پری شاهرخ :)

moslancer2

Member
ســــلامی به بی نهایت خلقت هستی از صمیم قلب البته کمی بی صدا بخاطر گرفتگی صدا :green::rose::rose::rose:

دیگه توضیح و زیاده روی نمی کنم... این کار طرح یه پرنده از مخلوقات زیبای خالق هست... بنام "پـری شـاهرخ" که توضیح علمی و کامل رو میشه در اینجــا دانشنامه آزاد ویکی پدیا دید...:)

تــوضیحـــات کــار:

کار با برنامه GIMP طراحی شده از پایه تا انتها و اینکه سبک بصورت هرچی قلم کشید هست و تا حدودی شبیه به رنگ روغن ... دخالت انسانی (سوای نرم افزار) فقط این بنده حقیر بودم...

مدت زمان انجام هم دو روز بصورت مقطع (نه متوالی) بوده

رفرنس در کنار بوده و اندازه اصلی رفرنس هم ضمیمه میشه... من بصورت دید باز در اندازه بزرگ و 300dpi در اندازه A3 طرح رو کشیدم و هم کمی تغییرات در برخی نواحی دادم...

طرح در دوسایز a3 و 1440x900 قرار دادم برای شما دوستان به همراه چند مرحله wip کار (البته به پای دوستان در نمایش wip نمیرسه) ولی ما که استاد نیستیم پس از ما ببخشید...:wink:

امیدوارم که مورد قبول واقع بشه...:rose:
حق نگه دار همه شما عزیزان:rose::rose:

پیوست ها

• My-Golden-Bird-1440x900.jpg
    My-Golden-Bird-1440x900.jpg
    78.2 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • My-Golden-Bird-300dpi.jpg
    My-Golden-Bird-300dpi.jpg
    755.5 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • My-Golden-Bird-WIP.jpg
    My-Golden-Bird-WIP.jpg
    240.4 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • Orginal-Image.jpg
    Orginal-Image.jpg
    114 کیلوبایت · بازدیدها: 22
سلامصطفی
:paint:
:rose:
:green:
:)
:oops:

و در کلام دیگه!
خوش اومدی دلم داشت واقعا تنگ میشد
کار زیبایی شده حقیقتا
لذت بردم
و خوشحال شدم. چند بار خواستم احساسمو بیان کنم نشد!
برای رنگش با توجه به کانسپت فکر میکنم بشه روش کار کرد
یه ته مایه قرمز تو سایه ها داره که غنا دهنده هست و الهام بخش
و بافت کانواس خوب هم کمک زیادی بهش میکنه.
و یا حتی شارپ سازی گرافیک با پلاگین یا حتی براش شارپ رو لبه ها
... اینقدر خوبه که چندین پیشنهاد دارم برات ... خروسک یکی از عوارضش علاقه به پرندگانه
حیفم هست اگه حال داری رو زمینش کار کن یا همین بک رو دوباره سازی یا مونتاژ مناسب میشه کرد.

یا علی

moslancer2

Member
سلامصطفی
:paint:
:rose:
:green:
:)
:oops:

و در کلام دیگه!
خوش اومدی دلم داشت واقعا تنگ میشد
کار زیبایی شده حقیقتا
لذت بردم
و خوشحال شدم. چند بار خواستم احساسمو بیان کنم نشد!
برای رنگش با توجه به کانسپت فکر میکنم بشه روش کار کرد
یه ته مایه قرمز تو سایه ها داره که غنا دهنده هست و الهام بخش
و بافت کانواس خوب هم کمک زیادی بهش میکنه.
و یا حتی شارپ سازی گرافیک با پلاگین یا حتی براش شارپ رو لبه ها
... اینقدر خوبه که چندین پیشنهاد دارم برات ... خروسک یکی از عوارضش علاقه به پرندگانه
حیفم هست اگه حال داری رو زمینش کار کن یا همین بک رو دوباره سازی یا مونتاژ مناسب میشه کرد.

یا علی

مخلصم استاد جان شما خودت که هر چی دست میزنی زیبا میشه... چشمانت زیبا میبینه... :rose:
خوشحالم کاری زدم که دوست داشتی :)
برای زمینه هم خیلی کارا میشه کرد هر پیشنهادی هم پذیرفته میشه...
ولی اگر دقت کردی من همیشه کارهام زمینه سفید داره راستش نمدونم چرا اما خیلی کم پیش بیاد که زمینه دیگه توی نقاشی هام بذارم... درباره زمینه هر پیشنهادی داری بگو بزرگ مرد من استفاده میکنم از هر کلامت و یا اینکه خودت بسم الل.. طرح بزن... :paint::rose:

خروسک :lol::lol::lol::lol::lol:
راستش قبل از خروسک تصمیم داشتم... درباره پرنده ها... اما همزمان شد... من خیلی به جاندارا (همه نوعش) علاقه دارم راستش به همشون حتی یه پشه (البته از عنکبوت و رتیل بچگی ها خیلی میترسیدم الان هم کمی چندشم میشه اما خوشم اومده ازشون)...
خلاصه بگم میشه خلقت بی حدی در جانداران دیگه (بجز بشر) دید که در بشر هست اما نمایان شدنش سخته...
میخوام چندتا پرنده و جاندار دیگه بکشم یکش هم نیمه کاره مونده که به فتوشاپ نیازه که فعلا نمیشه...:green:

خلاصه اینکه هر امری و هر مشقی بگی من انجام میدم...:rose::wink:
حق نگه دارت باشه بزرگوار:rose::rose:

sh1 graphic

Well-Known Member
سلام مصطفی جان

خوشحالم که دوباره شروع کردی

داداش داشتم با پسر خالم دنبال اشکال میگشتیم .... هر کاری کردیم چیزی پیدا نکردیم :oops:

خسته نباشی داداش

عالیه:rose:

moslancer2

Member
عالی شده مصطفی جان :rose:
خیلی حال کردم
تبریک :rose:
سلام حسین جان گلم... مخلصیم مرسی عزیز... لطف داری :rose:
موفق و پیروز باشی :rose:

سلام مصطفی جان

خوشحالم که دوباره شروع کردی

داداش داشتم با پسر خالم دنبال اشکال میگشتیم .... هر کاری کردیم چیزی پیدا نکردیم :oops:

خسته نباشی داداش

عالیه:rose:

سلام شـوان جانم خوبی داداشی...:):rose: اشکال که پر هست درش اما چشمان زیباتون قشنگ دیدن..:rose::rose:
منم خودم هم خوشحالم دوباره شکر خدا شروع کردم...:)

سلامت باشی عزیز جانم مرسی از شما و پسر خاله گلت :rose:

moslancer2

Member
سلام
بسیار زیباست
ممنون که قدرت خدا رو یادآور شدید
موفق باشید

سلام بر دوست عزیز...:rose: سلامت باشین چشمانتون زیبا میبینه... در واقع خلقت های خالق بی زیبایی معنی نداره... در همه چیش زیبایی هست... حتی در زشت ترین چیزها هم میشه گاهی زیبایی رو دید :rose: خوشحال که تونستم قسمتی از این زیبایی رو نمایش بدم...:rose::rose:
پاینده باشید ... حق نگه دار :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا