پلاگین هاییی که به عنوان ویروس شناسایی می شوند یا موجود نیستند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nano2012

New Member
هدف از ایجاد این تایپیک این است که کاربران برنامه MMB با پلاگین هایی که دارای مشکل هستند آشنا شده تا در پروژه هایی که با تلاش و وقت زیاد درست کرده اند

استفاده نکنند تا با مشکلات بعدی کمتری مواجه شوند
و دلیل دوم اینکه در صورت امکان با کمک کاربران حرفه ای سایت مشکل پلاگین های ویروسی حل شود و یا جایگزین مناسبی برای آن تعیین گردد

لیست پلاگین های ویروسی

SmallButton PlugIn

MemoryCleaner

ListBox Extras PlugIn

این پلاگین در برخی از مثال ها ویروسی شناخته می شود

zip.gif
برای دانلود نسخه بدون مشکل اینجا کلیک کنید

V2mPlayerPlugIn

G_String PlugIn

این پلاگین در برخی از مثال ها ویروسی شناخته می شود

zip.gif

FolDirPlugin

TimeBias

SysMetrics

این پلاگین در نسخه آخر ویروسی است (احتمالا) ولی در نسخه پایین تر مشکل ویروسی ندارد

zip.gif

SilCam

Foldir

EditBoxPlugIn1_5

DragnDrop

فایل های اجرایی ویروسی

process.exe

این فایل اجرایی برای فشرده کردن فایل های به کار می رود که ویروسی است
که می توان به جای آن از RAR.exe استفاده کرد

zip.gif
برای دانلود این فایل اینجا کلیک کنید

پلاگین هایی که موجود نیست

CD And DVD Rom Control PlugIn

cs1 3

DateTimeChangeControl v1.1

DropPlugIn 1.3

DynamGraphics

Fibonacci PlugIn

Fileversion

GetDriveID

getlongpath

MBass PlugIn

MD5Hash

MediaFX

mmb2scr

mmbrip

MMD

Number2STR

popcheck

RestrictClipboard

tcc

Topdog

VellemanUSB

Windows Version

XML PlugIn

Zoom Plugin

فایل dll مورد استفاده در MMB

PBass

درباره پلاگین های ناموجود اگر به نظر شما پلاگینی با این نام وجود ندارد اعلام کنید تا از لیست حذف شود

اگر پلاگین و یا فایل اجرایی در لیست وجود نداشت ولی آن فایل نیز ویروسی بود اعلام کنید تا در لیست قرار بدهم

در صورت اینکه درباره هر یک از موارد بالا به کمک دوستان راه حلی پیدا شد در زیر نام آن فایل راه حل انتخاب شده و لینک دانلود آن قرار می گیرد

اگر فایلی به عنوان راه حل قرار گرفت ولی باز هم مشکل داشت اعلام کنید تا دوباره بررسی شود

امیدوارم برای حل این مشکلات همه دوستان کمک کنند

موفق باشید

پیوست ها

• SysMetrics.zip
    110.8 کیلوبایت · بازدیدها: 52
  • ListboxExtras.zip
    3.1 کیلوبایت · بازدیدها: 41
  • Rar.zip
    210 کیلوبایت · بازدیدها: 38
  • G String v1 0.zip
    991 کیلوبایت · بازدیدها: 50
آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
این پلاگین ها ویروسی نیستند. بلکه عمدتا به دلیل کاهش حجم پک یا فشرده شدند که این مورد از نظر بعضی آنتی ویروس ها مشکوک به نظر می رسه. پس باید توی اطلاع رسانی به کاربران دقیق تر موضوع رو بیان کرد تا هراس بیخودی ایجاد نشه.

m javad

کاربر متخصص
منظورتون از پلاگین هایی که موجود نیست دقیقا چیه !!!!

تعداد 90% پلاگینهایی که تو لیست پلاگینهایی که موجود نیستن گذاشتید راحت یافت میشه!!!

برخیشون هم اصلا پلاگین برای mmb نیستن ، مثل PBass و توسط یه پلاگین دیگه به عنوان یه dll ازشون برای انجام کار خاصی استفاده میشه

اگر کسی پلاگینی رو خواست پ خ بده تا براش آپ کنم

در مورد اون پلاگینهایی که میگید ویروسی هستند هم دو دلیل وجود داره
دلیل اول رو حامد عزیز اشاره کرد

دلیل دوم آلوده شدن نسخه های سالم توسط کاربران و منتشر شدن اونها هست.
نسخه ای که شما در دست دارید آلوده هست، این دلیل نمیشه که نام پلاگین رو بیارید و اونو به عنوان فایل ویروسی معرفی کنید.
برخی از همون پلاگینها که لیستشون کردید ، نسخه های اولیه و سالمشون و حتی نسخه های پک نشدشون موجود هست.

silvercover

کاربر متخصص
و آن اینکه کاربرای حرفه ای فقط برای افزایش تایپک و...نظرای بی فایده می دهند

ده سال از عمرم رو به خاطر نظرای بی فایده و افزایش تاپیک صرف نکردم. نه من و نه سایرین که شما بهش اشاره دارین. همین سه تفنگدار رو بذارید زیر ذره بین و ببینید منشا چه خدماتی شدند. توصیه ها و نظرات این دسته از کاربران برخواسته از تجارب اون هاست.

سری به فروم های دیگه و خارجی بزنید خواهید دید که همین روال برقرار هست و یک تاپیک در بالا سنجاق شده که توش اکیدا توصیه شده اول سرچ کنید و بعد درخواست کنید.

takwar

New Member
من هم حر ف شما را قبول دارم و هم حرف دوستمان را جناب silvercover تعداد پست های مفیدتان بیش از پست غیر مفیدتان است ولی کاربرانی که از جمله در انجمن سرچ کنیداستفاده می کنند به دو دسته تقسیم می شوند
دسته اول
می گویند در انجمن سرچ کنید ولی لینک تایپیک جواب یا خود جواب را قرار می دهند
دسته دوم
فقط می گویند در انجمن سرچ کنید
حالا به نظر شما کدام دسته کار درست را انجام می دهند
و دسته دوم چرا این تایپیک را می زنند

nano2012

New Member
این پلاگین ها ویروسی نیستند. بلکه عمدتا به دلیل کاهش حجم پک یا فشرده شدند که این مورد از نظر بعضی آنتی ویروس ها مشکوک به نظر می رسه. پس باید توی اطلاع رسانی به کاربران دقیق تر موضوع رو بیان کرد تا هراس بیخودی ایجاد نشه.

ممنون من هم این نکته را می دانم ولی نکته ای وجود داره
ما میدانیم ولی آنتی ویروس ها که نمی دانند
برای همین من این مبحث را همان طور که گفتم قرار دادم تا راهی برای این مشکل در نظر گرفته شود و در صورت امکان فایل ها تصحیح شود تا کاربران با خیالی راحت از پلاگین ها استفاده کنند

nano2012

New Member
منظورتون از پلاگین هایی که موجود نیست دقیقا چیه !!!!

تعداد 90% پلاگینهایی که تو لیست پلاگینهایی که موجود نیستن گذاشتید راحت یافت میشه!!!

همان طور که گفته بودم اگر دوستان اعلام کنند در لیست اشکالی وجود دارد من آن را تصحیح می کنم

برخیشون هم اصلا پلاگین برای mmb نیستن ، مثل pbass و توسط یه پلاگین دیگه به عنوان یه dll ازشون برای انجام کار خاصی استفاده میشه

تصحیح کردم و آن را در قسمت جدا قرار دادم ولی در صورت امکان توضیح کامل و مثالی در رابطه با آن قرار دهید تا دوستان از آن استفاده کنند

اگر کسی پلاگینی رو خواست پ خ بده تا براش آپ کنم

فکر نکنم کارتان درست باشد آن 90% که می گید لطفا همینجا قرار دهید تا همه دوستان به راحتی از آنها استفاده کنند

در مورد اون پلاگینهایی که میگید ویروسی هستند هم دو دلیل وجود داره

دلیل دوم آلوده شدن نسخه های سالم توسط کاربران و منتشر شدن اونها هست.
نسخه ای که شما در دست دارید آلوده هست، این دلیل نمیشه که نام پلاگین رو بیارید و اونو به عنوان فایل ویروسی معرفی کنید.

بله این حرف درست است ولی خوب من از کجا به دست آوردم؟
از هرجایی که من گرفتم بقیه دوستان هم می گیرند برای همین این مبحث را قرار دادم تا این مشکلات حل شود

برخی از همون پلاگینها که لیستشون کردید ، نسخه های اولیه و سالمشون و حتی نسخه های پک نشدشون موجود هست.
همون طور که من چند مورد را قرار دادم خوب شما هم بقیه را قرار دهید مطمئن باشید اگر نسخه های سالم پلاگین ها را من داشتم قرار می دادم تا دوستان استفاده کنند

nano2012

New Member
ده سال از عمرم رو به خاطر نظرای بی فایده و افزایش تاپیک صرف نکردم. نه من و نه سایرین که شما بهش اشاره دارین. همین سه تفنگدار رو بذارید زیر ذره بین و ببینید منشا چه خدماتی شدند. توصیه ها و نظرات این دسته از کاربران برخواسته از تجارب اون هاست.

سری به فروم های دیگه و خارجی بزنید خواهید دید که همین روال برقرار هست و یک تاپیک در بالا سنجاق شده که توش اکیدا توصیه شده اول سرچ کنید و بعد درخواست کنید.

شما به افراد تازه کار خیلی کمک کرده اید و در این باره شکی نیست مطمئن باشید منظورشون شما نبوده و کلی گفته اند
موفق باشید

m javad

کاربر متخصص
یه سری به برنامه ای که لیست کامل پلاگینهارو داشت و دانلودشون میکرد بزنید

تعداد زیادی از پلاگینهارو داره
یه نفر قبلا این کار رو کرده و اونارو جمع آوری کرده
بعضیهاشون مشکل دارن ولی اکثرا خوب هستند
و تو فایل PlugIndex.chm تقریبا هنوز 50% اونا لینک دانلود یا راه های ارتباطیشون با سازندش پا برجاست !!!

این که من میگم اگر کسی پلاگین میخواد پ خ بده برا این نیست که نمیخوام پلاگینهارو به کسی بدم
چون وقت مرتب کردن و آپ یا ایمیل کردن همه رو ندارم، تازه 100% من هم همه اونها رو ندارم

ولی منظورم این بود که اگر کسی برای کارش پلاگینی رو میخواد اگر پ خ بده براش میگردم و پیدا میکنم تا کارش حل بشه
حالا هرکی میتونه برداشت خودشو بکنه دیگه
خداروشکر آزادی داریم !!

چرا سه تفنگدار دوست من؟!!!
مگه کم هستند افرادی که تو این فروم دارن واقعا وقت میزاند و مشکلات دیگران رو حل میکنن ؟؟!!!!
در مورد اون چندین و چند (تفنگدار به قول خودتون) تو این فروم هم بسی بی انصافیست جملات بالا ...:-?

آخرین ویرایش:

nano2012

New Member
من هم حر ف شما را قبول دارم و هم حرف دوستمان را جناب silvercover تعداد پست های مفیدتان بیش از پست غیر مفیدتان است ولی کاربرانی که از جمله در انجمن سرچ کنیداستفاده می کنند به دو دسته تقسیم می شوند
دسته اول
می گویند در انجمن سرچ کنید ولی لینک تایپیک جواب یا خود جواب را قرار می دهند
دسته دوم
فقط می گویند در انجمن سرچ کنید
حالا به نظر شما کدام دسته کار درست را انجام می دهند
و دسته دوم چرا این تایپیک را می زنند

خوب به نظر من کار دسته اول درست است

یه سری به برنامه ای که لیست کامل پلاگینهارو داشت و دانلودشون میکرد بزنید

تعداد زیادی از پلاگینهارو داره
یه نفر قبلا این کار رو کرده و اونارو جمع آوری کرده
بعضیهاشون مشکل دارن ولی اکثرا خوب هستند
و تو فایل plugindex.chm تقریبا هنوز 50% اونا لینک دانلود یا راه های ارتباطیشون با سازندش پا برجاست !!!

این که من میگم اگر کسی پلاگین میخواد پ خ بده برا این نیست که نمیخوام پلاگینهارو به کسی بدم
چون وقت مرتب کردن و آپ یا ایمیل کردن همه رو ندارم، تازه 100% من هم همه اونها رو ندارم

ولی منظورم این بود که اگر کسی برای کارش پلاگینی رو میخواد اگر پ خ بده براش میگردم و پیدا میکنم تا کارش حل بشه
حالا هرکی میتونه برداشت خودشو بکنه دیگه
خداروشکر آزادی داریم !!

چرا سه تفنگدار دوست من؟!!!
مگه کم هستند افرادی که تو این فروم دارن واقعا وقت میزاند و مشکلات دیگران رو حل میکنن ؟؟!!!!
در مورد اون چندین و چند (تفنگدار به قول خودتون) تو این فروم هم بسی بی انصافیست جملات بالا ...:-?

هدف من جمع آوری پلاگین نیست بلکه قرار دادن پلاگین های سالم برای استفاده عموم

خوب می تونین کم کم آنهایی که دارید قرار بدید تا دوستان بتوانند از آنها استفاده کنند
و بررسی شود مشکلی دارد یا نه

silvercover

کاربر متخصص
تاریخ عضویت، آی پی همسان، حس ششم بنده، تشکرهایی که از شروع کننده نوشته شده، تاریخ فعالیت ها در کنار تجارب من در انجمن نشون میده که کاربر nano2012 و takwar یک نفر هستند که به احتمال فراوان کاربر 760 نیز همین شخص است.

شخصی که از سه تفنگ دار نام برده و با وقاحت در پیام خصوصی افاضات نموده و اینجا نیز با نیرنگ نوشته هایی به نا حق نوشته باید بدونه که قبل از زرنگ بازی به عاقبت کارش فکر کنه و دست بالا دست زیاد هست.

ده سال اینجا و جاهای دیگه نبودم، ننوشتم و نساختم (بی منت نوش جان افراد صادق و حرام افراد نیرنگ باز) که بازیچه ی افاضات امثال ایشان بشم.

ننگ بر فریب کارانی که نمک خوردند و نمک دان شکستند. بدون شک این آخرین نخواهد بود، اما این نوشتار بر خلاف مرام من در این تالار تلاشی برای رسوایی یک زرنگ نما بود.

nano2012

New Member
با سلام خدمت silvercover
به نظر من شما نه سال تجربه دارید ولی هنوز آدم شناس نشدید
در مورد takwar باید بگم که پسر عمو من است و بیشتر وقت ها پیش من است چون از من خواسته چیز هایی که بلدم رو بهش یاد بدم
و زمانی که این تایپیک رو زدم و شما تایپیک زدین اسرار کرد که از طریق نام کاربری خودش که من برایش ساخته ام در سیستم من وارد شود و جواب بدهد ولی با اینکه من مخالفت کردم و دوست نداشتم که او در مطالبی که من می زنم جوابی بدهد رازی شدم که این کار را بکند

ولی شما شلک بازیتون گل کرده به من اینگونه تهمت می زنید و نکته خنده دار اینکه یک کاربر دیگرو هم به من می چسبانید
واقعا متاسفم برای شما که با 9 سال تجربه هنوز به مسائل غیر حرفه ای نگاه می کنید و مثل بچه ها برخورد می کنید
من به زور وقت پیدا می کنم برای کمک به دوستان یه سری به اینجا بزنم که شما اینگونه صحبت می کنید
البته هر کسی نسبت به شخصیت خود عمل می کند
یک نگاهی به تایپیک های من بیندازید می بینید من در تمام تایپیک هام سعی دارم به دوستان کمک کنم
بله درسته ننگ بر فریب کار که با کوبیدن کاربر های دیگر می خواهد خود را بالا بکشد
در کل باز هم موفق باشید و با این شرایط کمتر در انجمن فعالیت می کنم

آخرین ویرایش:

nano2012

New Member
چی می شد بجای حرف های بی فایده و انحرافی
پست هایی درباره موضوع مبحث که می توانست به دوستان کمک زیادی کند می زدید
و باز هم براتون متاسفم
ولی با این حال آرزوی موفقیت برای شما می کنم

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
جناب نانو لطفا به کارتون ادامه ندید.
آی پی شما و یوزر takwar و 706 کاملا یکسان هستش.

نیازی نمی بینم برای قضاوت به موارد دیگه اشاره کنم.
همین الا هم شما به دلیل داشتن چند نام کاربری باید اخطار بگیرید.

تاپیک قفل شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا