پسورد یک فایل دیکشنری

royal999

Member
سلام دوستان
من چند روز پیش یک سایتی رو دیدم که پونصد هزار کلمه انگلیسی رو تو دیکشنری خودش داشت ولی نوشته بود که فایل پسورد داره.
من خداییش خیلی حیفم اومد از سرش بگذرم. ولی هر چه قدر گشتم و ایمیل هم زدم ولی چیزی دستگیرم نشد.
ممنون میشم اگه کسی بتونه پسورد این فایل رو یا دربیاره یا از تو خود سایت پیداش کنه.
http://www.pickupyoursite.com/L4.htm

سلام

برنامه برای پیداکردن رمز فایلهای zip هست ، تو همین انجمن ها هم اگه جستجو بفرمایید ، پیدا میشه.

منتها این برنامه ها ضعیف و قوی دارند، بعد برای جستجو رمز ،باید تنظیم بشند ،مثلآ تا 10 کارکتر و اینکه اعداد

یا حروف بزرگتر رو هم در نظر بگیرند یا نه ،که اگه رمز با کارکترهای زیاد و از انواع و اقسام اونها باشه ،چندین روز طول میکشه!!!

الآن دیکشنریهای خوبی در بازار هست با قیمت مناسب ، حتی شما میتونید از فرهنگهای جامع مثل بریتانیکا و یا انکارتا استفاده

کنید ،که با حجم زیاد ، و فوق العاده فرهنگ و برنامه های ارزشمندی هستند که روی 4 تا سی دی یا یک DVD ،هستند.

موفق باشید.

royal999

Member
دوست عزیز ممنون من خودم نسخه جزئی بریتانیکا رو دارم ولی این یکی پونصد هزار تا کلمه رو داره اون هم به سادگی توی یک فایل txt که واقعا معرکه است.
بعدش هم من تا حالا خیر از این نرم افزارها ندیدم اگه یه روزی یه ابر کامپیوتر خریدم حتما؛ اما با کامپیوترهای پیشرفته ی خانگی هم خیلی سخته پاسورد رو پیدا کرد.
اما حالا من نمیدونم اینها با این همه دیکشنری های عالی در چندین زبان اون ها رو قفل کردند ولی برای دانلود گذاشته اند و نگفته اند که برای فروش است.
من یک ایمیل زدم بهشون ولی چواب ندادند.
نمیدونم والا آدم به عجیب چیزایی بر میخوره این دوره زمونه

جدیدترین ارسال ها

بالا