Fa پرینت گرفتن از آبجکت html بدون ذکر مسیر

hamedroy

Member
سلام . آیا راه حلی برای پرینت html وجود داره که با فارسی مشکلی نداشته باشه و ضمنا آدرس فایل و اسمش هم در پرینت درج نشه؟ آیا پلاگینی برای این کار سراغ دارید؟

mohamadarab

Active Member
سلام
دوست عزی میتونی پلاگین کتیبه استفاده کنی..
ی نمونه از پرینت هستش با پلاگین کتیبه
.
موفق باشی

پیوست ها

• Epigraph 2.7.0.0-Print for StringGrid.rar
    324.8 کیلوبایت · بازدیدها: 45

hamedroy

Member
این نمونه کارش ذخیره اطلاعات گرید درون فایل و نمایش اون از طریق html هست . به همین دلیل ارتباطی با سوال نداره. سوالم رو بهتر بیان می کنم : فرض کنید یک HTML در پروژه دارید . کلیدی برای پرینت اون در پروژه قرار میدیم . اما با توجه به فارسی بودن مطالب در پرینت اون دچار مشکل هست. ضمنا آدرس فایل رو هم پایین برگه پرینت شده نشون میده . متاسفانه دستور Print در شی HTML کاربرد چندانی برای پرینت نداره . اگر ما کلید پرینت رو درون خود فایل HTML طراحی کنیم (مثلا با جاوا اسکریپت ) امکان پرینت وجود داره ولی من میخوام بدونم با MMB این امکان چطور به وجود میاد.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
باید توی ریجستری مقادیری رو تغییر بدید تا اون آدرس دیگه نشون داده نشه که من یادم نیست مسیرش ولی یه سرچی بزنی هست که جواد گذاشته بود

m javad

کاربر متخصص
مشکل نمایش فارسی از تنظیمات مرورگرتون هست
و اینکه اول فایلتون با اضافه کردن کدهای مورد نیاز به مرورگر بفهمونید که از چه روش برای نمایش استفاده کنه و خودش تنظیم کنه
تو نت بگردید کدهاش هست

اون مورد حذف اطلاعات عنوان و شماره صفحه و آدرس و .. هم همونطور که محمود گفت تو رجیستری میتونید آدرسش پیدا حذف کنید
تو یکی از پست ها آدرسش رو گذاشته بودم. بگردید پیدا میشه

hamedroy

Member
حل شد.

ممنون از راهنماییتون دوستان توی این آدرس پیداش کردم. مقادیر header و footer نیاز به تغییر داشتند...:rose:

پاک کردن آدرس html در پرینت صفحه - حذف آدرس اچ تی ام ال در پرینت - Delete Html address on print - Print HTML without file address - پرینت فایل HTML در مالتی مدیا بیلدر بدون نمایش آدرس

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا