انیمیشن پسر چی

سلام دوستان همگی خسته نباشید آخرین کاری را که کردم می خوام نشونتون بدم و نظرتون را بدونم هنوز صدا گذار حرفه ای پیدا نکردم واسه صدا پیشگی اما بی صداش را هم ببینید خالی از لطف نیست کیفیت کار را تقریبا 1% کردم که فقط کار معلوم باشه با عکس ها متوجه می شید کیفیت اصلی کار بهتره کار حدود 1 ماه به طور نیمه وقت زمان برده و با مایا مادباکس ، فتوشاپ و افتر کار شده همچنین زمان رندر حدود 1 هفته بوده با موتور منتال ری برای انیمیشن هم تلفیق موشن کپچر و انیمیت دستیه چند تا عیب هاش را میگم واسه بقیش شما کمکم کنید :) پاهاش رو زمین نیست نویز داره زمین و تکستچر ها لب ها کاراکتر یه طوریه کلاهش بقیش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :green:) راستی اسمش را هم نمی دونم چی بزارم یعنی هنوز تصمیم نگرفتم اگه تونستید در این قضیه هم کمکم کنید (داستان هم از این قراره که این پسرک میره و بعد از خوردن ساندیس آشغال را به زمین میندازه بعد از کلی حرف زدن با خودش حسابی شرمنده میشه و آشغال های خودش را که هیچ آشغال های مردم را هم جمع می کنه و آخری کار خوشحال ول می کنه میره : )
please take the time and give good answers ...
لطفا دانلود کنید و نظرتون را بگید اینم آدرسش با حجم 20 مگ ناقابل plesase download and make me happy :)
وب سایت فارسی :

http://uplod.ir/03rkauvjv59k/final_flv.rar.htm

http://www.4shared.com/rar/bzGouHsL/final_flv.html?
عکس های پایین هم کیفیت اصلی هستند avi
lg8kqt6tmzghdeghpw0n.jpgnycutiel38n2jlhgw1h.jpg

2.jpg

update لینک upload.ir اضافه شد

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
حمید جان 20 مگ واقعا زیاده ولی من حتما دانلود می کنم چون شما برای انیمیشن من وقت گزاشتی و دیدی و نظر دادی. فقط مشکل اینجاست که من این لینک رو رفتم ولی گزینه دانلودی که این انیمیشن رو دانلود کنه ندیدم. لطفا یک جای دیگه هم آپلود کن. مرسی

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب حمید جان اولا که باید به این نکته توجه کنی که انیمیشن من 6 7 مگ بود استقبال اونجوری که توقع داشتم نشد. برای تو که 20 مگ هتسش به نظرم ملت دانلود نمی کنن به علت محدودیت اینترنت. اگر حجمش رو کم کنی احتمالا استقبال هم بیشتر میشه.
نکته دوم هم این هستش که بچه های غیر معماری خیلی کم شدن تو سایت و از زمانی که سایت قاطی کرد کلا سایت خلوت تر شده. الان ایدی من چند ماهه نه می تونم به کسی پیغام بدم نه امضام عوض کنم نه عکس اواتار بزارم هیچکی هم رسیدگی نمی کنه هر چی پیغام میدم به مدریت سایت ( منظورم از اون قسمت مشکلات اینها )

در کل بعضی بچه ها کم لطفی می کنن و بعضی ها هم به قول عارف (آرف ) تخصصشون نیست به همین خاطر نظر نمیدن.

در کل ناراحت نشو من خودم دانلود کردم .و استقبال هم می کنم چون قشنگ بود. مخصوصا محیطش
ولی اشکالاتی هم داره

1. وقتی راه میره پای چپش درسته ولی پایه راستش رژه میره( اول فیلم )
2.وقتی داشت آبمیوه میخورد انگار داشت چیزی میجوید چون هی دهنش تکون می خورد
3. گردنش و سرش وسط شونه ها نیست منظورم از نمای بالا در نظر بگیر
4.به قول خودت روی هواست کاراکترت.
5. این قوطی ابمیوه هم وقتی میفته زیادی میچرخه. یک تکون کوچیک کافیه

امیدوارم فکر نکرده باشی انتقادم انتقام جویانه بوده . فقط به این خاطره که کارت طبیعی تر و بهتر بشه

در کل اگر صدا و یک آهنگ بزاری کارت خیلی توپ میشه. باید این رو در نظر بگیریم که این انیمیشن ها 1 نفره و برای تمرین هستش. موفق باشی حمید جان

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
چالب و خوب من دوست داشتم فکر میکنم ریگ با cat بود چون یک سری لرزش توی بدن هست من هم این مشکل دارم سعی میکنم با لایه ادجاست منت کمش کنم ولی خوب در کل کار خوبی بود

خوب حمید جان اولا که باید به این نکته توجه کنی که انیمیشن من 6 7 مگ بود استقبال اونجوری که توقع داشتم نشد. برای تو که 20 مگ هتسش به نظرم ملت دانلود نمی کنن به علت محدودیت اینترنت. اگر حجمش رو کم کنی احتمالا استقبال هم بیشتر میشه.
نکته دوم هم این هستش که بچه های غیر معماری خیلی کم شدن تو سایت و از زمانی که سایت قاطی کرد کلا سایت خلوت تر شده. الان ایدی من چند ماهه نه می تونم به کسی پیغام بدم نه امضام عوض کنم نه عکس اواتار بزارم هیچکی هم رسیدگی نمی کنه هر چی پیغام میدم به مدریت سایت ( منظورم از اون قسمت مشکلات اینها )

در کل بعضی بچه ها کم لطفی می کنن و بعضی ها هم به قول عارف (آرف ) تخصصشون نیست به همین خاطر نظر نمیدن.

در کل ناراحت نشو من خودم دانلود کردم .و استقبال هم می کنم چون قشنگ بود. مخصوصا محیطش
ولی اشکالاتی هم داره

1. وقتی راه میره پای چپش درسته ولی پایه راستش رژه میره( اول فیلم )
2.وقتی داشت آبمیوه میخورد انگار داشت چیزی میجوید چون هی دهنش تکون می خورد
3. گردنش و سرش وسط شونه ها نیست منظورم از نمای بالا در نظر بگیر
4.به قول خودت روی هواست کاراکترت.
5. این قوطی ابمیوه هم وقتی میفته زیادی میچرخه. یک تکون کوچیک کافیه

امیدوارم فکر نکرده باشی انتقادم انتقام جویانه بوده . فقط به این خاطره که کارت طبیعی تر و بهتر بشه

در کل اگر صدا و یک آهنگ بزاری کارت خیلی توپ میشه. باید این رو در نظر بگیریم که این انیمیشن ها 1 نفره و برای تمرین هستش. موفق باشی حمید جان

ممنون عزیز نه والا انتقامم کجا بود دشمن دانا بلندت می کند بر زمینت می زند نادان دوست حالا شما هم دوستی هم نقش منتقد را ایفا می کنی بهتر از این ؟ : ) بعدش ممنون از نقدت کار را گذاشتم نقد شه چرا ناراحت شم اما بریم سراغ مشکلات والا همه ایراد ها درست و به جاست اما اون که میگی سرش وسط شونه هاش نیست را نفهمیدم کجاش را میگی رفیق هرجاش می زنم وسطه : )
چالب و خوب من دوست داشتم فکر میکنم ریگ با cat بود چون یک سری لرزش توی بدن هست من هم این مشکل دارم سعی میکنم با لایه ادجاست منت کمش کنم ولی خوب در کل کار خوبی بود
ممنون ریگش را با خود مایا زدم humanik و لرزش ها را هم تو موشن بیلدر کم کردم اما بازم می کردم دیگه خیلی نرم میشد و بدن رو به ثابتیه زیادی می رفت می خواستم حرکت توش حس شه واسه همین ویبره میشه : )))) ممنون بابت نظر

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین وقتی راه میره آشغال ها رو برداره یا بندازه تو سطل یکمی قوز داره بنده خدا. بعد این گردنش مثل آدمی زاد وسط شونه هاش نیست. منظورم از نمای جلو نیست. اگر از نمای بالا به گردنش نگاه کنی یکمی جلوتره انگاری. حداقل چشم های من اینطوری دید. الان خودت صاف بشین بعد گردنت رو بیار جلو فقط گردنت رو. اونجوریه بنده خدا. ما 4کرتیم حمید جان. ( دشمن ) :)

سلام دشمن : ) آره راست میگی اونجاش ضایع شده حالا که دیدم ممنون که گفتی انشالله پروژه بعدی از این سوتی ها در نمیدم : )

zzmm14

Active Member
باسلام
کار نسبتا خوبی شده.جالب بود.
فضاش خوبه . کارکتر خوبه.انیمیت نرمالی بود . بعضی اشکالات رو دوستان گفتن . جای کار داره . 15 ثانیه آخر اضافیه . مکث بین پوز ها کمه. سنگبنی سر کارکتر احساس نمیشه. 50 درصد انیمیت صدا هستش(لبها حرکت دارن بدون صدا).برداشتن زباله ها خصوصا کیسه آخر (احساس سنگینی به کارکترمنتقل نمیشه) .
در کل جالب بود. خسته نباشین .

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام حمید جان
کار خوبی شده
یه کمی باید بیشتر روی تنظیم curve ها وقت بزاری تا این لرزشها از بین بره و زنده تر بشه
اما بهتر از انیمیت خرست شده
خداقوت

باسلام
کار نسبتا خوبی شده.جالب بود.
فضاش خوبه . کارکتر خوبه.انیمیت نرمالی بود . بعضی اشکالات رو دوستان گفتن . جای کار داره . 15 ثانیه آخر اضافیه . مکث بین پوز ها کمه. سنگبنی سر کارکتر احساس نمیشه. 50 درصد انیمیت صدا هستش(لبها حرکت دارن بدون صدا).برداشتن زباله ها خصوصا کیسه آخر (احساس سنگینی به کارکترمنتقل نمیشه) .
در کل جالب بود. خسته نباشین .
سلام ممنون دوست عزیز همه اشکالات را که می گی کاملا درسته و با ایراد هایی که گفتی معلومه تو انیمیت تجربه داری دوست عزیز من نیاز به دیدن کار افراد با تجربه تر دارم شما نمونه کار انیمیت نداری از خودت می خوام از چند تا متخصص تو این زمینه نمونه کار هاشون را داشته باشم و شما با ایراد هایی که گرفتی ثابت کردی و برا خودت بدبختی درست کردی :green: (شوخی ) در هر صورت ممنون عزیز
سلام حمید جان
کار خوبی شده
یه کمی باید بیشتر روی تنظیم curve ها وقت بزاری تا این لرزشها از بین بره و زنده تر بشه
اما بهتر از انیمیت خرست شده
خداقوت

سلام کوروش جان چطوری آقا کجایی ؟ پیدات نیست ... فکر کنم دیگه رفتی چزو تاپ مستر ها تو این مدتی که نبودی آره رفیق curve هاش زیاد خوب نیست ایراد از اینه اکثر کار را با موشن کپچر کار کردم واسه تجربه ی کار با فایل های موشن کپچر و بیشتر روی فایل های آماده ادیت زدم و بعد جاهاییش را که موشن کپچر نداشتم واسه اون حرکت دستی کار کردم ... : ) خرسه ؟ بابا اون که افتضاح بود اولین کار انیمیتم بود اما اینم زیاد خوب کار نکردم اما انشالله کارا بعدی بالاخره تک نفره سخته any way ... ممنون بایت نظر و have fun : )

CG-Student

Member
کارکتر شما در عرض ثانیه چند اکشن انجام میده
1-راه رفتن 2- نشستن 3- خم شدن 4- پرت کردن قوطی و سطل زباله 5- حرف زدن
انصافا راه رفتنش نرم و خوب پیاده شده
به نظر من داستان خوبی برای کار انتخاب نکردی و اکشن ها خیلی ساده هستند
بهتره سریال های انیمیشن ببینی و از انیمیت اونها استافده کنی .برای کسب تجربه بهترین گزینه هستند
البته جدای از سبک کاریی که کار کردی به نظر من سر کارکتر خیلی بزرگ هست و میشد تناسب فانتزی را با دیدن چند انیمیشن بهتر پیاده کنی .
برای انتخاب داستان نباید دغدغه ای داشته باشی با وجود این همه انیمیشن توی اینترنت .
تو 3 قسمت اول این سریال که حدودا 1 ساعت میشد فقط یه بار 2 بار پوز نشستن درست حسابی دیدم .
4downloads.ir/1391/09/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%81%d8%b5%d9%84-%d8%a7%d9%88%d9%84-%d8%b3%d8%b1%d9%8a%d8%a7%d9%84-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%aa%d9%88%d9%86%db%8c-2012-dragons-riders-of-berk
شما که راه رفتن را انقدر نرم پیاده کردی می تونستی روی یه ورزشکار کار کنی . فرضا یه رزمی کار فانتزی
برای آموزش انیمیت سری انیمیشت Bernard Bear رو هم ببین
موفق باشی

moonsoul

New Member
سلام ببخشید من نمیتونم دانلود کنم میشه لینک رو اپدیت کنید ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا