پلاگيني مجاني براي بازيابي Password وUsername حساب Dial-up وجود داره؟؟؟

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
از دوستان كسي پلاگيني رو سراغ داره كه بشه باهاش Password وUsername حساب Dial-up رو Recovery كرد؟؟
البته من قبلاً يه نسخه ديدم كه مجاني نبود يه آقايي به نام رامين اونو نوشته بود اينم سايتش البته من اينو از وبلاگ آقا ناصر دانلود كردم....و Error كه در ابتداي اجراي برنامه مي داد رو اعصاب آدم راه مي رفت...توي انجمن هم گشتم نبود!!!!:cry:
اگر هم يه همچين پلاگيني به طور مجاني وجود نداره يكي از دوستان لطف كنه و اين پلاگين رو به طور مجاني بنويسه و در اختيار دوستان قرار بده اگه كسي اين كار رو كنه لطف بسيار بزرگي به من كرده:oops:....

با تشكر عارف:rose:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
همون وبلاگي كه گفتين به صورت رايگان براي دانلود گذاشته
http://www.mobilebaz.ir/post-2.aspx

توصيه مي كنم استفاده هاي نادرست از اون نكنيد.

سلام
خيلي ممنون...
استفاده ي نادرست؟؟؟ نه بابا به قول بچه ها كي گول ويروس 500 كليوبايتي رو مي خوره:lol:

با تشكر عارف:rose:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلامي دوباره...
من اين فايل رو از خود وبلاگ اصلي آقا رامين(R@MIN) دانلود كردم وDisconnect شدم به اميد اينكه ديگه اين Error اول اجراي برنامه نياد:
Dialup Password Recovery PlugIn is shareware to remove this notice, purchase it…
اما ديدم كه نه هنوز ارور سر جاشه و داره به من نيشخند مي زنه:D
من گفتم كه يه نسخه مي خوام بدون اضافات يعني همراه خودش هيچ اروري نداشته باشه و مثل بچه آدم براي ما اطلاعات حساب Dial Up رو بازيابي كنه!!!!
لطفاً راهنمايي كنيد...

با سپاس فراوان عارف:rose:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
خيلي خيلي خيلي معذرت مي خوام همين الان يه سرچ توي گوگل كردم و پست مربوط به اين پلاگين رو توي فروم خودمون ديدم تعجب كردم چون داخل خود فروم سرچ كردم چيزي پيدا نكردم!!!(اي كاش از همون اول داخل گوگل سرچ مي كردم به هر حال برترين موتور جستجوي جهانه ديگه)
خود آقا رامين گل كد رجيستر رو گذاشته بودن اينم از كدهاش:
RegName$='Mobilebaz.ir'
PluginSet("PlugIn","RegName$")
PluginRun("PlugIn","SetRegName")
RegSerial$='
A02E-485A-9B17-E840'
PluginSet("PlugIn","RegSerial$")
PluginRun("PlugIn","SetRegSerialNo")

**END

با معذرت خواهي شديد از آقا سامان چون من قبلاً چندبار به خاطر اينكه خوب سرچ نمي كردم از ايشون اخطار گرفتم اميدوارم كه اين بار ممنو ببخشن يه شعري بود كه مي گفت:

پشت دستمو داغ مي كنم كه از اين به بعد تاپيك بدون سرچ بزنم:lol:

راستي ناصر جان(naseronline) اين كدها رو هم به مطلب وبلاگ اضافه كن حيفه كه ديگران ازش بي بهره بمونن

با تشكر فراوان از تمامي دوستان به خصوص آقا رامين:oops:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
پشت دستمو داغ مي كنم كه از اين به بعد تاپيك بدون سرچ بزن
آفرین ولی بهتر نبود بجای اینکه پشت دستتو داغ کنی از اول قوانین رو میخوندی و به اونا عمل میکردی؟:):rose::lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا