره، اگر درست این کاررو کرد تا آخر مشکلی نداره
ولی اگر اشتباه کرد تا آخر پنجره هارو جابجا در نظر میگیره و جواب اشتباه رو برمیگردونه
منم ایم مورد اشتباه رو ازش دیدم

loo30fer

میشه یکم بیشتر توضیح بدید که چطوری هندل رو چک کنه
اصلا چک کنه، هندل یه عدد هست که با هر باز شدن پنجره تغییر میکنه، بعد حالا از کجا بفهمه کدوم هندل ماله کدومه
این چیزی که شما میفرمایید کلاس هست که میتونه کمک کنه که اون هم کاربر باید کلاس رو بهش بده
وقتی ما تنها داریم تایتل رو وارد میکنیم چه توقعی ازش میره!!!!!
اینکه هندل چی هست و چیکار میکنه و چجوریه اطلاع دارم.
خوب کلاسی که شما میگین با Title زیاد فرقی نداره چون مانند Title امکان خطا داره چون من کلاس فایل بیلدر رو با برنامه دانلود منیجر گرفتم یکی بود پس باز امکان خطا داره.
نحوه چگونگیش هم باید اون پلاگین هندل پنجره و که داره ازش استفاده میکنه رو میگرفت و وقتی ما تابعش رو صدا میزدیم اون هندل پنجره ای رو که در حال فوکوس هست رو میگرفت و در صورت یکی بودن هندلها مثلا True رو برمیگردوند.
بستگی داره اولین بار کدوم پنجره رو به عنوان پنجره اصلی بگیره، اگر درست این کاررو کرد تا آخر مشکلی نداره
ولی اگر اشتباه کرد تا آخر پنجره هارو جابجا در نظر میگیره و جواب اشتباه رو برمیگردونه
منم ایم مورد اشتباه رو ازش دیدم
نمیدونم چرا من این خطا رو مشاهده نکردم.

m javad

کاربر متخصص
نحوه چگونگیش هم باید اون پلاگین هندل پنجره و که داره ازش استفاده میکنه رو میگرفت و وقتی ما تابعش رو صدا میزدیم اون هندل پنجره ای رو که در حال فوکوس هست رو میگرفت و در صورت یکی بودن هندلها مثلا true رو برمیگردوند.
پلاگین کاری به اینکه پنجره فعال ، پنجره ما هست یا نه نداره
فقط داره پنجره فعال رو نشون میده برای این کار هم اصلا نیازی به هندل گیری نیست، منظورم اینه که پلاگین داره کارشو درست انجام میده
این ماییم که می خواهیم از امکان پلاگین برای اینکه برناممون فعال هست یا نه کمک بگیریم که به خطا میریم
چون روشمون اشتباه هست
بهترین کار مقایسه آدرس برناممون با آدرس پنجره فعال هست که ضریب خطا تو این روش صفر هست

loo30fer

پلاگین کاری به اینکه پنجره فعال ، پنجره ما هست یا نه نداره
فقط داره پنجره فعال رو نشون میده برای این کار هم اصلا نیازی به هندل گیری نیست، منظورم اینه که پلاگین داره کارشو درست انجام میده
این ماییم که می خواهیم از امکان پلاگین برای اینکه برناممون فعال هست یا نه کمک بگیریم که به خطا میریم
چون روشمون اشتباه هست
بهترین کار مقایسه آدرس برناممون با آدرس پنجره فعال هست که ضریب خطا تو این روش صفر هست
بله کاملا درسته , اتفاقا یک مشکل دیگه رو که بهش توجه نکردم اینه که اگه پنجره ما در حالت فوکوس باشه و تنها موس بدون اینکه عمل کلیک انجام بشه روی یک فرم دیگر بره هندل اون پنجره گرفته میشه که باز خطا تو تشخیص پنجره فعال بوجود میاد.

آخرین ویرایش:

BlueMMB

Well-Known Member
از همه ممنون مخصوصا ازloo30fer و M javad .

لوسیفر جان خیلی ممنون که کمکم کردین ولی من با نظر جواد جان موافقم و به نظر من هم چک کردن آدرس فایل همراه لقب پنجره نتیجه بهتر و مطمئن تری رو میده .

loo30fer

لوسیفر جان خیلی ممنون که کمکم کردین ولی من با نظر جواد جان موافقم و به نظر من هم چک کردن آدرس فایل همراه لقب پنجره نتیجه بهتر و مطمئن تری رو میده .
خواهش میکنم , بله اگه توجه کرده باشین منم گفته ایشون رو تایید کردم , ضمنا اگه وقت کردم یک پلاگین برای اینکار میسازم.

جدیدترین ارسال ها

بالا