بی بی کد پست پرو داکشن

m.n1362

Member
سلام یه کار داخلی میخواستم یکم پست رو روش امتحان کنم در نهایت بعد این چند مدت که رئ پست گیرم فهمیدم باید همه چی خوب باشه تا با پست بهتر شه ...max,,vry,,photoshop

پیوست ها

• mmmmmm.jpg
    mmmmmm.jpg
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 81
  • looowww.jpg
    looowww.jpg
    244.1 کیلوبایت · بازدیدها: 80
  • low post.jpg
    low post.jpg
    209.9 کیلوبایت · بازدیدها: 96
آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام کار خیلی زرد شده و فلت بنظر میرسهوکانتراست کار کم هستش اون همه شیشه باید فضارو نورانی تر بکنه اگه میخوای منم یک پستی روش بزنم.

m.n1362

Member
سلام کار خیلی زرد شده و فلت بنظر میرسهوکانتراست کار کم هستش اون همه شیشه باید فضارو نورانی تر بکنه اگه میخوای منم یک پستی روش بزنم.

سلام..یه مشکلی که دارم systemo عوض کردم رنگنرو خوب نشون نمیده کالیبره نیست...بزن داداش مشکلی نیست خوشحالمان میکنی ممنونم.

taghi abbas

Well-Known Member
سلام خیلی عالی شده.آفرین. آره خیلی زرد شده بود که درستش کردی . تصویر جدیدت بهتر شد.

emad04

Well-Known Member
سلام .
خیلی خوبه . پست پرو محمد هم خیلی خوب شده . رندر سوم رو بیشتر دوس دارم
خستع نباشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجید جان.خیلی پست پروداکشن خوبی رو انجام دادی.یه توضیح بیشتر بده .مثلا وسط بنفش شده یا دور و بر تکنیک خاصی هست یا ذوقی هست.
اما جدا از پست خود کار خیلی کار قشنگی شده.حس خیلی خوبی رو به آدم منتقل میکنه.شبیه اسکیس شده.خودت طراحی کردی یا از جایی ایده گرفتی؟
خیلی حس جالبی رو منتقل کرد بهم.هم یه جورایی من رو یاد شاهکار half life 2 انداخت با فضاهای خیلی قشنگ و زیباش یا call of duty 4 اون مرحله ای که با کاپیتان مک میلان
مرحله All_Ghillied_Up بود.
cod419gk5.jpghqdefault.jpg0.jpg

m.n1362

Member
سلام مجید جان.خیلی پست پروداکشن خوبی رو انجام دادی.یه توضیح بیشتر بده .مثلا وسط بنفش شده یا دور و بر تکنیک خاصی هست یا ذوقی هست.
اما جدا از پست خود کار خیلی کار قشنگی شده.حس خیلی خوبی رو به آدم منتقل میکنه.شبیه اسکیس شده.خودت طراحی کردی یا از جایی ایده گرفتی؟
خیلی حس جالبی رو منتقل کرد بهم.هم یه جورایی من رو یاد شاهکار half life 2 انداخت با فضاهای خیلی قشنگ و زیباش یا call of duty 4 اون مرحله ای که با کاپیتان مک میلان
مرحله All_Ghillied_Up بود.
مشاهده پیوست 88419مشاهده پیوست 88420مشاهده پیوست 88421

سلام..عارف ..نه يه جاي مثل اينو ديدم گفتم ببينم با پست چي ميشه فقط و فقط ميخواستم ببينم پست چه جوري ميشه كل كار ذوقي بود ممنون ميدونم خوب نشده ولي ممننم داداشم...انشالا سري بد بهتر كار ميكنم استاد..خوشحالم حس خوبي داده بهت ..:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا