خوب لحن شما كمي عوض شده.
اجازه بديد من به لحن شما با شما برخورد نكنم. منتها كماكان تك تك تا حدي كه وقتم اجازه بده شما و ديگران رو توجيه ميكنم.
1- جو رقابتي چيزي نيست كه ما ازش فرار كنيم. البته خوب به خاطر وقت كم بنده امكان اينكه ما نتونيم بعضي كار ها رو انجام بديم هم هست. ولي كماكان سعي ميكنيم محلي رسمي براي پشتيباني ماي بي بي باشيم. شما هم كه عزم بر ادامه كارتون داريد. براتون آرزوي موفقيت ميكنم و بيشتر اميدوارم اين موفقيت در راستاي اعتلاي ماي بي بي باشه نه اون چيزي كه شما بهش اميدواريد...
2- تخلف از قوانين كار شاقي نيست؟ من جديدا سايت شما رو ملاحظه كردم. شما لااقل سه تخلف عمده از قوانين داريد. اين تخلف عمده منظورم اين نيست كه فلان نقطه جابجا شده. منظورم تخلف آشكار است دوست من. يك بغل تخلف داريد كه خواسته و ناخواسته، دانسته و نادانسته گند ميزنيد به وجهه ايران و ايراني. كار خارق العاده اي نيست كه ما قوانين را رعايت كنيم ولي خيلي خارق العاده است كه شما چنين دسته گلهايي به دنياي آي تي تحويل بدهيد!!!
3-دليل ما بر اصرار بر تمركز گرايي اينست كه عموما اگر كارها يكجاي رسمي و منظم جمع شوند بهتر ميشود جستجو كرد. اصولا هرچه كار رسمي تر و اداري تر باشد پشتيباني گرفتن راحت تر ميشود. گويا شما اين مسائل را هم باور نداريد و خيال ميكنيد كار هرچه پراكنده تر باشد بهتر است. دليلتان هم اينست كه فلان ابن فلان رسمي نيست ولي خيلي خوب است~!!! خوب از معناي شما بسيار با خوبي كه من فكر ميكنم و معتقدم بايد ديگران هم به اين تفكر روي بياورند تا از رفتارهاي چيپ و سطح پايين و برداشت بد ديگران از ما جلوگيري شود فرق ميكند
4- چقدر تجربه ماشالله در تفكر شما نهفته است. من كاري با فري دانلود ندارم ولي گويا در قبال ادعاي ايشان مبني بر كنار گذاشتن ترجمه ايشان كك شما را هم نميگزد. طبيعي هم هست ولي اگر كمي تجربه كار در سطح جهاني داشتيد ميفهميديد كه در اين مواقع ميگويند : Delete and destroy all files and its relevants and start from begin حالا هي بوق و كرناي فلان قدر تغييرات و بهمان قدر تغييرات را در گوشمان كنيد! من كاري به فري دانلود ندارم ولي يك محصول كه با حفظ حق خاصي آمده ، و توسط ديگراني زير پاگذاشته شده اگر اصولي انديشيده شود و نه گتره اي مصداق خلاف مقررات ميباشد.
5-يكي از دلايل اينكه ميتوانيم جاي سزاواري باشيم لينك است. (كه شما گفتيد ما هم ميتوانيم با مكاتبه بگيريم!!!!!! خيلي ادعاي خنده داري است) ولي دلايل بسيار ديگري هم هست. آشنايي به مقررات. آشنايي با وندر . گزارش باگها كه نشانه آشنايي عالي با كد است. انتخاب اسم مناسب و مهمتر از همه گرايش صرف به ماي بي بي دلايل مكفي اي براي سزاوار بودن به شمار نمي آيد؟ اگر خير بيشتر هم بگويم.
6- اگر شما وب سايت رسمي داشتيد و ارزش همكاري را داشتيد ، مثل سايت رسمي اصلي كه ارزشش را داشته و اين ارزش در خيلي چيزها نهفته است ناگفته به خدمت شما در مي آمدم. سايت ما كه انحصار طلب نيست! فقط در قبال كساني كه با چيپ كردن ماي بي بي خودخواسته يا ناخواسته آينده آن را به خطر ميا ندازند احساس خطر ميكنم
7- سايت شما از چه نسخه اي شروع به فارسي سازي كرد؟ بنده از نسخه PreRelease1 اينكار را كردم. در سايت ماي بي بي اتچ كرده ام. در سايت createmybb كه يك استفاده كننده صرف است و فارسي هم نيست بخش اوليه ان استفاده شده كه بعد از آن آپديت نكردند.
8- اگر هم به يقين شما اولين نفر باشيد، با ارزش ترين لااقل تا به حال نبوده ايد. چون خيلي مسائل بوده كه رعايت نكرده ايد.
9- در مورد فايلsettings.xml هم اگر ادعايي كه ميگوئيد را نشان دهيد من كل سايت را چشم بسته تقديم شما ميكنم. ما هنوز ستينگز را ترجمه نكرده ايم پس خوب شد كه گفتيد "شنيدم " وگرنه برخوردي بسيار جدي تر ميكردم.
10- در مورد فعاليت ديگر سايت ها هم گفتم. اگر سايت ارزشمندي باشد ما خودمان به ايشان لينك هم ميدهيم. ولي ارزشمندي ملاكهايي دارد كه شما بي ترديد تابحال فاقد آن بوده ايد.
11- e107 ديگر چيست كه هي آنرا وسط ميكشيد؟ اينجا بحث ماي بي بي است. آنرا هم ترجمه كرده ايد زحمت كشيده ايد. حقتان را خورده اند چه كار بدي كرده اند. ولي بهتر است بحث را به انحراف نكشانيد.
من متوجه نشدم شما مایل به ادامه بحث هستید یا خیر !
ولی من مجبورم جواب گفته های شما را بدهم ! ( با پوزش از عادل عزیز )
اولاً شما مثل اینکه خیلی دوست داری با کلمات بازی کنی و حاشیه پراکنی کنی ؟ یک سایت اومده و برای یک سیستم کار میکنه به صورت رایگان و فقط در جهت بهتر شدن mybb برای زبان فارسی !
شما چرا انقدر مخالف هستید ؟ چرا با بازی با کلمات و حاشیه پراکنی در فکر ( بیهوده ) کم کردن ارزش کار سایت هستید ؟
شما از استقبال کاربران از این سیستم اگاهی دارید ؟؟ 300 بار دانلود در عرض یک هفته (1.1.8) یک سیستم فارسی رایگان و کامل فارسی بدون نقص ! مشکل شما با این سیستم چیست کاربران همه از سیستم راضی هستند ولی شما را نمیدونم ! (البته الان میدونم )
1-هدف من مشخص هست دوست عزیز ارتقا mybb برای زبان فارسی و همان طور که مشاهده می کنید بسته کامل فارسی منتشر شده و تا کنون چنین بسته ای در این حد وجود نداشته و به صورت کاملاً رایگان شما هدف دیگری می بینید ؟
2-قانون گرایی شما بسیار جالب است ! در سایت چه خلاف قانونی مشاهده کردید ؟ ممکنه منظورتون قالب vb باشه که این بر اساس نظر کاربران بوده ! جالبه یک بغل تخلف !
3-آن جا هم باید سایت شما باشد درست است ؟ چه چیزی به سایت شما رسمیت می دهد این را لطفاً مشخص کنید که بقیه سایت ها رسمیت ندارند ! در ضمن رفتار شما به قول خودتان چیپ ترین و سطح پایین ترین رفتاری هست که من تا حالا از یک وب مستر دیده ام اعتراض همه جانبه در خصوص فعالیت دیگران ! و تلاش برای کم کردن ارزش کار گروه های دیگر و سعی در جلوه این کار با بازی با کلمات ! جالبه !
4-درباره بسته زبان دانلود من ذکر کردم شما دقت کنید لطفاً و ارسال ها را کامل بخوانید ! بسته تا حالا حدود 50 در صد ویرایش شده است و دیگر در حدود کپی رایت ایشان نیست ! یک بسته کاملاً جدید است مخصوص وب شهر که تا هفته آینده به صورت کامل ترجمه وب شهر را قرار خواهیم داد !
5-تا حالا چند تا سایت ترک لینکشان در سایت mybb بوده که همه غیر فعال هستند و خود مدیران هم اعلان کرده اند حالا شما بازهم قرار دادن لینک سایت خود را در این سایت باعث سزاوار بودن می دانید ؟ در ضمن چیزی که خنده دار هست دقیقاً ادعا های شماست ! یک سایت نباید در جند زمینه فعالیت کنه ؟؟ این باعث میشه که کارش بد باشه خط فکری شما در نوع خود جالب هست ! یادمه در یک سریال این خط تفکر شما دقیقاً عامل طنز بود ! یک کار در یک لحظه به خاطر عدم توانایی مغز ! سریال جالبی بود یادش بخیر !
6-دوست عزیز شما e107.webshahr.com را ملاحظه نکرده اید ؟ این سایت سایت پشتیبان رسمی e107 می باشد !
ولی من اون رو به این دلیل سزاوار نمی دونم ! بلکه به خاطر فعالیت خوب و پشتیبانی قوی سزاوار می دونم و این هم باعث جذب کاربران هست نه فقط رسمی بودنش !
بعداً ارایه بسته کامل فارسی و پشتیبانی mybb چیپ کردن mybb هست ؟؟ جالبه شما تفکر های جالبی داری بعداً اختلال در کار سایت های پشتیبان mybb و انحصار طلبی در آن و کم تلاش برای کم کردن ارزش کار های دیگران هم حتماً ارتقا و ارزش گزاری برای mybb هست ! شما شخص جالبی هستید ! با تفکرات نو و بدیع !
7-اولین بسته کامل mybb فارسی با سیستم نصب فارسی و تنظیمات مدیریت فارسی و قالب پیش فرض فارسی و تاریخ شمسی پیش فرض استاندارد توسط وب سایت وب شهر ارایه شده و جای شکی هم داخلش نیست و انکار ناپذیر ! از فعالیت های زیرزمینی قبلی شما هم اطلاع ندارم !
8-در قسمت قبل توضیح دادم که اولین بوده ایم شما مثل اینکه واقعیت را هم نمی خواهید قبول کنید این برای تمام کاربران و حتی کسانی که سیستم را دنبال کرده اند روشن هست در ضمن شما نقص هاش رو بگید ممنون خواهیم شد ! (دیگه جایی من ندیدم داخلش برای فارسی سازی به جز اسناد راهنما که در دست ترجمه هست ) و نظر کاربران دقیقاً بر خلاف نظر شماست و طبیعی هم هست !!!!
9-درباره setting.xml حتی اگر قرار هم داده باشید ! مشکلی نیست !
10-رتبه بالا در موتور جستجو - کاربران کافی و پشتیبانی خوب - رضایت کاربران به نظر شما چیست ؟؟ در ضمن سایتی که خوب باشد نیاز به لینک سایت شما ندارد !!!
11-اطلاعات شما فقط به mybb ختم می شود ؟؟؟ خوب البته چون شما پشتیبان رسمی ( به قول و باور خودتان ) mybb هستید لازم نیست اطلاعات دیگری درباره سیستم های دیگر داشته باشید ! حق ما رو هم کسی نخورده و نمی تواند بخورد !!! ار اون دوستان هم خیلی ممنونم ! چون گفتم تمام کارهاشون در راستای تبلیغ e107 بوده !
جالبه شما در به انحراف کشیدن بحث توانایی خاصی دارید ( البته شدیداً قابل مشاهده هست ) حالا من بحث را به انحراف کشیدم ؟؟
در انتها ذکر میکنم که تنها مشکل mybb فارسی وب شهر بسته زبان فارسی بوده است که با غلط های زیادی هم ترجمه شده بوده است ! این بسته الان 50 درصد ویرایش شده و من ذکر کردم آن را از اول ترجمه میکنم و بسته زبان مخصوص وب شهر را قرار می دهم تا این مشکل شما هم رفع شود و دیگر هیچ مشکلی از جانب شما پذیرفته نیست !
در نهایت آرزوی موفقیت تمام سایت های پشتیبان سیستم های مدیریت محتوا را دارم ! چه غیر رسمی و حتی رسمی !!!
این موضوع و ارسال های آن تبدیل شده به گفتگوی من و شما اگر گفتگویی با بنده دارید به آدرس پست اکترونیک ارسال کنید desperadoss[at]gmail.com !
با پوزش از مدیران انجمن !