پس بخش ویندوز کوش!

آقا ما تو این فروم فقط به یه بخش ویندوز می رفتم که اونم خوشبختانه دیگه نیست.

من مشکل دارم یا کلاً حذف شده

Sunboy454

Active Member
بعضی از بخش ها مثل ویندوز یا معرفی نرم افزار ، بنا به دلایلی ، موقتا حذف شده ؛ و ممکنه به زودی برنگرده ؛

دوست عزیز می تونم دلیلش رو بدونم؟
یا نکنه به صورت کاملاً مودبانه دارید عذر ما رو از این فروم م خوایید.

اگه کاربرها واسه شما اهمیت دارند لطفاً منو قانع کنید .
منتظر جواب هستم

moein273

Member
عزیز جان سایتهای که کار کرک رو انجام بدن میتونن با یک شکایت کوچیک بسته بشن قانع شدید ؟!

خدمت شما عرض کنم که اگه به این دلیل این بخش حذف شده واقعاً کار غیر منظقی انجام شده چرا؟

1- تا اونجا که من یادم هست خبری از معرفی کرک به اون شدتی که شما می گید که نبود.

2- اگه هم همین باشه که شما بجای حل مسئله صورت مسئله را پاک کردید . چرا که تنها با ارسال یک پیام به هر کاربر این موضوع رو شرح می دادید و به یک مقدار نظارت هم نیاز بود نه حذف کل بخش.

از مسئولین خواهش دارم یک دلیل قانع کننده برای انجام اینکار بیان کنند

Sunboy454

Active Member
نوع فعالیت انجام شده و مشکلات پیش اومده ، دقیقا بین سریس دهنده و سرویس گیرنده ( مجید آنلاین ) بوده ؛ و اینکه واسه یه کرک باشه ، یا بیشتر به سرویس دهنده مربوط میشه ؛ و اینکه تصمیم گرفته یشه یه تاپیک پاک بشه ، یا یه بخش به مدیران ارشد مربوط میشه ؛ و بیشتر از این لزومی به توضیح دادن نمیبینم ؛

P.A.Y.T.O.N

Active Member
خوب چرا شما همون تاپیکی که ایراد داشترو حذف نکردین ؟
کل قضیرو پاک کردین؟؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بچه ها این قضیه کاملا موقتیه و این انجمن طبق گفته مدیران ارشد به حالت عادی برمیگرده ولی حالا کی معلوم نیست.

این قضیه هم به این سادگی که شما میگید یه تاپیک رو پاک کنن و ... نیست! تو بخش ویندوز کلی تاپیک وجود داره که به صورتهای مختلف کرک و ... معرفی کردن و این اشکال داره و نمیشد طی فرصت قانونی که شاکی داده بود کلی این تاپیکها رو سر زد و انجمن رو مرتب کرد. به هر حال باید صبر کرد و کاری هم نمیشه کرد!

جدیدترین ارسال ها

بالا