پلاگینی برای دانلود

mahdi6

Member
سلام
عرض ادب و احترام
یه پلاگین میخوام که فایل را دانلود کنه و تو مسیری که میخوام ذخیره کند
ممنون میشوم راهنمایی کنید
با تشکر

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
انجمن رو سرچ کنید دوست عزیز پس این سرچ برای چی گذاشته شده کلی مطلب در این مورد توی انجمن هست ولی باز نمیدونم چرا کاربرا هیچ میلی به سرچ ندارند و منتظرن یکی براشون کارشونو انجام بده

mahdi6

Member
انجمن رو سرچ کنید دوست عزیز پس این سرچ برای چی گذاشته شده کلی مطلب در این مورد توی انجمن هست ولی باز نمیدونم چرا کاربرا هیچ میلی به سرچ ندارند و منتظرن یکی براشون کارشونو انجام بده

اولا سلام
دوما ما ارادت داریم زیاد

سوما ترو خدا نزنید ما تازه کاریم
:cry:
چهارما سرچ کردم چیزی پیدا نکردم نمی دونم شاید سرچ سایت خرابه
منظورتون از سرچ همین جستجو بالای صفحه است دیگه؟
من هر کاری میکنم نمی تونم باش کار کنم
با تشکر

mahdi6

Member
پلاگین های Internet - MMB Misc این قابلیت رو دارن. از برنامه ی زیر برای دانلود پلاگین ها استفاده کنید:
MMBPlugin_Downloader

سلام
عرض ادب و احترام
تشکر و سپاس فروان
این را تست کردم یه مشکلی هست زمانی که داره دان میکنه برنامه عملیات دیگه ای انجام نمیده میخواستم ببینم جز این پلاگینی هست
ببخشید من نمی دونم چطور باید جستجو کنم هر کاری می کنم کار نمیکنه
یه سوال دیگه پلاگینی هست که حجم فایل را نشون بده چه تو سیستم چه از روی لینک دانلود
باز هم عذر میخوام اگر سوالم تکراری است چون جستجو کار نمیکند پرسیدم
با تشکر

m javad

کاربر متخصص
این را تست کردم یه مشکلی هست زمانی که داره دان میکنه برنامه عملیات دیگه ای انجام نمیده میخواستم ببینم جز این پلاگینی هست
تمام پلاگینهای موجود برای اینکار تا جایی که یادمه برنامه رو فریز میکردند
میتونید دانلود رو توی یه برنامه دیگه انجام بدید و نتیجه رو توی برنامتون نشون بدید (مثلا میزان پیشرفت رو) (با ساخت دوتا پروژه)

ببخشید من نمی دونم چطور باید جستجو کنم هر کاری می کنم کار نمیکنه
فعلا یکم سیستم جستجوی سایت درست عمل نمیده که به زودی حل میشه
یه سوال دیگه پلاگینی هست که حجم فایل را نشون بده چه تو سیستم چه از روی لینک دانلود
از روی لینک دانلود نه ولی از روی سیستم پلاگین MFilesAndFolder این کار رو میکنه

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
این پلاگین رو دوست عزیزم محمد ساخته بود تست نکردم اما فک کنم هنگام دانلود فریز نمیشه

پیوست کردم براتون

پیوست ها

• Sample.zip
    10.3 کیلوبایت · بازدیدها: 81

mahdi6

Member
سلام
عرض ادب و احترام
مشکلم را با فریز شدن برنامه حل کردم الان یه مشکل دیگه دارم
تو برنامه کاربر باید یک سری فایل را دانلود برای همین باید میزان دانلود نشون بدم مثل همه برنامه ها که دانلود می کنند
برای این کار باید حجم هر لحظه فایل در حال دانلود را داشته باشم و نشون بدم
با پلاگینMiscY میشه حجم هر فایلی را به دست اورد ولی مشکل اینجاست که موقع دانلود حجم فایل را نشون نمی ده همین که دانلود تمام شد نشون میده
حالا نمی دونم این مشکل چظور بر طرف کنم
ممنون میشم دوستان کمکم کنند پلاگینی که حجم فایل را میده به پیوست گذاشتم
با تشکر

پیوست ها

• MiscY.zip
    484.2 کیلوبایت · بازدیدها: 45

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
در این مثال از یک ابزار کمکی که با استفاده از AutoIt نوشتم استفاده شده

میتونه حجم فایل (آدرس اینترنتی) رو بدست بیاره
فایل رو دانلود میکنه و بصورت لحظه ای (هر یک و نیم ثانیه) میزان حجم دانلود شده رو گزارش میده
وقتی دانلود به اتمام رسید هم گزارش میده.

توجه کنید که حجم ها بر حسب بایت هست

کلاً این برنامه اسکریپت DownloadInfo رو در برنامه اجرا میکنه، و مقدار چهارتا متغیر بنام های DownloadSize - DownloadBytes - BytesDownloaded - Finished رو ست میکنه

فعلاً میتونه کارتون رو راه بندازه، گرچه اگر دوستان پلاگینی بسازند بسیار مفیدتر خواهد بود

سورس AutoIt هم در بسته موجود هست.

پیوست ها

• Downloader.rar
    749.8 کیلوبایت · بازدیدها: 181

mahdi6

Member
سلام
عرض ادب و احترام
تشکر و سپاس فروان
خیلی عالی بود کارم دقیقا راه افتاد
خیلی لطف کردید
یه مشکل
برنامه من اینجوری که تو برنامه اصلی چند لینک است بعد کاربر رو هر کدوم را زد این برنامه شما میاد بالا و شروع به دانلود
حالا اگر رو چند تا با هم بزنه یعنی بخواد چند تا فایل همزمان دانلود کنه این برنامه شما چند بار اجرا میشه ولی اون برنامه که توش امبد کردین چندین بار اجرا نمی شه و مشکل میشود
این را چطور حل کنم
با تشکر

nevercom

سورس فایل در بسته موجود هست، میتونید بررسیش کنید و مطابق نیازتون تغییرش بدید
متاسفانه وقت نمیکنم که باز بررسیش کنم
همونطور که گفتم هم برای اینکه نیازها رو پوشش بده بهتره بصورت پلاگین عرضه بشه

diberater

Member
سلام
عرض ادب و احترام
تشکر و سپاس فروان
خیلی عالی بود کارم دقیقا راه افتاد
خیلی لطف کردید
یه مشکل
برنامه من اینجوری که تو برنامه اصلی چند لینک است بعد کاربر رو هر کدوم را زد این برنامه شما میاد بالا و شروع به دانلود
حالا اگر رو چند تا با هم بزنه یعنی بخواد چند تا فایل همزمان دانلود کنه این برنامه شما چند بار اجرا میشه ولی اون برنامه که توش امبد کردین چندین بار اجرا نمی شه و مشکل میشود
این را چطور حل کنم
با تشکر

شما میتونید تعداد فایل Embedded شده رو به تعداد EditBox تون افزایش بدید. مثلا اگر شما 4 عدد EditBox دارید، برای EditBox اول Downloader.exe و EditBox دوم Downloader1.exe و... . اما توجه داشته باشید که اگر همه با هم اجرا بشن فشار روی سیستم نیاد.

mahdi6

Member
سلام
عرض ادب و احترام
نه دوست عزیز با این روش مشکل حل نمیشه
این برنامه هر ثانیه اطلاعات را برای ام ام بی سند میکنه برای همین اگر بیش از یه ام ام بی باز باشه قاطی می کنند
یه مشکل دیگه که دارم اینه که وقتی دانلود تمام شد پیام میده کار تمام شد ولی وقتی نت قطع بشه باز همین پیام را میده
باید قبل از پیام دانلود تمام شد چک کنه حجم فایل کامل شده اگر شده پیام بده اگر نشده دوباره دانلود کند
متاسفانه به کار با این نرم افزار وارد نیستنم و نمی تونم خودم این را بهش اضافه کنم
اگر دوستان کسی وارد هست ممنون میشوم
با تشکر

diberater

Member
با سلام و تشکر فراوان از همه دوستان.
منظور من را متوجه نشدید. الان داخل مثالی که آقای nevercom قرار دادند، یک فایل Embedded شده هست به نام Downloader.exe. خب شما توی پروژه که دارید روش کار میکنید چهار بار این فایل رو Embedded کنید و نام فایل Embedded شده رو برای هر EditBox تغییر بدید مثلا برای EditBox1 بزارید Downloader.exe و برای EditBox2 بزارید Downloader1.exe تا بتونید برنامه رو هر چند بار که خواستید باز کنید (برای حل مشکل "برنامه شما چند بار اجرا میشه ولی اون برنامه که توش امبد کردین چندین بار اجرا نمی شه". اما دقت کنید که وقتی بخواد همزمان چهارتا فایل شروع به دانلود کنه و چهار بار فایل Downloader.exe اجرا بشه فشاری روی سیستم میاد.

m javad

کاربر متخصص
حجم نهایی رو خودتون چک کنید تا از اینکه دانلود درست انجام شده مطمین بشید
کانکت بودن رو هم همینطور
اون رو هم خودتون چک کنید و پیامها رو خودتون ارسال کنید تا مشکل حل بشه

mahdi6

Member
در این مثال از یک ابزار کمکی که با استفاده از AutoIt نوشتم استفاده شده

میتونه حجم فایل (آدرس اینترنتی) رو بدست بیاره
فایل رو دانلود میکنه و بصورت لحظه ای (هر یک و نیم ثانیه) میزان حجم دانلود شده رو گزارش میده
وقتی دانلود به اتمام رسید هم گزارش میده.

توجه کنید که حجم ها بر حسب بایت هست

کلاً این برنامه اسکریپت DownloadInfo رو در برنامه اجرا میکنه، و مقدار چهارتا متغیر بنام های DownloadSize - DownloadBytes - BytesDownloaded - Finished رو ست میکنه

فعلاً میتونه کارتون رو راه بندازه، گرچه اگر دوستان پلاگینی بسازند بسیار مفیدتر خواهد بود

سورس AutoIt هم در بسته موجود هست.

سلام
عرض ادب و احترام
ببخشید این سورسی که تو این پست دادن بهم قابل ویرایش نیست میشه یه نگاه کنید مشکل از کجاست
پیوست پست 9 را میگم
با تشکر

nevercom

منظورتون از اینکه قابل ویرایش نیست چیه ؟
برنامه ای که فایل رو دانلود میکنه با AutoIt نوشته شده که سورسش رو هم گذاشتم.
برای استفاده هم که از همون روشی که توی مثال هست باید استفاده کنید، فقط باید عنوان (Title - Caption) برنامه ی خودتون رو در کد جایگزین کنید.
مثلاً اگه Title پنجره !Welcome هست، برای دانلود از کد زیر استفاده کنید
کد:
Param$ = '"Welcome!" "Download" "' + DownloadLink$ + '" "' + Destination$ + '"'
Run("<Embedded>\Downloader.exe","Param$")

mahdi6

Member
سلام
عرض ادب و احترام
با AutoIt نوشته شده که سورسش رو هم گذاشتم.
همون سورسی که دادین من یه تغییراتی میخوام توش بدم و بعد دوباره اگزه کنم موقع اگزه کردن ارور میده
ممنون میشم یه نگاهی بکنید
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا