پنتيوم فايو؟!!!

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام
منم نشنيدم و فكر ميكنم شايعه اي بيش نيست !

چون بعد از ابتكار يا ترفند AMD در نامگذاري تراشه ها و پردازنده هاي جديدش اينتل هم دست به كار شده و تا اونجا كه من ميدونم ديگه به اسم پنتيوم چيزي از خودش در نوكنه ! ;)

مثلا تراشه 64 بيتي خودش را كه به اسم ايتانيوم بيرون داده بود را مثال ميزنم.

باشد همگي مورد عنايت درگاه حق تعالي قرار بگيريم ;)

موفق باشيد
سايان

mori2004

Member
منم نشنيدم

ظاهراْ آخرين چيزي كه داده بيرون 3.6 هست كه اون هم روي سوكت 478 ميشينه پس 4 محسوب مي‌شه.

Hwt

Active Member
فايو كه چه عرض كنم !
اما تغيير سوكت رو خبر دارم !‌
حالا اسمش رو ديگه نمي دونم!

iman_ebru

Active Member
فايو كه نه هنوز.
ميشه گفت اواخر عصر پنتيوم فور و اوايل فايو . يعني شايد تا سال بعد يا شايد هم چند ماه ديگه پنتيوم فايو هم وارد بازار بشه.

Mandana

Active Member
آقا منم شنيدم.ولي اسمش ديگه پنتيوم فايو نيس.ببخشيد آي كيوي من الان قد نميده اسمش چي بود.:roll:
ولي يه مدتي هست كه سر زبونها افتاده.

Hwt

Active Member
دقيقا غلطه!
اينتل رسما هيچ خبري از اين پردازنده نداده .

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

آقا اينتل ديگه چيزي به اسم پنتيوم نميزنه ! (فقط همين پنتيوم 4 ..)

بالاتر از 4 نميره !شيوه نامگذاري عوض خواهد شد. البته تا اونجايي كه من اطلاع دارم ;)

iman_ebru

Active Member
غم نويس باز با اين امضات حال كردم.
آقا از كجا ميشه اين خبر رو پيگيري كرد؟ ( در مورد عوض شدن نحوه نامگذاري )

alireza-metal

Active Member
اينتل پردازنده جديد خودشو با نام xeon زده و pIV غلطه--چون اين جديده از نسل پنتيوم ديگه نيست

Hwt

Active Member
alireza-metal گفت:
اينتل پردازنده جديد خودشو با نام xeon زده و pIV غلطه--چون اين جديده از نسل پنتيوم ديگه نيست
8O 8O
بابا يان كه خيلي وقته تو بازاره 8O ربطي به پنتيوم اصلا نداره !‌ اين پردازنده مخصوص سرورهاست . سايت اينتل تا اونجا كه عقل من قد مي ده فعلا همچين چيزي بيرون نداده .
اما من پارسال نقشه ي پردازنده فايو رو تو يه سايتي ديدم . 8)

alireza-metal

Active Member
نه عزيزم ----اوني كه شما ميگي xeon هست :wink: --ولي اين يكي كه شركت اينتل ميزنه ديگه اصلا پنتيوم نيست و xenon هست و اگه p IV ديديد ماله همون شركت amd هست --- بابا پنتيوم قديمي شد ديگه اينتل مثل amd نيست كه هنوز تو پنتيوم باشه در ضمن اين محصول فقط الان تو شركت اينتل آمريكاست و شايد تا الان تو خود آمريكا توزيع شده باشه :roll: و تا ايران بياد 1 سال ديگه ميشه :cry: و اين تراشه كشش از 2 مگ به بالاست :wink:

Hwt

Active Member
alireza-metal گفت:
نه عزيزم ----اوني كه شما ميگي xenon هست :wink: --ولي اين يكي كه شركت اينتل ميزنه ديگه اصلا پنتيوم نيست و xeon هست و اگه p IV ديديد ماله همون شركت amd هست --- بابا پنتيوم قديمي شد ديگه اينتل مثل amd نيست كه هنوز تو پنتيوم باشه در ضمن اين محصول فقط الان تو شركت اينتل آمريكاست و شايد تا الان تو خود آمريكا توزيع شده باشه :roll: و تا ايران بياد 1 سال ديگه ميشه :cry: و اين تراشه كشش از 2 مگ به بالاست :wink:

سلام دوست عزيز . بازم مي گم فعلا خبري از فايو نيست كه هيچي !‌
دوم اينكه!‌ Xeon مخصوص سروره . :wink:
سوم اينكه براي اينكه اطلاعاتتون رو كامل كنيد به اين منبع يه سر بزنيد
:wink: :wink: http://www.intel.com/products/browse/processor.htm

جدیدترین ارسال ها

بالا