پرینت با اضافه کردن عکس

saadatmsg

Active Member
سلام
تو پروژم یه صفحه html گذاشتم که توش یه متن نوشتم و امکان پرینت از صفحه رو براش گذاشتم اما من می خوام یه کاری کنم که وقتی دکمه پرینت زده می شه تو پرینت یه عکس (مثلا لوگوی یه شرکت)بندازه بالای صفحه.و نمی خوام این عکسو تو فایل html تعریف کنم
می شه کمکم کنید؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با mmb گمان نميكنم اين چيزي كه شما ميگيد بشه انجام داد. اما مي تونيد يه كار ديگه انجام بدين. يك فايل مستر با html درست كنيد و آرمتون رو تو اون وارد كنيد. و بعد در ادامه همون فايل يك Inline frame ايجاد كنيد. و فايلهاي متني رو تو اون وارد كنيد. و بعد با شي HTML اين فايل رو mmb فراخواني و پرينت كنيد.
در اينصورت پرينتر فايل مستر شما رو كه حاوي آرم و مطالب شما هست رو پرينت ميكنه

Ehssan_it

Well-Known Member
اخرین چالره اینه که از یک html مخفی استفاده کنی و چاپ اونو بفرستی به چاپگر

saadatmsg

Active Member
چجور می تونم همین کارو که گفتی بکنم؟مثلا کنار همون فایل html یه فایل دیگه البته با عکس بذارم و بعد چجور آدرسشو بدم؟
چون همش تو سی دی رایت می شه

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
بايد HTML بلد باشين يا حداقل اينكه بتونيد با FrontPage كار كنيد.

فرصت كردم يه مثال از چيزي كه گفتم براتون ميسازم.

saadatmsg

Active Member
HTML و Front page رو خیلی خوب بلدم.با گذاشتن عکس داخل صفحاتم مشکل ندارم.فقط سوالم اینه که من چجور باید از داخل پروژم آدرس این صفحه ای که داخل سی دی هست رو بدم.ممنون

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
HTML و Front page رو خیلی خوب بلدم.با گذاشتن عکس داخل صفحاتم مشکل ندارم.فقط سوالم اینه که من چجور باید از داخل پروژم آدرس این صفحه ای که داخل سی دی هست رو بدم.ممنون

از آدرسهاي وابسته استفاده كنيد
کد:
for html
..\\

and for mmb
<SrcDir>
<SrcDrive>
<This>
و
...

براتون يه مثال با توجه به پيشنهادي كه دادم ساختم.
موفق باشيد.

پیوست ها

• my_htm_pages.zip
    23.1 کیلوبایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:

saadatmsg

Active Member
دوست عزیز خیلی ممنون از مثالت واقا بدرد بخور بود.اما میدونی مشکلم کجاست؟من داخل پروژه یه لیست دارم که با کلیک به روی هر کدوم صفحه مربوط به اون (html) باز میشه من میخام با زدن دکمه پرینت خودش تشخیص بده کدوم فایل داخل browser باز شده و با توجه به اون بره و اون صفحه ای رو پرینت بگیره که توش عکس وجود داره

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز خیلی ممنون از مثالت واقا بدرد بخور بود.اما میدونی مشکلم کجاست؟من داخل پروژه یه لیست دارم که با کلیک به روی هر کدوم صفحه مربوط به اون (html) باز میشه من میخام با زدن دکمه پرینت خودش تشخیص بده کدوم فایل داخل browser باز شده و با توجه به اون بره و اون صفحه ای رو پرینت بگیره که توش عکس وجود داره

دقيقا متوجه منظورتون نشدم
ولي فكر ميكنم بايد براي اينكه بدونيد كدوم فايل الان تو شي Browser هست بايد وقتي فايل رو بارگذاري مي كنيد با يك متغير رشته‌اي آدرسش رو برگردونيد و بعد هرجاي برنامه احتياج به آدرس فايل داشتيد از همون متغير رشته‌اي كه حاوي آدرس فايل جاري Browser استفاده كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا