اگر کسی پلاگین ارتباط بیلدر با اکسس رو داره پیوست کنه لازم دارم
amirrayaneh Member Nov 10, 2010 #2 با سلام و احترام این پلاگین موجوده اما فکر میکنم رایگان نباشه وگرنه خیلی زودتر از اینا در اختیار کاربران قرار میگرفت
با سلام و احترام این پلاگین موجوده اما فکر میکنم رایگان نباشه وگرنه خیلی زودتر از اینا در اختیار کاربران قرار میگرفت
behjati mohamma کاربر VIP Nov 10, 2010 #3 اين پلاگين رو بايد خريد براي خريد پلاگين هم با مدير بخش مولتي مديا تماس بگير ولي كار با پلاگين sqlitخيلي آسان تر ميباشد
اين پلاگين رو بايد خريد براي خريد پلاگين هم با مدير بخش مولتي مديا تماس بگير ولي كار با پلاگين sqlitخيلي آسان تر ميباشد
nevercom کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر Nov 10, 2010 #4 همونطور که دوستان اشاره کردن این پلاگین رایگان نیست و برای تهیه باید خریداریش کنید. یکی از امکانات خوب این پلاگین هم امکان گزارش گیری قدرتمند اون هست برای تهیه پلاگین با سازنده ی پلاگین یعنی جناب تاجیک ( Silver Soft ) تماس بگیرید.
همونطور که دوستان اشاره کردن این پلاگین رایگان نیست و برای تهیه باید خریداریش کنید. یکی از امکانات خوب این پلاگین هم امکان گزارش گیری قدرتمند اون هست برای تهیه پلاگین با سازنده ی پلاگین یعنی جناب تاجیک ( Silver Soft ) تماس بگیرید.