پشت زمینه چند حالته ( روشن - خاموش )

Ash.Angel

Member
با سلام خدمت دوستان

من نیاز به یک کد یا مثالی دارم که توان فعال یا غیر فعال کردن Full Screen Background را داشته باشه به شرطی که عکس و تنظیمات مربوطه این بخش رو بهم نزنه.

حال چه باید کرد؟ دوستان بگویند.

silvercover

کاربر متخصص
منظورتون دقیقا از فعال و غیر فعال کردن چی هست؟

توی خود MMB یه مثال هست به نام 497_test_project.mbd توی مسیر Samples\497_examples . صفحه 5 این مثال رو یه نگاه بندازین.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
فکر می‌کنم منظور دوستمون این هست که کلا بکگراندی که برای کل پروژه انتخاب میشه رو حذف و دوباره اونو اضافه کرد...
اگه منظورتون این باشه که فکر نمی‌کنم بشه ولی میتونید با دوتا فایل اجرایی این کارو انجام بدید ، یعنی یکی فایل اصلی و یکی هم بکگراندکه فایل اصلی always on top هستش و با یک دکمه یا اسکریپت برنامه بکگراند رو اجرا و یا اونو ببنده...

تا بعد...!

Ash.Angel

Member
سلام
فکر می‌کنم منظور دوستمون این هست که کلا بکگراندی که برای کل پروژه انتخاب میشه رو حذف و دوباره اونو اضافه کرد...
اگه منظورتون این باشه که فکر نمی‌کنم بشه ولی میتونید با دوتا فایل اجرایی این کارو انجام بدید ، یعنی یکی فایل اصلی و یکی هم بکگراندکه فایل اصلی always on top هستش و با یک دکمه یا اسکریپت برنامه بکگراند رو اجرا و یا اونو ببنده...

تا بعد...!

دقیقا منظور من همینه, اما با روش شما خیلی فایل پروژه سنگین کار می کنه راه دیگری نیست؟!

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
گفتم که فکر نمی‌کنم...
ولی اون ایده‌ای هم که من دادم فکر نمی‌کنم سنگین کنه ؟!! یه مقدار باید باهاش ور رفت تا دقیقه اون چیزی که می‌خوای انجام بشه....

تا بعد...!

جدیدترین ارسال ها

بالا