پشت این پنجرها دل میگره...

Hamed

Active Member
سلام
این یه کار جدید از خودم البته دیگه مراحل آخرش داره انجام میشه خواستم ببینم کسی نظری پیشنهادی نداره؟؟؟
البته کار هنوز پست نداره رندر گویا هست فکر میکنم... و اصلی تریت مطلب رسوندنه این قضیست که فضایی راهرو دلگیر و کمی قدیمه که با یه چراغ مطاله یک فضای پرت امنی رو اونجا ایجاد کرده باشه...من دنبال آبجکت کارتون خالی میشگتم ولی پیدا نشد... تست رندر حتما آپ میکنم

علی علی

آخرین ویرایش:

E-power

کاربر متخصص
سلام حامد جان.
.
تا اینجاکه همه چی به نظر خوب میرسه:wink:
فقط یه مقدار تکسچرها کش اومده که حتما بعد درستش میکنی.
.
.
رندرش هم بذار تا لذت ببریم :rose:

.
منتظر ادامه شم.

Hamed

Active Member
دوستان این کار رندر من از ساعت 10 صبح تا الان این تست رو میگرفت با یه لب تاپ dell دوال گرفتم و خودم هم مشکلات رو گفتم اگر کسی چیزی به ذهنش اومد بگه خوشحال میکنه مارو دوربین کمی ایراد داره چون تنضیماتش خراب شده کمی تاره ولی توی صحنه یکم گردوغبار با مه خودم اضافه کردم...

علی علی

آخرین ویرایش:
سلام استاد

من دربست کار شما رو قبول دارم.
همین.
منتظرم باقیشو به نظاره بنشینیم.
اگر خیلی دلگیر شد هم برات شمع میارم.
و اگر هم خیلی سرد شد پتو...

کاشکی باز هم پشت پنجره ها دلمون نگیره.
کاش یاد بهار و عشق های فرا طبیعی همیشه دل ما رو گرم نگه داره.
کاش بهار دلها ما رو از این منظره های دلگیر خلاصی میداد.
مخلصیم حامد جان

علی علی

ssevil

Well-Known Member
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ هیچی نیست (حسین پناهی)

سلام
کارتون زیباست
یه پیشنهاد کوچولوی شاگردانه
روی زمین رو پر کنید از شمع های اب شده که رو زمین اب شده
با اندازه های مختلف
به اضافه ی گل های خشک روی زمین

.:BehzAd:.

Active Member
سلام حامد جان

حالا که قراره رندر حس دلتنگی رو به آدم بده اون مبل رو پاره پوره کن و تکسچر در و دیوار رو هم کثیف کن ابته خودت استادی و هر جور که مدد نظرت هست صحنه رو مدل کن و رندر بگیر همینی هم که زدی اگه دوولوپه اش کنی اوکی میشه

Hamed

Active Member
سلام
پشته این پنجرها دل میگره... غم غصه دل و تو میدونی...
من هنوز خونه پدریم هست بعد از 60 سال آدم میتونه اینجور صحنه هارو پیدا کنه اونجا چون بزرگه...تجسم بکنید وقتی هوا ابر غبار آلوده و بوی نم بارون داره روی درو دیوار به مشام میرسه...وتمام غصه های عالم میریزه بیرون...هی هی من انقدر از این لحضه های داشتم...پیش خودمون باشه خیلی وقته روحم خوش شده...معذرت زدم اون کانال...

خوب این رندر با ضعفایی که خودم دارم میبینم گذاشتم البته بازم میگم هنوز پست نداره...اگر کسی از اساتید نظرخواستی داشتن حتما به من کمک کنن خوشحال میکنن...

علی علی

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
سلام حامد جان

حالا که قراره رندر حس دلتنگی رو به آدم بده اون مبل رو پاره پوره کن و تکسچر در و دیوار رو هم کثیف کن ابته خودت استادی و هر جور که مدد نظرت هست صحنه رو مدل کن و رندر بگیر همینی هم که زدی اگه دوولوپه اش کنی اوکی میشه

مرسی عزیز
اره روی رندر نهایی همه اینا دیده شده(البته پاره و فنر بیرون زده نه چون اون میشه بلا استفاده...:wink:) مرسی از راهنمایت عالی بود من نفهمیدم منظورت از این کلمه چی بود(دوولوپه)؟؟؟

علی یارت

Hamed

Active Member
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ هیچی نیست (حسین پناهی)

سلام
کارتون زیباست
یه پیشنهاد کوچولوی شاگردانه
روی زمین رو پر کنید از شمع های اب شده که رو زمین اب شده
با اندازه های مختلف
به اضافه ی گل های خشک روی زمین

سلام
نخواییم به دنیایی شعر بریم و جو زده بازی در بیارم اینجا:):):)

من و تنهایی و اشک شبانه...به لب آه و به دل داغ زمانه...کجا جوشد بدین افسردگی ها...ز روح خسته شعر عاشقانه؟؟؟...

اولا شما استادید انقدر نگو شاگرد من خودم شاگردم...
دوما با گل های خشک موافقم مرسی راهنمایت خوب بود ممنون

علی یارت

.:BehzAd:.

Active Member
مرسی عزیز
اره روی رندر نهایی همه اینا دیده شده(البته پاره و فنر بیرون زده نه چون اون میشه بلا استفاده...:wink:) مرسی از راهنمایت عالی بود من نفهمیدم منظورت از این کلمه چی بود(دوولوپه)؟؟؟

علی یارت

دوولوپه=develop

به معنی توسعه دادن بهتر بود انگلیسیش رو مینوشتم.

موفق باشی و ایشاالله بهترین کا رو بزنی

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ساده، خلوت و زیبا. تمام تبحرت رو روی تکسچر و متریال ها به علاوه نورپردازی بذار حامد جان تا یه کار خوب دیگه ازت بینیم.
تازه من عاشق نقاشی هم هستم. (با لهجه داد ماس بخون :green: )
منتظر ادامه اش هم هستیم حامد جان.
شاد باشی و موفق.

Farrokh

Active Member
متریال کف یا باز تاب نداره یا خیلی کمه

نور پردازی هم نه حس و حال تاریکی داره و نه حس و حال یه فضای روشن . تکلیفشو معلوم کن

بقیش نسبتا خوبه

کادرت هم خیلی خالیه در ضمن . یکمی آبجکتای متفرقه بریز توی فور گراند

Hamed

Active Member
ساده، خلوت و زیبا. تمام تبحرت رو روی تکسچر و متریال ها به علاوه نورپردازی بذار حامد جان تا یه کار خوب دیگه ازت بینیم.
تازه من عاشق نقاشی هم هستم. (با لهجه داد ماس بخون :green: )
منتظر ادامه اش هم هستیم حامد جان.
شاد باشی و موفق.

سلام
ممنون که وقت گذاشتی ممنون:rose::rose::rose:

علی یارت

Hamed

Active Member
متریال کف یا باز تاب نداره یا خیلی کمه

نور پردازی هم نه حس و حال تاریکی داره و نه حس و حال یه فضای روشن . تکلیفشو معلوم کن

بقیش نسبتا خوبه

کادرت هم خیلی خالیه در ضمن . یکمی آبجکتای متفرقه بریز توی فور گراند

سلام
ممنون که از وقت گذاشتی من چندتا نکته بگم فرخ ببین اگر درسته که هیچ اگر نه درستش میکنم
1 - پارکت رو کثیفه و قدیمه مخصوصا بازتاب نداره چون حال و هوایی قدیمی و کهنگی رو از بین میبره...(زندگی در جریان هست ولی با نا امیدی و قدیمی...)
2 - فرخ اگر الان تهران بودی این صحنه رو همینجوری میدیدی که هوا ابر و نور داخل خونه میشه ولی کمی تاریک و در ضمن دل گرفته...در مورد آبجکت یه ابجکت کارتون بسیار زیبا و واقعا با تکسچر عالی بقل اون میز نقاش گذاشتم که واقعا چشم گیره(از افشین بابت مدل جعبه ممنونم)الانم کار زیر رندر فایناله تا فردا با پستش تموم میشه دیگه اگر کاری هست بگین خوشحال میشم به دیده منت فرخ جان...:rose::rose::rose:

علی یارت

سلام حامد واقعا خیلی قشنگ کار کردی مخصوصا رندرت هم که عالی عالی معلومه زدی تو کار brute force
فقط فکر کنم واسه چراغ مطالعه یک ies بذار نمی دونم
خودت همه چیو می دونی استاد دکوراسیون
ایول
پارکتت فوق العادست واقعا عالی
این ies رو یک تست بزن

آخرین ویرایش:
V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
من که مبتدی هستم و نمیتونم نظر تخصصی بدم, هر چقدر هم دنبال ایراد در ظاهر گشتم چیزی پیدا نکردم, راستش کارتون واقعا زیباست و فکر میکنم کامل بتونه حس رو منتقل کنه, خیلی مشتاقم آخر کارتون رو ببینم, حتما کارتون رو دنبال میکنم.http://forum.majidonline.com/member.php?u=133890
موفق باشید :rose:

Hamed

Active Member
سلام حامد واقعا خیلی قشنگ کار کردی مخصوصا رندرت هم که عالی عالی معلومه زدی تو کار brute force
فقط فکر کنم واسه چراغ مطالعه یک ies بذار نمی دونم
خودت همه چیو می دونی استاد دکوراسیون
ایول
پارکتت فوق العادست واقعا عالی
این ies رو یک تست بزن

سلام سعید
جان فداتشم عزیز
استاد خودتی...
من IES رو ترجیحا ساده گرفتم چون اگر دقت کنی اون آبجکت چراغ مطالعه خیلی داغون و قدیمیه بخاطر همین باید نور خیلی نرم بیاد بیرون ولی از این فیالت ممنون الان رو لب تاپ چکش میکنم عزیز
بازم ممنون:rose:

علی یارت

Hamed

Active Member
سلام
دوستان کار تموم شد
اپ کردم تو گالری

علی یاره همتون

جدیدترین ارسال ها

بالا