افزونه 1 پلیری برای شناخت فایلهای swf در ویندوز و بازکردن اتوماتیک فایل های swf

Mokhche

Member
با سلام
قبل از اینکه سوالی را بپرسم اینو میگم که مشخصا میدونم که فایلهای swf با فلش پلیر باز میشن اما سوال من اینه به عنوان مثال من یک سی دی پر از بازی فلش دارم و اینو قراره بدم دست ملت ، حالا چه پلیری بزارم توی مجموعه که وقتی ملت نصبش کردند فایلهای swf به صورت اتوامتیک شناخته بشند و با کلیک روی فایل swf داخل ویندوز باز بشه !!!!!

++Hadi++

Active Member
می تونید یه برنامه با adobe air بنویسید که فلشتونو لود کنه و نشون بده و ایر رو درونش امبد کنید تا نیاز به نصب ایر هم نباشه و به سادگی با استفاده از اون فایلاتوو باز کنید...برا شناخت فرمت swf هم می تونید با استفاده از extension یا همون پسوند فایل ها کار کنید و البته خود ایر یه سیستم File قوی داره که تمام دل و روده ساختار فایلتونو بیرون می کشه و می تونید تمام فایل های یه فولدر و مشخصه های نام و پسوندشونو در بیارید که البته دیگه باید خودتون زحمت سرجشونو بکشید و در بیارید..الته اگه اکشن 2 هست swf هاتون، احتمال خراب شدن نمایش swf هاتون در ایر هست...ولی اگر اکشن 3 باشند خیلی مشکلی نیست...

Jim Jim

Well-Known Member
ورژن های قبلی adpbe flash player برای ویندوز نوشته شده بود که به راحتی فایل های swf رو روی ویندوز باز می کرد
ولی دیگه فلش پلیر تنها برای اجرا در مرورگرها عرضه شد

اگر ورژن قدیمیش رو پیدا نکردی (مثلا 7 یا 8) بگو اینجا برات قرار بدم

جدیدترین ارسال ها

بالا