انجمن رو سرچ کنید دوست عزیز پس این سرچ برای چی گذاشته شده کلی مطلب در این مورد توی انجمن هست ولی باز نمیدونم چرا کاربرا هیچ میلی به سرچ ندارند و منتظرن یکی براشون کارشونو انجام بده

پلاگین های Internet - MMB Misc این قابلیت رو دارن. از برنامه ی زیر برای دانلود پلاگین ها استفاده کنید:
MMBPlugin_Downloader
تمام پلاگینهای موجود برای اینکار تا جایی که یادمه برنامه رو فریز میکردنداین را تست کردم یه مشکلی هست زمانی که داره دان میکنه برنامه عملیات دیگه ای انجام نمیده میخواستم ببینم جز این پلاگینی هست
فعلا یکم سیستم جستجوی سایت درست عمل نمیده که به زودی حل میشهببخشید من نمی دونم چطور باید جستجو کنم هر کاری می کنم کار نمیکنه
از روی لینک دانلود نه ولی از روی سیستم پلاگین MFilesAndFolder این کار رو میکنهیه سوال دیگه پلاگینی هست که حجم فایل را نشون بده چه تو سیستم چه از روی لینک دانلود
سلام
عرض ادب و احترام
تشکر و سپاس فروان
خیلی عالی بود کارم دقیقا راه افتاد
خیلی لطف کردید
یه مشکل
برنامه من اینجوری که تو برنامه اصلی چند لینک است بعد کاربر رو هر کدوم را زد این برنامه شما میاد بالا و شروع به دانلود
حالا اگر رو چند تا با هم بزنه یعنی بخواد چند تا فایل همزمان دانلود کنه این برنامه شما چند بار اجرا میشه ولی اون برنامه که توش امبد کردین چندین بار اجرا نمی شه و مشکل میشود
این را چطور حل کنم
با تشکر
در این مثال از یک ابزار کمکی که با استفاده از AutoIt نوشتم استفاده شده
میتونه حجم فایل (آدرس اینترنتی) رو بدست بیاره
فایل رو دانلود میکنه و بصورت لحظه ای (هر یک و نیم ثانیه) میزان حجم دانلود شده رو گزارش میده
وقتی دانلود به اتمام رسید هم گزارش میده.
توجه کنید که حجم ها بر حسب بایت هست
کلاً این برنامه اسکریپت DownloadInfo رو در برنامه اجرا میکنه، و مقدار چهارتا متغیر بنام های DownloadSize - DownloadBytes - BytesDownloaded - Finished رو ست میکنه
فعلاً میتونه کارتون رو راه بندازه، گرچه اگر دوستان پلاگینی بسازند بسیار مفیدتر خواهد بود
سورس AutoIt هم در بسته موجود هست.
Param$ = '"Welcome!" "Download" "' + DownloadLink$ + '" "' + Destination$ + '"'
Run("<Embedded>\Downloader.exe","Param$")
همون سورسی که دادین من یه تغییراتی میخوام توش بدم و بعد دوباره اگزه کنم موقع اگزه کردن ارور میدهبا AutoIt نوشته شده که سورسش رو هم گذاشتم.