پلاگین پرداخت آنلاین

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام خدمت بچه های انجمن
من میخوام یه سایت فروشگاه راه بندازم
حالا میخوام ببینم پلاگینی باید استفاده کنم ؟!!
باید برم بانک درخواستی بدم؟
حسابی باز کنم؟
تو چه بانک هایی میشه؟
پیشاپیش ممنون:rose:

mahyar_k3

Member
سلام دوست من.
اول اینکه شما باید یه حساب توی بانک هایی که این سرویس رو ارائه می کنن افتتاح کنی. بهترین بانک ها طبث فیدبکی که من از دوستان و همکارام داشتم، بانکهای ملت، پاسارگاد، اقتصاد نوین و چند تا بانک دیگه هستن. ولی نکنه اینجاست که این نوع حساب ها طبق آخرین اطلاعاتی دارم فقط برای افراد حقوقی باز میشه.
بعد از افتتاح حساب، خود بانک به شما یه دستورالعمل میده که چجوری به پورت بانک وصل بشی.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام
ممنون
من شنیدم که هر کدوم از بانک ها یه پولی رو میگیرن تا این خدمت رو انجام بدن شنیدم بعضی از بانک ها تا50تومن هم میگیرن
:shock: اما بانک سامان فقط 9تومن میگیره!
میخوام ببینم درسته؟:-?

jsa

Member
سلام
ممنون
من شنیدم که هر کدوم از بانک ها یه پولی رو میگیرن تا این خدمت رو انجام بدن شنیدم بعضی از بانک ها تا50تومن هم میگیرن
:shock: اما بانک سامان فقط 9تومن میگیره!
میخوام ببینم درسته؟:-?

مسلما اگه اطلاعات جامع و دقیقی تو این زمینه می خواین بهترین گزینه، پرسیدن از خود بانکه (و البته بعدشم اشتراک گذاری اطلاعات :green: )
اما در مورد پول، من تا حالا نشنیدم بابت این کار پولی دریافت بشه، حداقل 50تومن نه! چون بانک فقط قراره یه سری اطلاعات لازم واسه اتصال شما به درگاه بانک رو فراهم کنه و شاید اعمال یه سری تنظیمات! که اونم نباید هزینه آنچنانی داشته باشه
البته شما باید یه فرم درخواست پر کنین؛ و اینکه این سیستم رو در اختیار همه می ذارن یا فقط اشخاص حقوقی! نمی دونم:-?
موفق باشیـــــد

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام
ممنون از دوستان
اما این که خیلی بده به افراد حقوقی بدن و این ضعفه:mad:
بعد میخوام ببینم کدوم یکی از این بانک ها خدمان بهتری داره
یه جا دیدم نوشته بود درگاه بانک پارسیان هم امنه هم خیال مشتری و فروشنده راحته

jsa

Member
سلام
ممنون از دوستان
اما این که خیلی بده به افراد حقوقی بدن و این ضعفه:mad:
بعد میخوام ببینم کدوم یکی از این بانک ها خدمان بهتری داره
یه جا دیدم نوشته بود درگاه بانک پارسیان هم امنه هم خیال مشتری و فروشنده راحته

واسه الان که فروش اینترنتی اینقدر فراگیر شده، فکر نمی کنم دیگه مساله اختصاص این سرویس به افراد حقوقی وجود داشته باشه! با این حال باید سوال کنین؛
:rose:
اولا دلیلی نداره که به یه درگاه پرداخت اکتفا کنین، می تونین این سرویس رو از چند تا بانک فراهم کنین؛
ثانیا: من تا حالا از این سرویس استفاده نکردم که بگم کدوم بهتره، اما نظر شخصیم اینه که اگه قرار بود بدون اطلاعات قبلی یکی رو انتخاب کنم؛ یا پارسیان رو انتخاب می کردم یا سامان رو، اونم به خاطر سابقه ای که این دو تا بانک تو زمینه خدمات اینترنتی دارن:)
به هر حال نظر دوستانی که قبلا از سرویس خاصی استفاده کردن و تجربه دارن تو این زمینه محترمه؛ من فقط نظر شخصیمو گفتم
موفق باشیـــــد

h-y

Member
شرايط دريافت درگاه پرداخت الكترونيك بانك ملت بصورت زير هستش:

شرکت / موسسه شما به صورت حقوقی ثبت شده، سایت فعال و امکانات لازم برای فروش کالا و یا ارائه خدمات را دارا باشد به تقاضای شما ترتیب اثر داده خواهد شد.
منظور از حقوقی بودن، داشتن مدارک ثبتی و اساسنامه و روزنامه رسمی می باشد.
منظور از فعال بودن سایت، کامل بودن فرایند فروش اینترنتی می باشد که شامل مشخصات کامل محصول، امکان اضافه کردن محصول به سبد خرید و نهایتاً انتخاب نحوه پرداخت می باشد.

مدارک مورد نياز جهت راه‌اندازي درگاه اينترنتي:

- کپی شناسنامه وکپی کارت ملی صاحبان امضاء
- کپی آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات شرکت (روزنامه رسمی)
- کپی اساسنامه شرکت
- دارا بودن حساب متمرکز در بانک ملت
- فرم تکمیل شده اطلاعات پذیرنده اینترنتی

فرايند تائيد و دريافت درگاه پرداخت اينترنتي بانك ملت:

1-پرکردن فرم درخواست خدمات پرداخت اینترنتی شرکت به پرداخت ملت
2-بررسی فرم درخواست پذیرندگی وسایت متقاضی توسط کارشناسان واحد پایانه های مجازی شرکت به پرداخت ملت. در صورت تائید وجود شرایط لازم توسط کارشناسان شرکت، فایل مورد نیاز جهت استفاده از سیستم پرداخت اینترنتی بانک ملت با موضوع به پرداخت به ایمیل اعلامی متقاضی ارسال خواهد گردید.
برای اطلاعات بیشتر به سایت خودش مراجعه کنید:
http://www.behpardakht.com/

• Like
Reactions: jsa

jsa

Member
منظور از حقوقی بودن، داشتن مدارک ثبتی و اساسنامه و روزنامه رسمی می باشد.
ممنون از مطلب خوبتون؛ اطلاعات کاملی بود
فقط اگه دوستان اطلاعاتی در مورد سایر بانک ها هم داشته باشن، خصوصا اونهایی که به هر دو گروه حقیقی و حقوقی خدمات می دن، و به اشتراک بذارن خیلی خوب میشه:rose:
فقط یه سوال؛
منظور از روزنامه رسمی چیه؟

• Like
Reactions: h-y

h-y

Member
منظور از روزنامه رسمی چیه؟
وقتیکه یک شرکت و یا موسسه میخواد کارشو آغاز کنه باید در یکی از روزنامه های سراسری آگهی تاسیس شو بزاره تا بتونه از سازمان و یا وزرات مربوطه مجوز دریافت کنه

• Like
Reactions: jsa

جدیدترین ارسال ها

بالا