[پشت زمینه] شهادت امام جواد (ع)

سلام ,ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام جواد (ع) , دیروزی طرحی در این مورد زدم , که البته بیشتر ترکیب است تا طرحی نو , امیداوارم خوب شده باشد

67935310853277189396.jpg

آخرین ویرایش:

shobair133

Active Member
خدا خیرت بده ...
زیباست ، ولی به نظر من اگر سمت راست حرمین رو با یه حرکتی ادامه بدی و یکدفعه قطع نکنی خیلی بهتره :)
یا علی ، موفق باشی ....

Mj

Well-Known Member
سلام زیباست اما
texture که استفاده کردی مناسب این کار نیست و به طرحت نمیاد
ای کاش یه مقدار بیشتر روی کنتراست حرم کار میکردی و از object های اضافه ای در کنار حرم استفتده میکردی
ولی از تایپوی کار خوشم اومد خسته نباشی :rose:

malos1379

Banned
کارت واقعن هنری واقعن مخسوسن اون کبوتر نوشته با مسجده خیلی قشنگن دستت درد نکنه:green:اگه اجازه می دی این عکسو بزارم تو وب لاگم ومی نویشم شما دورسش کردین کارتان هنریست وراستی بدیش به موزه 100000000000هزار می خرنش بسکه زیباست :lol:من تو رو دوستم می کنم با تشکر پارس:wink:

G.E.E.k

Member
اجازه هست یه چندا تا نقد کنم؟!
خوب از اونجایی که میدونم جوابت مثبت و آدم انتقاد پذیری هستی میگم!
اولا که فکر نکم به قول دوستمون تایپوگرافی تو کار باشه اون نوشته صرفا یه "خط" هست و تعریف تایپو گرافی متفاوته با این سبک کار!
دوما برش سمت راست حرم همون صافه که معلومه از یه جا کپی پیست شده بدونه ویرایش خیلی خراب کرده!!
سوما بک کار هم زیاد جالب نیست و چیدمان هم هینطور!
ای وای چی موند بس!!!!!
در کل من نظر شخصیمه که برای کار های مذهبی باید با طرح ، فکر و با اصول کار کرد و همچنین اجرای حرفه ای داشته باشه .تازه مففهوم هم که تو کار نباشه!!! میشه پوستر یادگاری !!!
امیدوارم از حرفام دلگیر نشی بازم میگم چون اصولا این سبک کارا برام مهمه خوب از آب در بیاد به همه دوستان زیاد نقد میکنم!!
البته نه به عنوان یه متخصص بلکه صرفا به عنوان یه بازید کننده سطح متوسط!
منتظر کارهای بعدی و بهتر شما هستم!
موفق باشی!

MOSTAFA

کاربر فعال
یکم خلوته، به نظر من هنوز جای کار داره، اگه بیشتر روی پشت متن و اطراف اون کار کنی کار خیلی عالیی میشه
متن رو هم خیلی خوب در آوردی...:rose:
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا