پشت صحخه فیلم های دارای جلوه ویژه

پشت صحنه فیلم های دارای جلوه ویژه

سلام
دوستان کسی تو تهران جایی ، فروشگاهی سراغ داره که این پشت صحنه فیلم های هالیوودی که جلوه ویژه دارن رو داشته باشه لطفا لینک ندید نمی خوام دانلود کنم می خوام بخرم دوستان اگه کسی جایی سراغ داره که این فیلم ها رو داشته باشن ممنون میشم اطلاع بدن. توی برنامه دو قدم مانده به صبح که قبلا از شبکه چهار پخش می شد هفته ای یه بار در مورد جلوه های ویژه فیلم ها بود اونجا می گفتن که اینا تو قالب دی وی دی موجود هستن ولی نگفتن کجا میشه خرید.

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
اخه همه که برای تهران نیستن. ولی جاهایی که مثلا فیلم های هالیودی زیاد میفروشه احتمالا پیدا کنی . شاید تو توپ خونه یک پاساژی هست. من اخه بچه تهران نیستم. ولی دانلود کنی راحت تری

سلام دوست عزیز
در هیچ فروشگاهی همچین چیزی رو نمیتونی پیداش کنی مگر اینکه اون فروشنده علاقه به انیمیشن و جلوه های بژه داشته باشه یا اینکه خودش سه بعدی کار باشه پشت صحنه فیلم ها رو جمع آوری کرده باشه .........
بهترین راه دانلود از انترنیت هستش توی یوتیوپ یه سرچی بزن ببین چه گیرت میاد.

موفق باشی.

ممنون دوستان ولی من شنیدم جایی هست فقط نمیدونم کجای تهرانه در ضمن تو دی وی دی فروشیها نبود پرسیدم.یه بار تو شبکه چهار جایی رو معرفی کرد ولی من یادم نمونده

سلام یه سری به فروشگاه اینترنتی imanvfx بزن
فکر نکنم توی بازار ازاد گیر بیاد

سلام ممنون

آره قبلا اونجا رفتم چند نمونه هم دانلود کردم ولی فایل هایی که داره خیلی مختصرا و کامل نیستا
چرا تو بازار هست ولی به صورت عموم نیست و کسی خبر نداره ولی مطمئنم هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا