پلاگین ایجاد شاخه های درختی tree plugin

mehranshaker

New Member
با سلام و خسته نباشید من تمام مطالب پلاگین درختی را که موضوعات را به صورت درختی ایجاد میکند دیدم و ممنون از همه دوستان ...اما یه جا بد جور گیرکردم اونم این که چه طوری میتونم مثلا بعداز ایجاد یک شی درختی تو صفحه پروژه یه شی html که دارم توش بتونم مطالب را با کلیک کردن روی ایتم ها فراخوانی کنم یعنی طوری بشه که وقتی روی ایتمی کلیک کردم تو شی براوزر نشون داده بشه ...

با تشکر مهران شاکر

m javad

کاربر متخصص
نه
اینکار با همون پلاگین tree plugin امکان پذیر هست
نمونه هایی که موجود هست این کاری که شما میخواهید رو داره و انجام میده. کجای کار مشکل دارید؟

توی پلاگین کتیبه شی TreeView رو نداریم و اون نمونه هم که توی دمو هست به وسیله CheckBox ، شی CheckTree رو شبیه سازی کرده اونم به طور محدود

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
توی نمونه یه اسکریپت به نام EventHandler هست اگه اون رو نگاه کنید کارتون راه می افته

موفق باشید

amiralavi74

Member
به پست من در این جا مراجعه کنید
اون رو بخونید و فایل پیوستی رو دانلود کنید
سپس این کد رو
[JSS]
If (SelItem$ = 'زير گروه 1') Then
filename$='<SrcDir>\?'
M$=StrFromFile(filename$,0,-1)
LoadText("Paragraph","M$")
End
[/JSS]
با این کد عوض کنید
[JSS]
If (SelItem$ = 'زير گروه 1') Then
Browser("Browser","<SrcDir>\?")
End
[/JSS]
Browser: این شیی هست که در اون فابل html لود میشه
SrcDir: بعد از این عبارت آدرس فابل html رو قرار بدید
با نشکر از محمود عزیز

آخرین ویرایش:

mehranshaker

New Member
با سلام و خسته نباشید من فایل که گفته بودید دانلود کردم ولی هرچی اون کدی را که گفتید کپی کردم هیچی تو شی ئ html نشون نداد ممنون میشم مثال رو با فایلش کمی تکمیل شده پیوست کنید

یه نمونه خودتون اگه بشه درست کنید ممنون میشم برام برا دانلود بزارید:shock::shock::shock::shock::cry::cry::cry:

mehranshaker

New Member
در ضمن توی شی browser هیچ کاری نکردم اگه جایی تغیرایت باید داد بگین اگه نمونه را که در پستتون گذاشتین به نام tree.zipتکمیلش کنید ممنون میشم

mehranshaker

New Member
بنده تونستم طبق گفته اقایMahmoodM30یه تغیراتی تو کدها دادم در ضمن کدی که اقای amiralavi74گفتن امتحان کردم کار نکرد من به توجه به اسکریپت EventHandler و تغیراتی در ان دادم بدین شکل:
به جای این کد :
LoadText("Paragraph","M$")
این کد را قرار میدم :
Browser("Browser","C:\Users\mehranshaker\Desktop\11\1.html")

اما مشکل اینجاست که وقتی روی هر سه زیر گروه کلیک میگنم به عنوان مثال من انتظار دارم وقتی ابجکت 1 از زیر گروه 1 را کلیک میکنم مثلا فایل 1.htmlفراخوانی بشه ولی وقتی مثلا روی ابجکت اول از زیر گروه 2 ا یا ابجکت اول و دوم و سوم از زیر گروه 3کلیک میکنم همون فایلی که برای ابجکت اول یا دوم یا سوم در زیر گروه 1 فراخوانی کردم نشان داده میشود یعنی هر سه زیر گروه با هم توی محتوا برابرند لطفا کمک کنید

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
attachment.php

attachment.php

این کدهای اسکریپت EventHandler هست
متغیر $SelItem حاوی نام آیتمی که روش کلیک کردید هست ("دانلود جدید")
متغیر $ParentNode حاوی نام گره والد آیتمی که روش کلیک کردیدهست. ("دانلود ها")
متغیر TreeID حاوی ID شئ درختی ئی که روش کلیک شده هست (تو مثال بالا دوتا شئ ایجاد شده، از این ID برای این استفاده میکنیم تا تشخیص بدیم رو کدوم درخت کلیک شده)

حالا با استفاده از اینا میتونید یک شرط تعیین کنید که اگه رو فلان آیتم کلیک شد، کدی رو اجرا بکنه
کد:
If (TreeID = 1 & SelItem$ = 'History' & ParentNode$ = 'General' ) Then
  URL$ = 'http://www.google.com'
  Browser("Browser","URL$")
End

در این کد اگه رو آیتم History در درخت سمت چپ کلیک بشه، سایت گوگل رو تو بروزر باز میکنه.

پیوست ها

• TreeView - New Sample.jpg
    TreeView - New Sample.jpg
    105.9 کیلوبایت · بازدیدها: 59
  • Code.jpg
    Code.jpg
    99.7 کیلوبایت · بازدیدها: 60

mehranshaker

New Member
داداش خسته نباشی حالا این کد که دادی کجا باید کپی کنم ترتیب کدها عوض نشه
اصلا اگه میتونی این مثل را برا پیوست میکنم یا اگه داری یه نگاه بکن همون توپست که اقای amiralavi74معرفی کردند کارم راه میاد فایلش رو یه نگاه بکن توضیحاتی که دادم قبلا حتما خوندی یه تطبیقش بده با مثال و اون راه حل که گفتم و اون راه حل که اقای amiralavi74گفتن یه چک بکن ممنون میشم اگه هم.ن مثال را کاملتر کنید چیز خاصی نمبخوام در ضمن من میخوام از روی هارد یا ریشه سیدی یه فایل را فراخوانی ککنم

amiralavi74

Member
با سلام
فایلی رو که درخواست کرده بودید پیوست کردم.
برای استفاده تمامی محتوای فایل رو در کنار فایل های نصبی mmb کپی کنید.
پس از اجرا گره سرگروه و زبرگروه 1 رو باز و بر روی آبجکت اول کلیک کنید.
فایل htm که گفته بودم کپی کنید نمایش داده میشه و در عین حال بقیه آبجکت ها هیچ اکشنی ندارند.
دستوری که دادم همونی هست که در پست قبلی دادم و هیچ تفاوتی ندارد.
برای بقیه آبجکت ها از همین دستور استفاده کنید با تفاوت آدرس دلخواهتون.
با تشکر از محمودجان

پیوست ها

• tree-html.zip
    303.9 کیلوبایت · بازدیدها: 41

mehranshaker

New Member
اقا عزیز برادر نوکرتم

سلام .....من دیگه نمیتونم بیشتر شرح بدم اقا عزیز برادر نوکرتم مشکل که حل نکردی من خودم اینکار را قبل این همه گفتار با کد برواوزر انجام میدادم ......
دقت کن اقا من گفتم وقتی مثلا روی ابجکت اول کلیک میکنم با کدی که شما دادی بله یه فایل رو فراخوانی میکنه درست اما حا لا مشکل اینجاشه که من وقتی روی ابجکت اول از زیر گروه دیگه مثلا زیر گروه 2 کلیک میکنم همون فایل ابجکت اول از زیر گروه 1 ره نشان میده ......این مشکله شما که اینقدر زحمت کشیده بودی کاش یکم به حرف این حقیر دقت میکردی..........
مشکل دوم :
من میخواستم مثلا با کلیک بر روی هر یک از ابجکت ها یه فایل عکس یا فیلم و غیره توی browser لود بشه اینجاش هم سخت بود نتونستم
مشکل 3:
نمونه ای که گذاشتی چه طوری میتونم این شاخه درختی رو تو جایی که میخوام نشون بدم مثلا فکر کن یه صفحه جدید طراحی کردم میخوام تو اون صفحه یه جای دیگه این شاخه ها را نشون بدم البته اگه مشکل حل بشه ....
ممنونم ولی شما قسم میدم تا درست نکردی نا میدم مکن

آخرین ویرایش توسط مدیر:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
آیا توضیحات این پست رو مطالعه کردید ؟ کمکتون نکرد ؟ من کامل براتون توضیح دادم، کجا مشکل داشتید ؟

amiralavi74

Member
با سلام دوست عزیز شاید دقت من کم بوده پس ببخشید اما پاسخ سوالاتتون :
1.اگر به اسکریپت event handler توجه میکردید همه چیز از پایین به بالاست و طبق اسم هایی که من گذاشتم هرگره به اسم های زیرگروه 1و 2 و... باز هم زیرگروه دارن که آبجکت های اول تا ... رو تشکیل میدن کافیه اسم ها رو تغییر بدین تا شبیه به هم نباشن سپس برای هر کدوم یک دستور تعریف کنین و لذت ببرید.
2.لازم نیست که فایل ، عکس ، فیلم و... توی شی Browser لود بشه برای هر کدوم یک شی خاص خودشون تعریف کنید و سپس فایلتون رو به نمایش بزایرین خرجش فقط یک کم حوصله و چند تا دستور show/hide هست.
3.برای سوال سومتون هم اگه میخوای همون درختی رو که در صفحه قبل ساختی در صفحه جدید نشون بدی و فقط جاشو عوض کنی کافیه همون اسکریپت های صفحه قبل رو کپی کنی در صفحه جدید و با تغییر آدرس های عددی اسکریپت create tree در قسمت params جای درختتو تغییر بدی خیلی راحت .
نمیدونم این کار برخلاف قوانین هست یا نه اما اگه بازم جایی مشکل داشتی یا من متوجه نشده بودم بهم تلفن بزن شفاهی بپرس!
اینم شماره : 09372130804

جدیدترین ارسال ها

بالا