AMI/AWARD BIOS
O 70 17
O 71 17
PHOENIX BIOS
O 70 FF
O 71 17
O 70 2E
O 71 FF
Majid گفت:با يك ديسكت راه انداز DOS كامپيوتر رو Boot كن و بعدش در خط فرمان دستور DEBUG رو تايپ كن و Enter رو بزن.
بعدش بايد بهت يك - (يك خط فاصله) بهت نشون بده اين يعني اينكه در commandبرنامه debug قرار داري بعدش با توجه به نوع مادربوردت اين دستورها رو وارد كن:
بالاخره بايد يك جوري بياي توي خط فرمان DOS كه بتوني اون دستورات رو اجرا كني حالا يا با فلاپي يا با سي دي راه انداز يا ...اگه بوت اول سیستم فلاپی نباشه چیکار باید کرد؟
همون اول كه كامپيوتر داره مياد بالا مشخصات سخت افزاري سيستم رو مينويسه از اونجا ميتوني ببينينوع مادر بورد رو بدون باز کردن کیس از کجا می تونم بفهمم؟
بله ، بايد دستور Debug رو وارد كني و بعدش كه خط فرمان debug اومد اون فرمان ها رو وارد كنيبعدشم این دستورها رو باید دقیقا تو همون دو یا سه خط که نوشتی وارد کنم یا نه؟
منظورت از اسمبل همون اسمبلي هستش؟ اينها موقعيت هاي حافظه هستش كه در برنامه نويسي اسمبلي هم با موقعيت هاي حافظه كار ميكنندمن از اسمبل هیچی نمی دونم. آیا این دستورات هیچ ربطی به اسمبل داره؟
توي ويندوز XPنميشه ديسكت راه انداز DOSساخت اون ديسكتي كه اونجا براي شما ميسازه باز هم يك جورايي ميره توي محيط نصب ويندوز كه ميتوني ويندوز رو Repairكنيمن از این گزینه استفاده کردم که تو عکس زیر هست.
دیسکت بوتت رو میتونی تو محیط یه ویندوز دیگه مثل 98 بسازیcorel گفت:آقا من این روشو تست کردم جواب نداد.
نمی دونم منظور مجید از دیسکت راه انداز چی بود.
من از این گزینه استفاده کردم که تو عکس زیر هست.
mazoolagh گفت:start --> run --> debug.exe