پسوند cue و iso

@Butterfly@

Member
من2 تا فایل دانلود کردم که پسوندهای cue و iso داره ،وقتی میخام بازشون کنم با nero باز میشه و بعد میگه نمیتونه بازشون کنه، میشه کمکم کنید و بگید با چی میتونم بازشون کنم حتی clone هم رو کامپیوترم نصبه.

dl4me.com

New Member
شما باید برای باز کردن این فایل ها از نرم افزارایی که virtual drive می سازن استفاده کنی مثل deamon tools / ultra iso / alcohol 120 / clone cd 4.2.0.0 \ ...

@Butterfly@

Member
همانطور که قبلا گفتم clone cd 4.2.0.2 رو کامپیوترم نصبه اما نمیدونم چرا با nero بازش میکنه و بعد میگه نمیتونه فایلهای با پسوند bin و cue رو باز کنه :sad:
شما باید برای باز کردن این فایل ها از نرم افزارایی که virtual drive می سازن استفاده کنی مثل deamon tools / ultra iso / alcohol 120 / clone cd 4.2.0.0 \ ...

the_king

مدیرکل انجمن
اگه اصرار دارید که Image تان را با نرو روی یک CD خام بنویسید، اول نرم افزار Nero Burning ROM را اجرا کنید و در منوی
File برنامه گزینه Options را انتخاب نمایید.
حالا بخش Expert Features را باز کنید و تیک گزینه Enable all supported recorder formats for the Image Recorder را بزنید
و دکمه OK را فشار دهید.

1fh0sn.gif

اکنون در منوی File گزینه Open را انتخاب کرده (ترکیب کلیدی Ctrl + O) و فایل iso را باز نمایید. حالا می توانید آنرا روی
یک CD خام بنویسید.

@Butterfly@

Member
دوست عزیز من نمیخام رو cdرایت کنم فقط میخام اجراش کنم اما این نرو نمیزاره بالاخره فکر کنم مجبور شم نرو رو uninstall کنم
اگه شما راهش رو میدونید که چطور فایلهای با پسوند cue,iso رو باز کنم:-?
اگه اصرار دارید که Image تان را با نرو روی یک CD خام بنویسید، اول نرم افزار Nero Burning ROM را اجرا کنید و در منوی
File برنامه گزینه Options را انتخاب نمایید.
حالا بخش Expert Features را باز کنید و تیک گزینه Enable all supported recorder formats for the Image Recorder را بزنید
و دکمه OK را فشار دهید.

اکنون در منوی File گزینه Open را انتخاب کرده (ترکیب کلیدی Ctrl + O) و فایل iso را باز نمایید. حالا می توانید آنرا روی
یک CD خام بنویسید.

the_king

مدیرکل انجمن
وقتی Nero را نصب می کردید نرم افزار Nero ImageDrive رو هم نصب کرده اید؟ اگر اینطور باشد در منوی Start ویندوز و جایی
که Nero قرار دارد یک زیر منوی Tools یا Nero Toolkit وجود دارد که Nero ImageDrive را می توانید در آن پیدا کنید.
ولی تا آنجایی که من می دانم پسوند های bin و cue را ساپورت نمی کند.

اما اگر DriveImage را نصب نکرده اید بجای نصب مجدد Nero نرم افزار WinIso را نصب کنید که نرم افزار تخصصی تبدیل
انواع فرمت های فایل Image (یعنی ISO و BIN و CIF و IMG و NRG و FCD و VCD) به ISO است و به سادگی فایل Image را
باز می کند. وقتی بازش کردید گزینه Extract (کلید F5 در صفحه کلید) را در منوی Actions آن خواهید یافت.
اول عنوان CD را در لیست پوشه ها فعال کنید (اگر زیر شاخه ای فعال باشد صرفا آن زیر شاخه Extract می شود) و
از فرمان Extract برای ریختن محتویات Image در درون یک پوشه کمک بگیرید.

جدیدترین ارسال ها

بالا