سلام یه کار داخلی میخواستم یکم پست رو روش امتحان کنم در نهایت بعد این چند مدت که رئ پست گیرم فهمیدم باید همه چی خوب باشه تا با پست بهتر شه ...max,,vry,,photoshop
پیوست ها
آخرین ویرایش:
سلام کار خیلی زرد شده و فلت بنظر میرسهوکانتراست کار کم هستش اون همه شیشه باید فضارو نورانی تر بکنه اگه میخوای منم یک پستی روش بزنم.
سلام مجید کار قشنگیه. اما راستشو بخوای بدون پست پرو بیشتر به دل میشینه
موفق باشی
مخلصیم
سلام خیلی عالی شده.آفرین. آره خیلی زرد شده بود که درستش کردی . تصویر جدیدت بهتر شد.
مرس تقی جان هر وقت اسمتو میبینم یادآبجکت میافنم
سلام..عارف ..نه يه جاي مثل اينو ديدم گفتم ببينم با پست چي ميشه فقط و فقط ميخواستم ببينم پست چه جوري ميشه كل كار ذوقي بود ممنون ميدونم خوب نشده ولي ممننم داداشم...انشالا سري بد بهتر كار ميكنم استاد..خوشحالم حس خوبي داده بهت ..سلام مجید جان.خیلی پست پروداکشن خوبی رو انجام دادی.یه توضیح بیشتر بده .مثلا وسط بنفش شده یا دور و بر تکنیک خاصی هست یا ذوقی هست.
اما جدا از پست خود کار خیلی کار قشنگی شده.حس خیلی خوبی رو به آدم منتقل میکنه.شبیه اسکیس شده.خودت طراحی کردی یا از جایی ایده گرفتی؟
خیلی حس جالبی رو منتقل کرد بهم.هم یه جورایی من رو یاد شاهکار half life 2 انداخت با فضاهای خیلی قشنگ و زیباش یا call of duty 4 اون مرحله ای که با کاپیتان مک میلان
مرحله All_Ghillied_Up بود.
مشاهده پیوست 88419مشاهده پیوست 88420مشاهده پیوست 88421