غلط نکنم منم دیده بودم قبلناین کار قبلا هم تو سایت دیدم اما نه با این یوزر !!!!!! اما رندر تغییر کرده اما رنگ قاب تابلو همون صورتی که بود هست.
مرسی عزیزخسته نباشی .انقدر نویز تو کاره که چشمام درد گرفت.
این رندر اسکیسی هست یا فاینال؟
درسته اون با یه ای دی دیگه بود ، به خاطر مسایل امنیتی دیگه با اون انلاین نمیشماین کار قبلا هم تو سایت دیدم اما نه با این یوزر !!!!!! اما رندر تغییر کرده اما رنگ قاب تابلو همون صورتی که بود هست.
مرسی ، تابلو رو درست میگین اون کار اولی قدیمی رو هم گفتین تابلو خیلی بد شده ، ولی تست پست پرو بودنویز تو کارتون زیاده
ولی پست پرو خوبی شده
انتخاب تابلو بیشتر دقت کن این تابلو با این تصویر بیشتر شبیه تلویزیونه چون از خودش نور ساطع میکنه
کلاخستهنباشیخوبشده
با نظر ALI_TAKHTI کاملا موافقم نویز کار بیش از حد زیاده تا حدی که چشم رو اذیت میکنه ... بیشتر تلاش کن دوست عزیز خیلی زود از کارت راضی شدی ....![]()
بابا بنده خدا خودش گفت کاره قدیمیه فقط متریال ها رو عوض کرده
من فکر کردم اون تلویزیونه گفتم چرا اونجاست پس تابلو ؟!؟
مرسی استاد از وقتتون ، اره خدایی خیلی جالبه ، تنها مشکلش اینه که نمیشه سلکت کرد ، شاید پلاگین برای فتوشاپ داشته باشه که دیگه میترکونه . اون نویز ها رو هم عمدا گذاشتم که کارم رو واقعی تر جلوه بده ، دارم شدیدا رو اپشناش کار میکنم. ممنون بابت نظرسلام.کار قشنگی شده.پست کردنت رو دوست میدارم.
خیلی حس زنده ای به کارت میده
خوبی مجیک بولت همینه.در حقیقت بهترین تعریفی که میتونم داشته باشم اینه که دوربین دیجیتال و چشم ما بعضی اوقات به خاطر یه سری عوامل دچار یه سری اشکالات توی اکسپوز و اینها میشن و اگه ما بتونیم این ایرادها و اشکالات رو توی رندر به کار ببریم چون به دنیای واقعی نزدیک میشه واسه همین رندرها تاپ میشن و این باعث شد رندرت خوب جلوه کنه
پرسپکتو کارت دچار تناقص شدید هست.
اوربرایت زیادی توی کارت هست
تنوع رنگیت زیاد شده
این مقاله که پیوست کردم رو بخون