پلاگین Silock برای محافظت از پروژه ها

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:)سلام ،

:oops:توسط این پلاگین میتونید از اجرا شدن CD برنامتون روی چند تا سیستم جلوگیری کنید ، کافیه پلاگین رو توی پروژتون Embedded کنید و در اسکریپت اجرای برنامه تکه کد زیر رو بزارید تا همه ی کارها رو خودش انجام بده .

کد:
PluginRun("Silock","Lock")
PluginGet("Silock","Res$")
If (Res$='F') Then
  Exit()
End

بعد از اینکه این کار رو انجام دادید ، دیگه برنامتون از روی هارد دیسک و ... اجرا نمیشه و فقط از روی CD یا DVD اجرا میشه ، شما باید برنامتون رو کامپایل کنید و به وسیله ی نرم افزارهای رایت روی یک دیسک رایت کنید ( حتما انتهای دیسک رو باز بزارید ) حالا وقتی دیسک رو توی اولین سیستمی که بزارید با اجرا شدن برنامه یه کد که از ترکیب شماره سریال قطعات مختلف سخت افزاری روی سیستم هست روی دیسک رایت میشه و از اون به بعد موقع اجرا برنامه چک میشه اگر کد سخت افزاری روی دیسک با کد سیستم جاری یکی نبود برنامه اجرا نمیشه .

:mad:الان تنها مشکل قفل این هست که طرف میتونه فایل اجرایی برنامه رو روی هارد کپی کنه و دوباره روی یه دیسک دیگه رایت کنه که هنوز روش سریالی رایت نشده و به عنوان یه دیسک نو ازش استفاده کنه ، که برای اون هم راه حلی دارم که در ورژن غیر رایگان پلاگین تا چند روز آینده ارائه میشه .

دوستان هر نظری دارن بگن تا اگر مقدور بود اعمال بشه .

:rose:موفق باشید ...

پیوست ها

• Silock.rar
    492.8 کیلوبایت · بازدیدها: 125

Silver Soft

اگر کاربر دیسک رو توی درایوی که رایتر نبود بذاره چی؟
پلاگین چک میکنه ، اگر درایو قابلیت رایت cd رو نداشت از اجرا شدن برنامه جلوگیری میکنه .

silvercover

کاربر متخصص
پلاگین چک میکنه ، اگر درایو قابلیت رایت cd رو نداشت از اجرا شدن برنامه جلوگیری میکنه .

این اصلا کار حرفه ای نیست از نظر من و موجب رنجش خاطر میشه.

Silver Soft

این اصلا کار حرفه ای نیست از نظر من و موجب رنجش خاطر میشه.
فکر کنم منظورم رو خوب نرسوندم ، پلاگین یه مقدار بر میگردونه که شما میتونید با چک کردن اون عملیات مورد نظر رو انجام بدید ، من تو نمونه کدی که تو اولین پستم گزاشتم برنامه رو بستم ، دوستان میتونن مطابق با میلشون عمل کنن .

در ضمن الان با به وجود اومدن هر مشکلی ( رایتر نبودن درایو ، یکی نبودن سریالهای روی دیسک و ... ) یک مقدار f برگشت داده میشه که در نسخه ی بعدی برای هر مشکل و رویدادی یک مقدار خاص برگشت داده میشه تا کنترل کامل پلاگین دست برنامه نویس باشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا