میشه یکم بیشتر توضیح بدید که چطوری هندل رو چک کنهو این کلا یک اشتباه محض از پلاگین miscy بوده چون اینجور مواقع باید با هندل برنامه چک کرد نه title برنامه که باز بنده تو چک کردن این پلاگین اشتباهی ازش ندیدم.
بستگی داره اولین بار کدوم پنجره رو به عنوان پنجره اصلی بگیره، اگر درست این کاررو کرد تا آخر مشکلی ندارهکه باز بنده تو چک کردن این پلاگین اشتباهی ازش ندیدم
اینکه هندل چی هست و چیکار میکنه و چجوریه اطلاع دارم.میشه یکم بیشتر توضیح بدید که چطوری هندل رو چک کنه
اصلا چک کنه، هندل یه عدد هست که با هر باز شدن پنجره تغییر میکنه، بعد حالا از کجا بفهمه کدوم هندل ماله کدومه
این چیزی که شما میفرمایید کلاس هست که میتونه کمک کنه که اون هم کاربر باید کلاس رو بهش بده
وقتی ما تنها داریم تایتل رو وارد میکنیم چه توقعی ازش میره!!!!!
نمیدونم چرا من این خطا رو مشاهده نکردم.بستگی داره اولین بار کدوم پنجره رو به عنوان پنجره اصلی بگیره، اگر درست این کاررو کرد تا آخر مشکلی نداره
ولی اگر اشتباه کرد تا آخر پنجره هارو جابجا در نظر میگیره و جواب اشتباه رو برمیگردونه
منم ایم مورد اشتباه رو ازش دیدم
پلاگین کاری به اینکه پنجره فعال ، پنجره ما هست یا نه ندارهنحوه چگونگیش هم باید اون پلاگین هندل پنجره و که داره ازش استفاده میکنه رو میگرفت و وقتی ما تابعش رو صدا میزدیم اون هندل پنجره ای رو که در حال فوکوس هست رو میگرفت و در صورت یکی بودن هندلها مثلا true رو برمیگردوند.
بله کاملا درسته , اتفاقا یک مشکل دیگه رو که بهش توجه نکردم اینه که اگه پنجره ما در حالت فوکوس باشه و تنها موس بدون اینکه عمل کلیک انجام بشه روی یک فرم دیگر بره هندل اون پنجره گرفته میشه که باز خطا تو تشخیص پنجره فعال بوجود میاد.پلاگین کاری به اینکه پنجره فعال ، پنجره ما هست یا نه نداره
فقط داره پنجره فعال رو نشون میده برای این کار هم اصلا نیازی به هندل گیری نیست، منظورم اینه که پلاگین داره کارشو درست انجام میده
این ماییم که می خواهیم از امکان پلاگین برای اینکه برناممون فعال هست یا نه کمک بگیریم که به خطا میریم
چون روشمون اشتباه هست
بهترین کار مقایسه آدرس برناممون با آدرس پنجره فعال هست که ضریب خطا تو این روش صفر هست
خواهش میکنم , بله اگه توجه کرده باشین منم گفته ایشون رو تایید کردم , ضمنا اگه وقت کردم یک پلاگین برای اینکار میسازم.لوسیفر جان خیلی ممنون که کمکم کردین ولی من با نظر جواد جان موافقم و به نظر من هم چک کردن آدرس فایل همراه لقب پنجره نتیجه بهتر و مطمئن تری رو میده .